mgas Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 A może Textar?[br]Dopisany: 15 Maj 2011, 08:15_________________________________________________tylko 15 lat pracuje w tej bajce, więc pewnie sie nie znam
Dev Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 DS vs Textar ????? bo nie bardzo rozumiem :mysli:
ArkadiuS Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 mam teraz Textar założone i jak na razie nie piszczą i nie pylą. Ale jeszcze za mało przejechałem, aby chwalić
kileeer Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 mam teraz Textar założone i jak na razie nie piszczą i nie pylą. Ale jeszcze za mało przejechałem, aby chwalić Ja byłem bardziej zadowolony z textarów niż z TRW. nie wiem może na felerne TRW trafiłem ale były do d*py. Dlatego teraz testuję DSy. przynajmniej nie da się ich zagotować.
mgas Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Tak jak pisalem to słabo się znam, ale w pudelku OE jest textar.[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 13:42_________________________________________________ferodo rownież(własnie otworzylem kilka pudełek OE),ale nie jezdzilem na nich wszystkich, jak niektorzy wszystkowiedzący guru, więc tylko stwierdzam co zobaczylem na wlasne oczy.
kileeer Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Tak jak pisalem to słabo się znam ale, w pudelku OE jest textar.[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 13:42_________________________________________________ferodo rownież(własnie otworzylem kilka pudełek OE),ale nie jezdzilem na nich wszystkich jak niektorzy wszystkowiedzący guru więc tylko stwierdzam co zobaczylem na wlsne oczy. Tak jak pisalem to słabo się znam, ale w pudelku OE jest textar.[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 13:42_________________________________________________ferodo rownież(własnie otworzylem kilka pudełek OE),ale nie jezdzilem na nich wszystkich, jak niektorzy wszystkowiedzący guru, więc tylko stwierdzam co zobaczylem na wlasne oczy. Pagid również produkuje ori klocki.
Dev Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Pagid to jedna z najlepszych firm :good: :good: gro produktów robi dla Bosch-a
Rekomendowane odpowiedzi