Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana modułu kierownicy (pod tempomat kierownicę multifunkcyjną)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też po zabiegu, moduł z literką Q komplet Tempomat i Fis odrazu i wszystko śmiga aż miło. Podziękowania dla autora instrukcji :good:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 595,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam czy zeby zamontowac tempomat potrzebuje tylko nowy modół i manetke?czy tez trzeba jeszcze kabel ciągnąc do sterownika itd itp?dziekuje z gory za odpowiedz

Opublikowano

Potrzebujesz tylko moduł i manetkę. A i moduł nie zawsze sprawdź jaki masz moduł bo może twój obsługuje tempomat.

Opublikowano

Potrzebujesz tylko moduł i manetkę. A i moduł nie zawsze sprawdź jaki masz moduł bo może twój obsługuje tempomat.

Plus rezanie obudowy lub kupno nowej :wink4:

Opublikowano

a czemu te obudowe trzeba zmieniac?modol bede zmieniac bo wiem ze musze i jeszcze nowa kiera dojdzie

Opublikowano

witam czy zeby zamontowac tempomat potrzebuje tylko nowy modół i manetke?czy tez trzeba jeszcze kabel ciągnąc do sterownika itd itp?dziekuje z gory za odpowiedz

Żadnych kabli po montażu tylko kodowanie

Opublikowano

Panowie małe pytanko, dostał mi sie w rece moduł pod tempomat o numerku 8E0953549N wszystko spoko, ale wyprodukowany 31 marca 2009r. wszystko z nim ok?? bo przeciez b6 produkowali do 2005.. :mysli:

jeszcze jedno tempomat wygladajacy tak:

100_1771.jpg

to od a4?? i czy ewentualnie bedzie dzialal jesli jest np z a6??

Opublikowano

to juz niemoga czesci produkowac do tego modelu ? hmm ?

Opublikowano

No generalnie to chyba nawet to robia.. faktycznie widzialem np licznik do b6 rb4 wyprodukowany w 2006 :) a orientujecie sie o ta manetke??

Opublikowano

No generalnie to chyba nawet to robia.. faktycznie widzialem np licznik do b6 rb4 wyprodukowany w 2006 :) a orientujecie sie o ta manetke??

Jaki numer ma ta manetka?

Opublikowano
Jaki numer ma ta manetka?

8F0953521A

Opublikowano

Manetka będzie Ci działała spokojnie widziałem taką u Mustiego.

:hi:

Opublikowano

podziekował :hi:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, zakładam u siebie tempomat jednak sprawdziłem vagiem że mam moduł o numerze 8e0953549s czyli nieobsługujący tempomatu. Ma ktoś z forum może na odsprzedaż którykolwiek któy obsługuje tempomat, jeśli tak to proszę o wiadomość na pw. Jeszcze jedno pytanie czy ktoś już montował manetkę tempomatu ale tą nieoryginalną czyli ten zamiennik z allegro za 50 zł, jeśli tak to jak on wygląda jakościowo?

Opublikowano

W dziale sprzedasz znajdziesz taki moduł. Siemian ma takie.

Opublikowano

A czy któryś z modułów z literką A i B obsłóguje tempomat? Czy to nie są w ogóle do B6?

Opublikowano

nie sa do b6..

Do be sa L, N, J, M, P - obsługuja

F, S - nie obługują

Pisalem ci ze mam w dobrej kasie to ty szukaj dalej :>

Opublikowano

Witam, szybkie pytanie do znawców tematu. Brat jest posiadaniu A4 B6 z 2004r, posiada multifunkcyjną kierownicę czteroramienną, czyli sterownik powinien obsługiwać tempomat. Czy w takim przypadku wystarczy tylko dorzucić samą manetkę tempomatu i przeprowadzić kodowanie VAG, aby cieszyć się tym ustrojstwem? Drugie pytanie, gdzie szukać kodów do radia i nawigacji w razie resetu po odłączeniu akumulatora oraz czy po zwykłym dorzuceniu takiej manetki mogą wystąpić jakieś błędy w kompie bo przyznam się szczerze, że jestem nowicjuszem jeśli chodzi o diagnostykę i nie chciałbym czegoś uwalić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.