mA4ciek Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ostatnio pojawiło sie u mnie coś takiego, kiedy podczas jazdy wykonuje szybkie skręty kierownicą slysze straszne stukanie gdzieś pod pedałami, nie mam pojęcia co to jest. Odgłos jakby zużytego przegubu - strzelanie, pukanie itd. Spotkał się ktoś z czymś takim ????
cayenne Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=20555.0
mA4ciek Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2008 dzieki cayenne, ale to raczej nie jest to. auto nie ma zadnych luzów, prowadzi sie jak dotychczas a przeguby cacy...
Mariusz Opublikowano 18 Stycznia 2008 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Sprawć maglownice ja już przerabiałem temat maglownicy napoczątku miałem stuki podczas kręcenia kierownicą a póżniej kręcąc w prawo nic się niedziało koło szło lekko a wlewo cężko i coś w niej stukało wymieniłem maglownice i OK jeć do dobrego mechanika niech ci zlokalizuje usterke dokładnie żebyś nieponiósł zawiwlkich kosztów.. :th:
mA4ciek Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2008 w miejscu mogę kręcić i kręcić, nie ma stuków. Dzieje się to tylko podczas jazdy i energicznego skręcania
Agrzesiek4 Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 o dokladnie ja mam to samo, podczas energicznego skrecania w prawo przy wolnej jezdzie jeste jeden taki STUK odczuwalny na kierownicy, nie wiem co to moze byc, czy to cos w zawieszeniu czy w ukladzie kierowniczym?
Gość dzikidzidz Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Jeśli nie ma luzów na drągach, wahaczach, jabłkach, to tylko magiel, można jeździć ale strasznie wkurza, taki głuchy "puk"... Magle w audi są jakieś niezbyt dopracowane, wystarczy uderzyć lekko w krawężnik na skręconych kołach i można uszkodzić listwę... Rozmawiałem z gościem,który handluje maglami to najlepiej mu schodzą do a4 po 2000...sam się przekonałem, ale u mnie samochód był uderzony w koło i tak wyszło dopiero po 15kkm od kupna...) Bo to jak mówi Marek, do samochodów Panie to też trzeba mieć szczęście.... pozdrawiam[br]Dopisany: 03 Marzec 2008, 19:47 _________________________________________________ ale teraz pytanie do kogoś kto już przerabiał temat, kupować nową/używaną czy regenerować?? jakie są koszta?? wysokie, sporo na forum o tym jest... za Wojtkiem Bellonem.."szukam, szukania mi trzeba..."
Rekomendowane odpowiedzi