Kowi87 Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Zbyt kiepsko to rozgłaszacie ja to póki co odpadam ze zlotów, roboty sporo mi wpadło
kalik Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Dlaczego Krzyniu usunąłeś mnie z listy znajomych? Już mnie nie lubisz?
krzyniek Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Opublikowano 30 Marca 2012 że co zrobiłem ? ja nic nie klikam ani na tak ani na nie .
colak Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 siemka pany Ej no do mnie tez nic nie piszecie nie ładnie no wlaśnie kiedy robimy spota w Garwo? jak by co to jestem chetny byłem teraz w BT było super )był ktoś z was ? był jeden kolega z okolic Ryk ale nie pamiętam jego nicka
Kowi87 Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 siemka pany Ej no do mnie tez nic nie piszecie nie ładnie no wlaśnie kiedy robimy spota w Garwo? jak by co to jestem chetny byłem teraz w BT było super )był ktoś z was ? był jeden kolega z okolic Ryk ale nie pamiętam jego nicka Armistead był tylko Wystarczy że zaczniecie pisać na tym watku to nowi zobaczą to cos sie zoorganizuje, przecież przyjezdni nie będą ciagle organizować spotów w garwo:hi:
Armi Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 siemka pany Ej no do mnie tez nic nie piszecie nie ładnie no wlaśnie kiedy robimy spota w Garwo? jak by co to jestem chetny byłem teraz w BT było super )był ktoś z was ? był jeden kolega z okolic Ryk ale nie pamiętam jego nicka Ja byłem:hi:
pawullonn Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 no to kiedy w takim razie jakieś spotkanko organizujemy co??
krzyniek Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Opublikowano 31 Marca 2012 ja już nic nie chce proponować, bo już wiem jak to się kończy... :/ także dajcie propozycję, będziemy coś ustalać a jak już będzie konkret to wpiszę w tytule !
colak Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 no no zgadza sie czerwone fele ) jak tam szcześliwie wróciliście bo my dopiero w środę w nocy dotarliśmy
PrzemoVKP Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witam Wszystkich... jak byście organizowali jakiś spocik w Garwolinie to jestem chętny... Od czwartku jestem posiadaczem A4 i jak narazie mam więcej stresu niż radości z jazdy Będę obserwował wątek na bieżąco
krzyniek Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Opublikowano 2 Maja 2012 to co pany kiedy spota robimy > ? dawać propozycje
pawullonn Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 no Panowie może teraz na dniach coś wymyślimy?? nie wiem sobota może??
Kowi87 Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 ja odpadam, auto totalnie nie sprawne:facepalm: ale fajnie by było jak byscie cos ukręcili w końcu:wink:
Kowi87 Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 podpora wału wyciagnieta z całym wałem auto nie jeżdzi
pawullonn Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 ehh no szkoda :/ Panowie to jak spotkanko kiedy sie ustawiamy ?? ---------- Post dopisany at 14:16 ---------- Poprzedni post napisany at 14:16 ---------- ehh no szkoda :/ Panowie to jak spotkanko kiedy sie ustawiamy ??
krzyniek Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 podawać propozycję ---------- Post dopisany at 08:51 ---------- Poprzedni post napisany at 08:50 ---------- coś będziemy ustalać ---------- Post dopisany at 08:51 ---------- Poprzedni post napisany at 08:51 ---------- coś będziemy ustalać
PrzemoVKP Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 To kiedy ten spocik? Coś mi prztyka podczas ruszania (na bank do wymiany przegub) ale nie wiem czy to on...chciał bym wykluczyć skrzynię - i potrzebuje fachowej oceny kogoś zorientowanego. Ja puki co w temacie audi jestem totalnie zielony
Kowi87 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 róbcie róbcie:jerk: moze i ja sie pojawie o ile nie uda mi sie wstawic auta do lakiernika teraz, jutro bede miał wał na aucie i wkońcu bedzie jeżdzić
Rekomendowane odpowiedzi