michu93 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 mówię ci, a wiem co mówię, bo cały czas siedzę na allegro i przeglądam. i nic sensownego nie ma.. a ceny są kosmiczne, jeszcze pół roku temu chociażby za takiego golasa jak twój to trzeba było szykować koło 9-10k a teraz nie ma nic, ostatnio wyczaiłem taką jak ty niebieską cena 11 z groszem i poszła..
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 mówię ci, a wiem co mówię, bo cały czas siedzę na allegro i przeglądam. i nic sensownego nie ma.. a ceny są kosmiczne, jeszcze pół roku temu chociażby za takiego golasa jak twój to trzeba było szykować koło 9-10k a teraz nie ma nic, ostatnio wyczaiłem taką jak ty niebieską cena 11 z groszem i poszła.. no to dobrze, wystawię cene dość mocno nie atrakcyjną, tyle że z wszystkimi tajlami, może akurat się uda i pójdzie
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 Jutro ogarnę jakąś ładną, zachęcajacą aukcję
mrogal Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Jutro ogarnę jakąś ładną, zachęcajacą aukcję wiesz co wypadalo by seszona strzelic, ale pewnie nie bedzie CI sie chcialo gwinta krecic w doł pucowac auta i zakladac 18
przemciotorun Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 kuzwa jak bym mial swoja za dyche oddac to chyba bym ja rozebral do golej blachy.... i dopiero wtedy za tyle sprzedal.... wczoraj wlasnie podlanczalismy afn-a z 96r pod kompa za 10 tys..... nikomu nie zycze kupic takiego auta.... ale cena git..
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 Jutro ogarnę jakąś ładną, zachęcajacą aukcję wiesz co wypadalo by seszona strzelic, ale pewnie nie bedzie CI sie chcialo gwinta krecic w doł pucowac auta i zakladac 18 auto stoi w garażu bez aku, bo młody jedzie Białą na sylwka do zakopca , mam jakieś fotki z lata i jesieni, myślę że bedzie co wybrać kuzwa jak bym mial swoja za dyche oddac to chyba bym ja rozebral do golej blachy.... i dopiero wtedy za tyle sprzedal.... wczoraj wlasnie podlanczalismy afn-a z 96r pod kompa za 10 tys..... nikomu nie zycze kupic takiego auta.... ale cena git.. no jakbym patrzył na wkład to trzebabyłoby z 19k za nią wziąść , ale wszyscy wiemy że to nie realne , w następnej nie bedzie już tyle dokładane :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 auto stoi w garażu bez aku, bo młody jedzie Białą na sylwka do zakopca , mam jakieś fotki z lata i jesieni, myślę że bedzie co wybrać realne , w następnej nie bedzie już tyle dokładane :gwizdanie: a co Wy kuwa dyzurny akku macie
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 auto stoi w garażu bez aku, bo młody jedzie Białą na sylwka do zakopca , mam jakieś fotki z lata i jesieni, myślę że bedzie co wybrać realne , w następnej nie bedzie już tyle dokładane :gwizdanie: a co Wy kuwa dyzurny akku macie nie popatrzyliśmy przy kupnie i wcisnął mu ziom, aku 44Ah, przyszły mrozy i Biała odmówiła posłuszeństwa , włożyliśmy mój i śmigam sobie poliftem , całkiem inna jazda, niż moją padaczką na gwincie
przemciotorun Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 a teraz kto wczasniej wstanie ten ma aku
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 a teraz kto wczasniej wstanie ten ma aku moja i tak rozebrana, to nie da się jeździć
rafalekx Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 moja i tak rozebrana, to nie da się jeździć To Ty sprzedajesz takie: "złóż to sam"
Gumass Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 myslę ze powinieneś sprzedać za 11k, ja swoją 1.6 sprzedałem za 11k 2 tygodnie temu, a stała 3 tygodnie na otomoto a tak wyglądała http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=119948.0
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 myslę ze powinieneś sprzedać za 11k, ja swoją 1.6 sprzedałem za 11k 2 tygodnie temu, a stała 3 tygodnie na otomoto a tak wyglądała http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=119948.0 to mnie pocieszyłęś kolego , bede chciał ja wystawić za 13, 13,5k i zobaczymy czy bedzie jakiś odzew, ale tak jak mówię jak wezmę za nia 11k to bede zadowolony, z tajli ze środka powinienem jeszcze z 1,5 klocka zarobic, a w ostateczności sprzedam gwint i kółko ;(
michu93 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 gwint został a kółko sprzedaj, tam przypasi inne koło
rafalekx Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 to mnie pocieszyłęś kolego Tylko między Waszymi autkami była taka mała różnica... on miał klimę
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 gwint został a kółko sprzedaj, tam przypasi inne koło o tym już bedziemy myśleć jak wszystko dojdzie do skutku, gwint, raczej na 100% zostanie, a koło może pójdzie do białej to mnie pocieszyłęś kolego Tylko między Waszymi autkami była taka mała różnica... on miał klimę wiem, zobaczymy, może się akurat ktoś trafi :gwizdanie:
Gość O_M_G Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 wloz panel od klimatronika i powiedz ze nienabita jest
rafalekx Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 wloz panel od klimatronika i powiedz ze nienabita jest Albo gwiazdkę narysuj na jakimś przycisku, albo napisz "A/C" i powiedz że jest manualna Zimą i tak się nie włączy przecież
michu93 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 nie byłby to głupi pomysł, gdyby nie to, że przewody od klimy widać odrazu po otwarciu maski
Rekomendowane odpowiedzi