Gość lepi Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Witam. Mam problem takiej wagi że prawe lusterko zewnętrzne mi nie grzeje. Rozebrałem je i sprawdziłem że prąd w kablach jest (przy okazji wyczyściłem styki) więc co może być przyczyną??? I jeszcze jedno - zastanawia mnie rozmiar lusterka ponieważ lewe jest więkrze niż prawe a moim zdaniem to głupota bo powinno być takie jak lewe. Co wy na to ???
ROGER Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 audi tak ma że lewe jest wieksze a co do twojego tematu to chyba masz szkło do wymiany
cayenne Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Najprawdopodobniej mata grzewcza skończyła swój żywot.
Gość lepi Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 znowu coś masakra ale coś trzeba robić. Wielkie dzięki za odp, Pozdrawiam
lexpar Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Oczywiście, że mata. Przychodzi taki czas, że coś sie kończy Lepi u Ciebie w 99.99% mata padła no i z oczami masz problem
jocker01 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Czesc, maty mozesz kupic na allegro uniwersalne (troche zabawy i gotowe) lub udac sie na jakies zlomowisko ewentualnie aso. a ja oba lusterak mam idetyczne (angole tak maja ) Pozdrawiam Jocker01
EndriuGiz Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 ja tez mam europejczyka mi tam to nieprzeszkadza ze jedno jest wieksze od drugiego a co do wybierania na szrot to odpada u mnie audi to nie zaden polonez czy duzy fiat, jak stac cie na to i stac cie na czesci ze sklepu [br]Dopisany: 14 Styczeń 2008, 21:46 _________________________________________________a co do braku grzania to mata siadla pewnie
Rekomendowane odpowiedzi