Coleman Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Witam do pracy jezdze fordem i sie zastanawiam co to jest
Coleman Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 czyli od czego to jest?? czy mam zgooglowac to
Luka3s Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 antyposlizg przy ruszaniu chyba ogólny system kontroli trakcji a nie tylko przy ruszaniu :gwizdanie:
Dev Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 przeciez napisałem ze to jest ASR a nie ESP+ASR :wallbash:
Dev Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 ASR zapobiega poslizgowi podczas ruszania system ogólnie do du...py
gizmo8 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 ASR zapobiega poslizgowi podczas ruszania system ogólnie do du...py Dlaczego? Zimą spoko, mi przynajmniej lepiej się ruszało Z niż BEZ... Dajesz gaz i jedzie jak potrafi bez zbędnego kręcenia.
Dev Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 ASR zapobiega poslizgowi podczas ruszania system ogólnie do du...py Dlaczego? Zimą spoko, mi przynajmniej lepiej się ruszało Z niż BEZ... Dajesz gaz i jedzie jak potrafi bez zbędnego kręcenia. wjedz w zaspe a potem sie z niej wygrzeb, powodzenia...
variocustoms Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 albo rusz szybko ze skrzyżowania jak jest lód/śnieg - powodzenia
gizmo8 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 ASR zapobiega poslizgowi podczas ruszania system ogólnie do du...py Dlaczego? Zimą spoko, mi przynajmniej lepiej się ruszało Z niż BEZ... Dajesz gaz i jedzie jak potrafi bez zbędnego kręcenia. wjedz w zaspe a potem sie z niej wygrzeb, powodzenia... Kurrr.. przecież na focie jest przycisk, który służy do WYŁĄCZENIA kontroli trakcji (zwie sie TCS we fordzie), więc w czym problem
Rekomendowane odpowiedzi