Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Leon Top Sport by Mario22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przygotowania do wiosny ...

Myśle że na dniach wrzuce foty białych "cuperek" ... a na montaz czekają ...

Nówka dokladka z ASO ...

dok_adka.jpg

I kiera obszyta perforowana skórą po bokach i gładką u góry i na dole + czerwone nici...

kiera_skora.jpg

Opublikowano

fajne szycie :good:

Opublikowano

Kolega wyzej obszywał? :decayed:

Opublikowano

Nie... kiera obszywana przez mega kolesia.... tanio a profesjonalnie ... koleś z nikąd a wiele klubów u niego obszywa... i zajmuje sie tylko kierownicami ...

Opublikowano

no pięknie, widze że ciągle do przodu :D Mam pytanko ile kosztowała Cie dokładka z ASO?

Opublikowano

nic z tych rzeczy :wink4:

Nie... kiera obszywana przez mega kolesia.... tanio a profesjonalnie ... koleś z nikąd a wiele klubów u niego obszywa... i zajmuje sie tylko kierownicami ...

Słyszałem o nim na Leon klubie :good:

Opublikowano

no pięknie, widze że ciągle do przodu :D Mam pytanko ile kosztowała Cie dokładka z ASO?

190 zł z wysyłką do domu ;)[br]Dopisany: 22 Luty 2012, 16:59_________________________________________________

Delikatnie ... kosmetyka ... teraz gdy wpadną białe fele to musze jeszcze szyby przyciemnic dla kontrastu ... :gwizdanie:

Opublikowano

Ciekaw jestem jak to bedzi na tych białych felgach ale obstawiam że kozak będzie :D

Strasznie zazdroszcze tych felg, ja narazie mody zaczałem od ściemy szyb a nie od felg, niestety finanse :/

Opublikowano

Przygotowania do wiosny ...

I kiera obszyta perforowana skórą po bokach i gładką u góry i na dole + czerwone nici...

kiera_skora.jpg

Jedwabiście obszyta :slina::kox:

Opublikowano

W Wtorek odbieram auto z firmy przyciemniającej szyby ... Folia 3M FX35 ...

i punkt nastepny ...

led.jpg

led_2.jpg

Troche mieszane uczucia ale coraz bardziej mi sie to podoba... i chyba się zdecyduje jak odbiore auto z szyb... :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

i punkt nastepny ...

led.jpg

led_2.jpg

Troche mieszane uczucia ale coraz bardziej mi sie to podoba... i chyba się zdecyduje jak odbiore auto z szyb... :mysli: :mysli: :mysli:

chyba nie za bardzo :thumbdown:
Opublikowano

i punkt nastepny ...

led.jpg

led_2.jpg

chyba nie za bardzo :thumbdown:

Dla mnie trochę to zalatuje czymś :gwizdanie:
Opublikowano

Dzięki za szczerość bo o to mi chodzi ... :good: :good: :good: póki ni ejest za późno ... :embarrassed:

Opublikowano

Że Ci się one podobają wyjaśnia Twoja rejestracja zaczynająca się od SGL :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Jak coś możesz na próbę okleić lampy tak jak ma Keżor i miałem ja czyli folia na całe lampy i wycinasz tam gdzie masz przezroczyste szkło :wink4:

Opublikowano

Że Ci się one podobają wyjaśnia Twoja rejestracja zaczynająca się od SGL :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Luty 2012, 20:55_________________________________________________Mi się nie widzą, ale jak założysz na auto, to może mnie przekonasz :wink4: jeżeli można przekonać do seata.... :decayed:

Opublikowano

Moim zdaniem też tak średnio. Seryjne najlepiej wyglądają :)

Opublikowano

ciekawy ten leon :D fajne mody

dobre obszycie kiery jak bedzie wszystko poskladane pokaz jak sie prezentuje w srodku