Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

"MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE"

:polew:

albo

LEWY PAS TO NIE KÓŁKO RÓŻAŃCOWE :polew:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wersja na cały zderzak w kolorze jasny róż :polew:

Opublikowano

nieee :rolleyes: mowie ze mała a nie jakis kokos :decayed:

Opublikowano

Się okaże...

Opublikowano

Się okaże...

no to patrz moj wątek :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no i poliftowy tunel poszedł sie yebac :wallbash:, trzeba szukać dalej :confused4:

Opublikowano

no i poliftowy tunel poszedł sie yebac :wallbash:, trzeba szukać dalej :confused4:

a to konsoli szukasz :mysli: bo jak cos ja mam swoją 1DIN do opchnięcia :cool1: a tak pozatym jakieś wiesci co do plastików :cool1:

Opublikowano
  • Autor

a to konsoli szukasz :mysli: bo jak cos ja mam swoją 1DIN do opchnięcia :cool1: a tak pozatym jakieś wiesci co do plastików :cool1:

szukam czegoś po pieniądzach, najlepiej kompletnego bez radia :wink4:, tunel miałem mieć od Tymona, ale napisał mi dzisiaj że wdepnął na paczkę i tunel poszedł w drzazgi :decayed:

Opublikowano

przeciez kupiles od tymona tunel to jak sie poszedl jebac :mysli:

Opublikowano
  • Autor
szukam czegoś po pieniądzach, najlepiej kompletnego bez radia , tunel miałem mieć od Tymona, ale napisał mi dzisiaj że wdepnął na paczkę i tunel poszedł w drzazgi

czytaj bucu

a no :decayed:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 13:33_________________________________________________

Kowi graty już lecą do mnie,w tym tygodniu powinienem mieć je już u Siebie :naughty:, a potem lecą do Ciebie :good:, Krzyknij cenę za swoją konsolę 1din na pw, może się dogadamy :przebiegly:

Opublikowano

dawid sam jestes buc :thumbdown::decayed:

Opublikowano
  • Autor

dawid sam jestes buc :thumbdown::decayed:

bierzesz tą konsolę od Tymka?

Opublikowano

slepy biore biore :tongue4: czekam na kase i biore :wink4: jak cos bedziesz ja chciał to powiem ci jak nie bede brac:)

Opublikowano

Powiem ci ślepy ze troszkę nie nadarzam za Twoim wątkiem...jeszcze nie dawno podgrzewane fotele, teraz konsola a jeszcze coś słyszałem o wyklejaniu podsufitki...masakra a co to za robotę chwyciłeś że takie plany masz? ja powtarzam po Tobie w tygodniu moja A4 idzie na motoaledrogo...zobaczymy jak się sprzeda to będzie polift, a jak nie to już ruszam też w miarę mocno:) powodzenia

Opublikowano

Powiem ci ślepy ze troszkę nie nadarzam za Twoim wątkiem...jeszcze nie dawno podgrzewane fotele, teraz konsola a jeszcze coś słyszałem o wyklejaniu podsufitki...masakra a co to za robotę chwyciłeś że takie plany masz? ja powtarzam po Tobie w tygodniu moja A4 idzie na motoaledrogo...zobaczymy jak się sprzeda to będzie polift, a jak nie to już ruszam też w miarę mocno:) powodzenia

w poliftach nie ma co robic :decayed: rezaj przedlifta :good: ja próbuje za slepym nadażyc ale nie daje rady :decayed: goni z ta robota że łooo :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Zemis jak się nie sprzeda to wpadaj rezać te Bixy :good:

w poliftach nie ma co robic :decayed: rezaj przedlifta :good: ja próbuje za slepym nadażyc ale nie daje rady :decayed: goni z ta robota że łooo :tongue4:

nie ma tak dobrze, graty się zbierają i jak bedzie czas bedzie rezanie :wink4:

Opublikowano

no dobra...nie ma problemu może coś poskładam części więcej to wpadnę...no chyba ze się sprzeda ale wątpię...no hidy w tym tygodniu dokupię a potem może od razu halogeny w zderzak włożę, no i oczywiście w sprawie sprysków będę pisał do Ciebie, bo coś już na ten temat wspominałeś do kogoś także będziemy myśleć:)

Opublikowano

Slepy a ty szukasz konsoli polift 1din czy 2din :?:

Opublikowano
  • Autor

Slepy a ty szukasz konsoli polift 1din czy 2din :?:

zależy która sie trafi w dobrej kasie :tongue4:

Opublikowano

zakładam że te na allegro już przeglądałeś :)