Chuck Norris Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Świetny kolor, jak założysz body eSy, to idź w black pakiet. Będzie miażdżył suty :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Taki mały szczegół...a gęba się każdemu cieszy jak zobaczy hehe [br] Ale gleby to ja u Ciebie poza naklejka nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Spartan, czy to czasem nie jest AKN ? Przecież po lifcie nie montowali już raczej AFB ? Bo mnie to nurtuje Na bank AFB Mam zdekodowany VIN z ASO [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2011, 19:39_________________________________________________ Taki mały szczegół...a gęba się każdemu cieszy jak zobaczy hehe [br] Ale gleby to ja u Ciebie poza naklejka nie widze I może dlatego micha się cieszy heheA w przeciągu miesiąca planuję założyć gwint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 No to powodzenia Gwint + drogi Wrocławia = poluzowana każda srubka w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 No to powodzenia Gwint + drogi Wrocławia = poluzowana każda srubka w aucie Coś za coś... ...i nie mam zamiaru skręcać gwintu na -80 żeby szurać po asfalcie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Mimo to... Aczkolwiek tez zalezne jest od tego jakiej firmy kupisz??? Ja się kilka razy przejechałem po Puławskiego we Wrocku i pier**le...więcej nie jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 No to powodzenia Gwint + drogi Wrocławia = poluzowana każda srubka w aucie Coś za coś... ...i nie mam zamiaru skręcać gwintu na -80 żeby szurać po asfalcie :gwizdanie: Racja... -70 wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 No to powodzenia Gwint + drogi Wrocławia = poluzowana każda srubka w aucie Coś za coś... ...i nie mam zamiaru skręcać gwintu na -80 żeby szurać po asfalcie :gwizdanie: Racja... -70 wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Mimo to... Aczkolwiek tez zalezne jest od tego jakiej firmy kupisz??? Ja się kilka razy przejechałem po Puławskiego we Wrocku i pieprze...więcej nie jadę Fundusz będzie 1,5tyś. to myślę, że styknie na coś dobrego (czy nie?) ...ja ostatnio koło PKS'u się władowałem w taką wyrwę, że fela do prostowania Golfem łatałem po wszystkim heh Teraz wolę jechać dłuższą trasą ale ale omijając dziury [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2011, 20:29_________________________________________________ No to powodzenia Gwint + drogi Wrocławia = poluzowana każda srubka w aucie Coś za coś... ...i nie mam zamiaru skręcać gwintu na -80 żeby szurać po asfalcie :gwizdanie: Racja... -70 wystarczy Prawde mówiąc to na wrocławskie drogi nadaje się jedynie coś off-road'owego :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Trasa od Kochanowskiego (CH Korona) aż do Karkonowskiej jest maxymalnie rozjebana :kox: Bo oznakowanie tą trasą prowadzi na A4 i wszystko tam jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Niestety we Wrocławiu nadal w wielu miejscach jest kostka lub asfalt wylany na kostkę... U mnie przy glebie i 18 ciągle walczę z kierownicą i wyglądam jak Kubica na torze. Czasami nadrabiam drogę z uwagi na tor przeszkód. Kolor Możesz zobaczyć jak u mnie wygląda -60. Powodzenia w dalszych modach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Według mnie 18 cali i gwint na -60 to można się niczym nie przejmować co gwint to gwint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Według mnie 18 cali i gwint na -60 to można się niczym nie przejmować co gwint to gwint U mnie jak na razie 17" ...a gleby przesadnej nie będzie...chyba że czasem na lepszy humor Gdyby to było auto weekendowe to jechałbym na sama ziemie ale mam zamiar się nim normalnie poruszać Wszystko wyjdzie w praktyce ile pójdzie w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Prawde mówiąc to na wrocławskie drogi nadaje się jedynie coś off-road'owego :> czyli twoje kozowate A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Prawde mówiąc to na wrocławskie drogi nadaje się jedynie coś off-road'owego :> czyli twoje kozowate A4 Aż taka koza to to nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Według mnie 18 cali i gwint na -60 to można się niczym nie przejmować co gwint to gwint U mnie jak na razie 17" ...a gleby przesadnej nie będzie...chyba że czasem na lepszy humor Gdyby to było auto weekendowe to jechałbym na sama ziemie ale mam zamiar się nim normalnie poruszać Wszystko wyjdzie w praktyce ile pójdzie w dół Zobaczysz jak założysz że nie ma tak źle... Każdy dużo mówi że nie da się jeździć ale nigdy nie poruszał się autem na gwincie i dobrej glebie Ja jeździłem na kicie -40 i była tragedia w porównaniu do gwintu ustawionego na -70 A auto służy mi na codzień bo nie mam nic innego w garażu i da się jeździć sprawnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASATO Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 fajny kolorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 ArQ...jakos cichosza w tym watku panuje :gwizdanie: dzialasz tam co :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 ArQ...jakos cichosza w tym watku panuje :gwizdanie: dzialasz tam co :?: A no cisza niestety...plany się trochę posypały ...drobna zmiana priorytetów Groszek musi poczekć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Nie ma to jak zieleń :)na parkingu nie trzeba długo szukac wiem coś o tym :gwizdanie: Fakt mało nas na ulicach w tych kolorach hehe.. ale to i lepiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi