Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wymiana modułu kierownicy (pod tempomat kierownicę multifunkcyjną)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co z artykułem jak ktos ma multifunkcje;>?

• Odpowiedzi 3.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szukaj ori, dopłacisz z 20-30zł ale będziesz miał taką jak z fabryki wyjeżdża...

Opublikowano

Rozumiem ,że instalacja tempomatu wyglada tak samo, czy się mylę? Jakie różnice w montażu?

tak samo, dokręcasz manetkę do reszty i kodujesz wg. instrukcji

Opublikowano

1 kpl modul manetka kierunki manetka tempomat moduł "Q" info na PW oczywiscie

Opublikowano

Czyli rozumiem, że w moim b7 kupię manetkę i zaprogramuje vagiem i tyle?

Nie muszę zmieniać modułu pod kierownicą mimo, że nie mam kierownicy multifunkcyjnej?

W etce jest tylko 2 moduły 8E0 953 549 R i z końcówką N czym się różnią? no i do podgrzewanej kiery..

Nie mam dostępu do vaga i nie mogę nr sprawdzić a 2 razy rozbierać - bez sensu.

Czy w b7 każdy moduł obsłuży tempomat?

Opublikowano

Czyli rozumiem, że w moim b7 kupię manetkę i zaprogramuje vagiem i tyle?

Nie muszę zmieniać modułu pod kierownicą mimo, że nie mam kierownicy multifunkcyjnej?

u siebie raczej musisz zmieniać moduł

Czy w b7 każdy moduł obsłuży tempomat?

nie

Opublikowano

Jakby ktoś potrzebował modułu pod tempomat to mam takowy i o kontakt proszę na priv

z jaką literką?

Opublikowano

literka "N" na koncu mam ten moduł z tasma i manetka od swiatel i kierunkow. Z tego co mi wiadomo obslugiwało to wszystko kiere multifunkcyjna i tempo

Opublikowano

Czy manetka od tempo z B7 jest taka sama jak od B6??? :co:

Opublikowano

Witam

Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi ze sterowaniem radiem z kierownicy (tzn z poduszki Airbag) gdyż w B6 przyciski są umiejscowione na wkładzie PP. Otóż u mnie nie działa sterowanie i brak jest podświetlania. Mam moduł 8E0 953 549 N. Tempomat działa, błędów brak a sterowanie milczy. Gdzie szukać przyczyny?

Opublikowano

Witam

Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi ze sterowaniem radiem z kierownicy (tzn z poduszki Airbag) gdyż w B6 przyciski są umiejscowione na wkładzie PP. Otóż u mnie nie działa sterowanie i brak jest podświetlania. Mam moduł 8E0 953 549 N. Tempomat działa, błędów brak a sterowanie milczy. Gdzie szukać przyczyny?

sprawdź czy jest to wszystko podłączone, zobacz też jakie masz kodowanie

Opublikowano

Witam

sprawdź czy jest to wszystko podłączone, zobacz też jakie masz kodowanie

A czy poprawne kodowanie na znaczenie przy podświetlaniu przycisków bo u mnie jest ciemno?

Opublikowano

widocznie kable kiery nie takie jak trzeba

Opublikowano

A coś więcej? Bo na początku tego forum nie ma mowy o kablach tylko o sterownikach i modułach

Opublikowano

A coś więcej? Bo na początku tego forum nie ma mowy o kablach tylko o sterownikach i modułach

Zdejmij kiere i zobacz może masz nie podpięte styki albo coś nie łączy.

Opublikowano

moze nie ma ori kabli w kierownicy moze uszkodzona tasma ppoduszka dziala ? czy wywala blad wogole jaka tasme zapakowales tam ?? moze tasma nie taka jak trzeba

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...