Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oky moj lezy i sie kurzy :tongue4: no moze wkoncu u mnie w audi zagra jako tako :evil:

a coś tam wpakował :naughty:, u mnie leży piecyk 4kanałowy, i subik pionka, ale nie ma chęci by się za to zabrać :cool1:

narazie brak dobrego serca :wink4: ale poki co 3 piece leża :decayed: 2 wsadze na 100%, przodek zagra pod V12 + PB a subik ground zero/pionek pod audisonem :tongue4: jeszcze mam blaupunkta GTA 260 :wink4: teraz od krychy kratki w tylne drzwi ida :evil:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 19:42_________________________________________________lampę na próbę od Bulczasa łyknąłeś? :kox:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

tak, bede ją męczył w następnym tygodniu :naughty:, szukanie odblasku i próby przyrezania Us obrysówki :decayed:

Opublikowano

ciekawe co tam ci wyjdzie :decayed: ja juz wyglądu audi nie ruszam :embarrassed: wczoraj strzeliłem sobie allroada i tak zostaje :evil::polew:

Opublikowano
  • Autor

ciekawe co tam ci wyjdzie :decayed: ja juz wyglądu audi nie ruszam :embarrassed: wczoraj strzeliłem sobie allroada i tak zostaje :evil::polew:

ma być dobrze :decayed:, może uda się dokupić lewą , to byłby komplet :naughty:, i zrobiłbym sobie jedne czarne a drugie w ori chromie :polew:

Opublikowano

ma być dobrze :decayed:, może uda się dokupić lewą , to byłby komplet :naughty:, i zrobiłbym sobie jedne czarne a drugie w ori chromie :polew:

mozna i tak :decayed: w tym roku mam zamiar środek doprowadzić do "kultury" za rok bede modzić wygląd jak silnik wsadze :decayed:

Opublikowano
  • Autor

mozna i tak :decayed: w tym roku mam zamiar środek doprowadzić do "kultury" za rok bede modzić wygląd jak silnik wsadze :decayed:

a ja kupuje co się da po taniości, następną częśćią bedzie sterownik małej Navi, który prerobię na HomeLink :kox:

Opublikowano

wiadomo jak okazja to tez zawsze sie coś łyknie :kox: a lampy maluj cale na czarno :gwizdanie: zero chromu :kox:

Opublikowano
  • Autor

wiadomo jak okazja to tez zawsze sie coś łyknie :kox: a lampy maluj cale na czarno :gwizdanie: zero chromu :kox:

neee, zostają chromowane :wink4:, czarne jednak mi nie paszą do zielonej :rolleyes:

Opublikowano

te drugie co je bedziesz robic malnij na czorno :wink4: a jak nie to w biel albo jakies cos kremowe :chytry::przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

te drugie co je bedziesz robic malnij na czorno :wink4: a jak nie to w biel albo jakies cos kremowe :chytry::przebiegly:

bede orginalny, i zrobię sobie w lampach sticerbomb :kox:

Opublikowano

co to? :polew:

Opublikowano
  • Autor

co to? :polew:

takie ło :naughty:

dsc9317b.jpg

Opublikowano

:doh1: :zemdlal::heat: nie no rób slepy :kox::banan1::polew:

Opublikowano
  • Autor

:doh1: :zemdlal::heat: nie no rób slepy :kox::banan1::polew:

zobaczymy, bede miał tą lampę bede myślał, ale chyba nawet by to wyglądało lampy, lusterka i znaczek z przodu :mysli:

Opublikowano

lusterka i znaczek tak :) lampy przesada :decayed:

Opublikowano
  • Autor

lusterka i znaczek tak :) lampy przesada :decayed:

zobaczymy, nudzi mi się i tak wymyślam :decayed:, znając życie zostaną w chromie :polew:

Opublikowano

licze na to :decayed: ja mam na lampie jedna naklejke :kox: jutro cykne fotke :decayed: troche mała mi sie wydaje ale fajnie wygląda :decayed:

Opublikowano
  • Autor

licze na to :decayed: ja mam na lampie jedna naklejke :kox: jutro cykne fotke :decayed: troche mała mi sie wydaje ale fajnie wygląda :decayed:

jaką naklejkę :blink:

Opublikowano

jutro zobaczysz :decayed: malutka taka :kox:

Opublikowano

"MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE"

:polew: