godles Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 wskażnik sygnalizuje niesprawność automatycznego poziomowania przednich świateł w jaki sposob mozna to naprawic Temat poprawiony. Odsyłam do regulaminu forum [cayenne]
Musashi Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 bezpieczniki sprawdzone? podłącz VAG. bedzie blad ktory wskaze przyczyne niesprawnosci
letallec Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Podlacz VAG i skasuj blad poziomowania. Jesli wszystko bedzie sprawne to bedzie dzialac OK. Jesli cos bedzie niesprawne, to VAG powie Ci co
boberek Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 u mnie tez tak było łukasz podłaczył Vaga i stasowąl błedy i działa
godles Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2008 wszystko jest ok ale vag nie rozpoznaje tej funkcji jakby jej nie bylo a kontrolka swieci moze wiecie gdzie sa schowane te sterowniki
Musashi Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 co to znaczy VAG nie rozpoznaje funkcji? nie laczy sie z modulem? musi sie laczyc. komp sterujacy znajduje sie za podrecznym schowkiem ( str pasazera) natomiast czuniki polozenia znajduja sie na przednim i tylnym lewych wahaczach.
alvaro Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 godles masz jakiegoś kiepskiego VAGa
Musashi Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 albo wypieta lub niedopieta kostke do sterownika, a moze nawet nie ma sterownika?
godles Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2008 ok sprawdzimy dzieki za informacje pozdrawiam
boberek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 no ja tez si enie moge płączyć z XENONAMI mam vaga 311 i 409 obie zarejestrowane i nie moge PS jak chcesz zeby przestała ci sie świecic kontrolka to wyjmij bezpiecznik
Musashi Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 sprawdzcie to co pisalem, xenony macie ori czy dokladane? no ja tez si enie moge płączyć z XENONAMI mam vaga 311 i 409 obie zarejestrowane i nie moge PS jak chcesz zeby przestała ci sie świecic kontrolka to wyjmij bezpiecznik fajna rada. to ja mam lepsza, nie wlaczac swiatel, nie bedziesz musial grzebac przy bezpiecznikach sory za OT ale co to za rady. to raz a dwa, VAG 409.1 jezeli nie posiadasz ori interfacu masz tylko w opcji shareware. nie ma mozliwosci zakupu ( domniemam ze piszesz o wersjach zakupionych ) samego programu bez interfacu poniewaz w nim znajduje sie klucz sprzetowy.
boberek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 mam kabelek z allegro razem z programem VAG 311.2 i nie moge sie połaczyć z Xenonami kabelek mam z filmy TELEWIS reszte opcji moge przestawiać znaczy bynajmniej te co potrzebuje a co do kontrolki to jak go denerwuje i do momentu kiedy nie znajdzie kogos z VAGiem zeby mu to skasować dobra koniec OT to trzeba byjac bezpiecznik sam tak jezdziłem przez 3 dni
Musashi Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 to jest jakies dorazne rozwiazanie wydaje mi sie ze to wlasnie problem VAGCOM-a. ver 311.2 nieobsluguje protokolu transmisji z kompem xenon. podobnie jak z RNS-E. wersja ktora obsluguje czyli 409.1 musi byc wersja zarejestrowana. jezeli masz kabelek z allegro tzn ze na 100% korzystasz z ver shareware. trzeba szukac kolegow z fejsami z VAG ver 7xx.x :th:
Rekomendowane odpowiedzi