stanley Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 A więc obiecany update... Oryginał Seat Leon Cupra R ... 225/40/18 Teraz tylko czekac na nowy sezon i Gwinta... oczywiście zima felgi ida do piaskowania i malowania tylko jeszcze nie wiem na jaki kolor... 20KM mniej
Mario22 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Spoko dojdzie gwint i bedzie kox... bo teraz jest koza... i brak efektu
seves Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 pinkne masz to autko i przede wszystkim niezle jedzie
Miszka82 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 osobiści nie podobają mi się te felgi ale to nie jest moje auto więc luzik, ważne że Tobie się widzą
tolek85 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 A więc obiecany update... Oryginał Seat Leon Cupra R ... 225/40/18 Teraz tylko czekac na nowy sezon i Gwinta... oczywiście zima felgi ida do piaskowania i malowania tylko jeszcze nie wiem na jaki kolor... 20KM mniej Ty, to teraz może pójdziemy na równo felgi mi brakowało w tym aucie, dobrze teraz to wygląda
Pucek Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 No jakoś to teraz wygląda, ale przydała by się ta felga o rozmiar większa Gwint
Mario22 Opublikowano 17 Września 2011 Autor Opublikowano 17 Września 2011 I mały Update... Na okres teraźniejszy oraz zimowy dziś zamontowałem spręzyny czerwone H&R -40 -40... jest to rozwiazanie tymczasowe bo jak widac na fotkach auto słabo usiadło... jednak właściwości jezdne poprawiły się masakrycznie.... do tych sprężyn przy okazji zamontowałem Hamulce 288mm ATE Power Disc.... Efekt :
Kędzior Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 zamontowałem spręzyny czerwone H&R -40 -40... nie no jak czerwone to mega wypas :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 swaaaaniak - na drodze zmierz a nie na bagnie
Mario22 Opublikowano 17 Września 2011 Autor Opublikowano 17 Września 2011 swaaaaniak - na drodze zmierz a nie na bagnie
Pucek Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 no i co, dalej chcesz tak zimą jeździć? w dodatku na 15'' felgach zgłoś się do gminy jak będzie przetarg na odśnieżanie knurowa :>
Mario22 Opublikowano 17 Września 2011 Autor Opublikowano 17 Września 2011 Tak naprawde efekt w tej chwili jest mało widoczny... springi sie muszą ułozyc itd. więc autko jeszcze troche pójdzie w dół...a co do zimy to kupie 16 felgi i duzo gumy i zobaczymy... jezeli da rade tak smigac to bede śmigał jezeli nie to w ciągu paru godzin róce na serie na zime i tyle..
stanley Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 Tak naprawde efekt w tej chwili jest mało widoczny... springi sie muszą ułozyc itd. więc autko jeszcze troche pójdzie w dół...a co do zimy to kupie 16 felgi i duzo gumy i zobaczymy... jezeli da rade tak smigac to bede śmigał jezeli nie to w ciągu paru godzin róce na serie na zime i tyle.. sprężyny się nie układają, to nie włosy na żelu
Bulik Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Tak naprawde efekt w tej chwili jest mało widoczny... springi sie muszą ułozyc itd. więc autko jeszcze troche pójdzie w dół...a co do zimy to kupie 16 felgi i duzo gumy i zobaczymy... jezeli da rade tak smigac to bede śmigał jezeli nie to w ciągu paru godzin róce na serie na zime i tyle.. sprężyny się nie układają, to nie włosy na żelu Recht :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 18 Września 2011 Autor Opublikowano 18 Września 2011 Tak naprawde efekt w tej chwili jest mało widoczny... springi sie muszą ułozyc itd. więc autko jeszcze troche pójdzie w dół...a co do zimy to kupie 16 felgi i duzo gumy i zobaczymy... jezeli da rade tak smigac to bede śmigał jezeli nie to w ciągu paru godzin róce na serie na zime i tyle.. sprężyny się nie układają, to nie włosy na żelu Zwał to jak zwał ale niby auto ma jeszcze troche osiąśc...
Pucek Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 No tyle że nawet tego nie zauważysz efekt placebo Ale jak na Knurów to i tak masz fajne to auto
Kędzior Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 Ale jak na Knurów to i tak masz fajne to auto :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 Mały update... Autko dostało sterowanie szyb z pilota jak i domykanie...
Nowek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 No prosze widze na początku identyczny jak mój był Ta dokładka od cupry z przodu ciągle za mną chodzi ale sam nie wiem czy chce. Ciekaw jestem jak będzie wyglądał na tych białych felgach. Zazdroszcze rocznika!
Rekomendowane odpowiedzi