Skocz do zawartości
IGNOROWANY

ALL B7] Jakie klocki na przód do hamulców 320mm TRW/BREMBO/ATE/FERRODO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może Textar?[br]Dopisany: 15 Maj 2011, 08:15_________________________________________________tylko 15 lat pracuje w tej bajce, więc pewnie sie nie znam

Opublikowano

DS vs Textar ?????

bo nie bardzo rozumiem :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

FERODO dają rade

Opublikowano

mam teraz Textar założone i jak na razie nie piszczą i nie pylą. Ale jeszcze za mało przejechałem, aby chwalić :cool1:

Opublikowano

mam teraz Textar założone i jak na razie nie piszczą i nie pylą. Ale jeszcze za mało przejechałem, aby chwalić :cool1:

Ja byłem bardziej zadowolony z textarów niż z TRW. nie wiem może na felerne TRW trafiłem ale były do d*py. :thumbdown: Dlatego teraz testuję DSy. przynajmniej nie da się ich zagotować.

Opublikowano

Tak jak pisalem to słabo się znam, ale w pudelku OE jest textar.[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 13:42_________________________________________________ferodo rownież(własnie otworzylem kilka pudełek OE),ale nie jezdzilem na nich wszystkich, jak niektorzy wszystkowiedzący guru, więc tylko stwierdzam co zobaczylem na wlasne oczy. :rolleyes:

Opublikowano

Tak jak pisalem to słabo się znam ale, w pudelku OE jest textar.[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 13:42_________________________________________________ferodo rownież(własnie otworzylem kilka pudełek OE),ale nie jezdzilem na nich wszystkich jak niektorzy wszystkowiedzący guru więc tylko stwierdzam co zobaczylem na wlsne oczy.

Tak jak pisalem to słabo się znam, ale w pudelku OE jest textar.[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 13:42_________________________________________________ferodo rownież(własnie otworzylem kilka pudełek OE),ale nie jezdzilem na nich wszystkich, jak niektorzy wszystkowiedzący guru, więc tylko stwierdzam co zobaczylem na wlasne oczy. :rolleyes:

Pagid również produkuje ori klocki.

Opublikowano

Pagid to jedna z najlepszych firm :good: :good: :good: :good:

gro produktów robi dla Bosch-a