Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mówię ci, a wiem co mówię, bo cały czas siedzę na allegro i przeglądam. i nic sensownego nie ma.. a ceny są kosmiczne, jeszcze pół roku temu chociażby za takiego golasa jak twój to trzeba było szykować koło 9-10k a teraz nie ma nic, ostatnio wyczaiłem taką jak ty niebieską cena 11 z groszem i poszła..

• Odpowiedzi 5.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mówię ci, a wiem co mówię, bo cały czas siedzę na allegro i przeglądam. i nic sensownego nie ma.. a ceny są kosmiczne, jeszcze pół roku temu chociażby za takiego golasa jak twój to trzeba było szykować koło 9-10k a teraz nie ma nic, ostatnio wyczaiłem taką jak ty niebieską cena 11 z groszem i poszła..

no to dobrze, wystawię cene dość mocno nie atrakcyjną, tyle że z wszystkimi tajlami, może akurat się uda i pójdzie :decayed:

Opublikowano

próbuj :good:

Opublikowano

Jutro ogarnę jakąś ładną, zachęcajacą aukcję :decayed:

Opublikowano

wiesz co wypadalo by seszona strzelic, ale pewnie nie bedzie CI sie chcialo gwinta krecic w doł pucowac auta i zakladac 18 :decayed:

Opublikowano

kuzwa jak bym mial swoja za dyche oddac to chyba bym ja rozebral do golej blachy.... i dopiero wtedy za tyle sprzedal.... wczoraj wlasnie podlanczalismy afn-a z 96r pod kompa za 10 tys..... nikomu nie zycze kupic takiego auta.... ale cena git..

Opublikowano

wiesz co wypadalo by seszona strzelic, ale pewnie nie bedzie CI sie chcialo gwinta krecic w doł pucowac auta i zakladac 18 :decayed:

auto stoi w garażu bez aku, bo młody jedzie Białą na sylwka do zakopca :decayed:, mam jakieś fotki z lata i jesieni, myślę że bedzie co wybrać :decayed:

kuzwa jak bym mial swoja za dyche oddac to chyba bym ja rozebral do golej blachy.... i dopiero wtedy za tyle sprzedal.... wczoraj wlasnie podlanczalismy afn-a z 96r pod kompa za 10 tys..... nikomu nie zycze kupic takiego auta.... ale cena git..

no jakbym patrzył na wkład to trzebabyłoby z 19k za nią wziąść :embarrassed:, ale wszyscy wiemy że to nie realne :wink4:, w następnej nie bedzie już tyle dokładane :gwizdanie:

Opublikowano

auto stoi w garażu bez aku, bo młody jedzie Białą na sylwka do zakopca :decayed:, mam jakieś fotki z lata i jesieni, myślę że bedzie co wybrać :decayed:

realne :wink4:, w następnej nie bedzie już tyle dokładane :gwizdanie:

a co Wy kuwa dyzurny akku macie :decayed:

Opublikowano

realne :wink4:, w następnej nie bedzie już tyle dokładane :gwizdanie:

a co Wy kuwa dyzurny akku macie :decayed:

nie popatrzyliśmy przy kupnie i wcisnął mu ziom, aku 44Ah, przyszły mrozy i Biała odmówiła posłuszeństwa :polew:, włożyliśmy mój i śmigam sobie poliftem :naughty:, całkiem inna jazda, niż moją padaczką na gwincie :decayed:

Opublikowano

a teraz kto wczasniej wstanie ten ma aku

moja i tak rozebrana, to nie da się jeździć :decayed:

Opublikowano

moja i tak rozebrana, to nie da się jeździć :decayed:

To Ty sprzedajesz takie: "złóż to sam" :D:good:

Opublikowano

myslę ze powinieneś sprzedać za 11k, ja swoją 1.6 sprzedałem za 11k 2 tygodnie temu, a stała 3 tygodnie na otomoto a tak wyglądała http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=119948.0

to mnie pocieszyłęś kolego :wink4:, bede chciał ja wystawić za 13, 13,5k i zobaczymy czy bedzie jakiś odzew, ale tak jak mówię jak wezmę za nia 11k to bede zadowolony, z tajli ze środka powinienem jeszcze z 1,5 klocka zarobic, a w ostateczności sprzedam gwint i kółko ;(

Opublikowano

gwint został a kółko sprzedaj, tam przypasi inne koło :good:

Opublikowano

to mnie pocieszyłęś kolego :wink4:

Tylko między Waszymi autkami była taka mała różnica... on miał klimę :wink4:

Opublikowano

gwint został a kółko sprzedaj, tam przypasi inne koło :good:

o tym już bedziemy myśleć jak wszystko dojdzie do skutku, gwint, raczej na 100% zostanie, a koło może pójdzie do białej :przebiegly:

to mnie pocieszyłęś kolego :wink4:

Tylko między Waszymi autkami była taka mała różnica... on miał klimę :wink4:

wiem, zobaczymy, może się akurat ktoś trafi :gwizdanie:

Opublikowano

wloz panel od klimatronika i powiedz ze nienabita jest :decayed:

Opublikowano

wloz panel od klimatronika i powiedz ze nienabita jest :decayed:

Albo gwiazdkę narysuj na jakimś przycisku, albo napisz "A/C" i powiedz że jest manualna :naughty: Zimą i tak się nie włączy przecież :naughty:

Opublikowano

nie byłby to głupi pomysł, gdyby nie to, że przewody od klimy widać odrazu po otwarciu maski :decayed: