slepy Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2012 a więc tak, przód: -dokładka zespawana ze zderzakiem, i zrobiony na gładko -dołożone halo -dołożone DRL w halo na ledach -zółta folia na halo -ori spryski na ori wężach i poprawiona pompka bo puszczała już płyn:kwasny: tył: -blenda zaspawana bez zamka -zrobione otwieranie klapy na siłowniku za pomocą przycisku w kabinie -otwieranie klapy z pilota -oświetlenie tablicy na ledach -tablica w formacie US
przemciotorun Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 ej ale drl w hallo jak najbardizej git, ale wtedy z tym obklejeniem na zolto to troche lipa.... oczywiscie nie wizualnie tylko praktycznie, psy nie beda sie czepiac ze masz zolte drl?
slepy Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2012 ej ale drl w hallo jak najbardizej git, ale wtedy z tym obklejeniem na zolto to troche lipa.... oczywiscie nie wizualnie tylko praktycznie, psy nie beda sie czepiac ze masz zolte drl? zobaczymy, jak coś to stargam folię aQ oddany na gwarancji zobaczymy czy uznają i wymienią na nowy:decayed:
szafa Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Wreszcie jakieś foty gotowego wyrobu:kox: moim zdaniem brakuje tylko jakiś kibli zamiast tych kół ale wiem że powoli szukasz dlatego czekam na ostatnie pier*** w temacie:decayed:
slepy Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2012 Wreszcie jakieś foty gotowego wyrobu:kox: moim zdaniem brakuje tylko jakiś kibli zamiast tych kół ale wiem że powoli szukasz dlatego czekam na ostatnie pier*** w temacie:decayed: nowe koło dopiero na przyszły sezon, ale bedzie coś sutego:jerk:
jedrekx Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Chupa Chups! rób jakieś ładne foto i wysyłaj (wiadomo gdzie)
slepy Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Opublikowano 6 Lipca 2012 DRL świeci:decayed: jutro wolne to może sie coś przypucuje i jakieś konkretniejsze fotki strzeli:wink:, przy okazji wymienili mi Akumulator na nówkę sztuke + 3 lata gwarancji:naughty:, i wpadły Boshowskie wycieraczki:wink:
seba1-2 Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 e panie ale co tam świeci ja nic nie widzę
Krycha Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 trza było już zmienić ramiona wycieraczek na liftowe
slepy Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Opublikowano 7 Lipca 2012 trza było już zmienić ramiona wycieraczek na liftowe wiedziałem że o tym kiedyś wspomnisz:decayed:, nie było nic pod ręką jak Ci coś wpadnie w ręce to mozesz pakować i słać ---------- Post dopisany at 17:07 ---------- Poprzedni post napisany at 17:02 ---------- e panie ale co tam świeci ja nic nie widzę no na focie szału nie robi, ale wydaje mi sie że jest wystarczające:decayed:
seba1-2 Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 rezasz te osłony na silnik?? bo teraz tam łyso:facepalm: jakby brakuje wypełnienia:grin:
slepy Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Opublikowano 8 Lipca 2012 rezasz te osłony na silnik?? bo teraz tam łyso:facepalm: jakby brakuje wypełnienia:grin: bedą, tylko musze szablony znaleźć, bo gdzieś miałem, ale nie wiem gdzie je rzuciłem:facepalm:
slepy Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 A czemuż to nie było Cię na spocie w NS??? PW:wink: ---------- Post dopisany 11-07-2012 at 18:38 ---------- Poprzedni post napisany 08-07-2012 at 22:45 ---------- reszta niebawem, zamówiłem sobie blaszkę kwadrata, 53zł w wydziale komunikacji:decayed:, jakby sie coś sapali przy kontroli, to bedzie mozna ja szybko zamontować
junior_tdi Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 A czemuż to nie było Cię na spocie w NS??? PW:wink: ---------- Post dopisany 11-07-2012 at 18:38 ---------- Poprzedni post napisany 08-07-2012 at 22:45 ---------- http://img855.imageshack.us/img855/139/46512611.jpg reszta niebawem, zamówiłem sobie blaszkę kwadrata, 53zł w wydziale komunikacji:decayed:, jakby sie coś sapali przy kontroli, to bedzie mozna ja szybko zamontować że tak powiem - Simply k**wa Clean robi robotę
slepy Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 A czemuż to nie było Cię na spocie w NS??? PW:wink: ---------- Post dopisany 11-07-2012 at 18:38 ---------- Poprzedni post napisany 08-07-2012 at 22:45 ---------- http://img855.imageshack.us/img855/139/46512611.jpg reszta niebawem, zamówiłem sobie blaszkę kwadrata, 53zł w wydziale komunikacji:decayed:, jakby sie coś sapali przy kontroli, to bedzie mozna ja szybko zamontować że tak powiem - Simply k**wa Clean robi robotę tylko wysoko jeszcze, tylne amory mi sie pocą, i po zalaniu całego baku, tył siadł 1cm nizej:decayed:, wygląda za***iście, ale w nadkolach plastikowych już mam dziury, i trzeba będzie dołożyć odboje z golfa, tak jak szafa i wtedy powinno być ok:decayed: ---------- Post dopisany at 20:38 ---------- Poprzedni post napisany at 19:03 ----------
seba1-2 Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 daj na pw ile ci lakier wyszedł i według ciebie jak robota zrobiona?? bo z fot to ładnie dobrany:wink:
Rekomendowane odpowiedzi