Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

własnie sie zastanawiam :tongue4: bo moj znajomy elektryk mowił mi ze ori to nie da rady sie za bardzo podpiąc (no chyba ze bede miec cała ori instalacje) a te uniwersalne z allegro to wiem ze bez problemu sie zalozy :)

o ori uderz do F16myśliwiec, ona zakładał do siebie, a do tych allegrowych, to masz schemacik w komplecie :good:

a ty slepy jak mowisz :tongue4: robić ori i sie pomeczyc czy zapodać z allegro? :mysli:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

własnie sie zastanawiam :tongue4: bo moj znajomy elektryk mowił mi ze ori to nie da rady sie za bardzo podpiąc (no chyba ze bede miec cała ori instalacje) a te uniwersalne z allegro to wiem ze bez problemu sie zalozy :)

o ori uderz do F16myśliwiec, ona zakładał do siebie, a do tych allegrowych, to masz schemacik w komplecie :good:

a ty slepy jak mowisz :tongue4: robić ori i sie pomeczyc czy zapodać z allegro? :mysli:

ja bede zakładał z allegro :wink4:, szkoda mi kasy na te ori, a nie używa się tego znowu tak często, żeby wydawać tyle kasy :wink4:

Opublikowano

w sumie racja... kolejny kluczyk scyzoryk :rolleyes:

ja bede zakładał z allegro :wink4:, szkoda mi kasy na te ori, a nie używa się tego znowu tak często, żeby wydawać tyle kasy :wink4:

Opublikowano
  • Autor

w sumie racja... kolejny kluczyk scyzoryk :rolleyes:

też mam to w liście modów ale gdzieś na końcu listy :wink4:

Opublikowano

ja poki co tez :) jak byś mi nie podsunął pomyslu z PDC to by go nie bylo :evil::rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

ja poki co tez :) jak byś mi nie podsunął pomyslu z PDC to by go nie bylo :evil::rolleyes:

to też mod na później, bo bedzie się wiązał, z małą przeróbką zderzaka :przebiegly:

Opublikowano

to też mod na później, bo bedzie się wiązał, z małą przeróbką zderzaka :przebiegly:

ja tam wale w dokladke od polifta :decayed: kiedys mialem wizje na zrezanie czegos jak al'a dyfer S4 (nie samo malowanie) ale wydaje mi sie ze do niczego by to nie pasowalo :decayed:

Opublikowano

Ja kupilem dokladke do zderzaka i pdc z jebaja za dolara czy ch***j wie jakie grosze i wszystko dziala, spasowalo w dziury i wygladac słitaśnie :decayed:

ale ori PDC czy z łalegroo zestaw? :decayed:

Opublikowano

aaa noo :decayed: na allegro najtańszy zestaw 50zł+KW :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja tam wale w dokladke od polifta :decayed: kiedys mialem wizje na zrezanie czegos jak al'a dyfer S4 (nie samo malowanie) ale wydaje mi sie ze do niczego by to nie pasowalo :decayed:

ja bede myślał, jak bedzie temat na rzeczy :wink4:

Ja kupilem dokladke do zderzaka i pdc z jebaja za dolara czy ch***j wie jakie grosze i wszystko dziala, spasowalo w dziury i wygladac słitaśnie :decayed:

ale ori PDC czy z łalegroo zestaw? :decayed:

pisze ze chinskie pdc za dolara :decayed:

Dawid pamietasz dokładnie ile Cię to wyszło, bo mam jedne z sąsiadującego do mnie miasta, za 30zł, tylko za odbiór osobisty gość też krzyczy 30zł, w sumie 60zł nie pieniądze, ale jakbyś załatwił taniej :przebiegly:

aaa noo :decayed: na allegro najtańszy zestaw 50zł+KW :decayed:

szukaj, szukaj, za znalazłem najtańszy za 60zł z przesyłką już :decayed:

Opublikowano

no tez 60zl to wyjdzie z alledrogo :decayed: [br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 17:09_________________________________________________slepy nr konta poprosze :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no tez 60zl to wyjdzie z alledrogo :decayed: [br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 17:09_________________________________________________slepy nr konta poprosze :decayed:

zaraz Ci podeślę na PW :good:

Opublikowano

zaraz Ci podeślę na PW :good:

ok :wink4:

Opublikowano

Ślepy a ja kiedy mam sie zgłosić :kox:

Opublikowano
  • Autor

musiałem dolać im tą różnicę, o której Ci pisałem na PW, bo się cennik zmienił :wink4:, dzisiaj poszedł przelew to mam nadzieje że coś w końcu ruszy :disgust:

Opublikowano

musiałem dolać im tą różnicę, o której Ci pisałem na PW, bo się cennik zmienił :wink4:, dzisiaj poszedł przelew to mam nadzieje że coś w końcu ruszy :disgust:

:good:

no to czekam na postępy

Opublikowano
  • Autor

:good:

no to czekam na postępy

bede Cię informował na bieżąco :wink4:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 17:51_________________________________________________klapa US, poszła :gwizdanie:, czekamy na kolejną okazję :decayed:

Opublikowano

tak w skrucie to jakie te progi w końcu można kupić :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

tak w skrucie to jakie te progi w końcu można kupić :kox: :kox:

jakie progi? :mysli:

Opublikowano

klapa :wallbash::disgust: