Gość TrueOgre Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 to tyle trzeba czekac :gwizdanie: potrenuj
PABLO Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Ja też kupię pod koniec miesiąca Cod'a bo widzę że frekwencja co raz większa
Cuber Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2010 Ja też kupię pod koniec miesiąca Cod'a bo widzę że frekwencja co raz większa a czemu pod koniec ? wex sobie na wz z MM i zapłacisz na koniec miesiaca
PABLO Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ja też kupię pod koniec miesiąca Cod'a bo widzę że frekwencja co raz większa a czemu pod koniec ? wex sobie na wz z MM i zapłacisz na koniec miesiaca Jak by się tak dało to już bym dawno zrobił, no ale nic poczekam jeszcze kilka dni i będzie granie w sam raz na urlop Powystrzelam wasze głowy jak za czasów Medala Teraz jak jechałem do makro to na opolskiej tuż przy conrada, gość się rozjebał starą 80tką i znalazł się na bandzie dzielącej jezdnie, tył auta zmasakrowany, widocznie za bardzo zaświrował.
jarko Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ja mam dyżury w niedziele... pracujesz w szpitalu? Nio, w niedziele na toksykologii
jarko Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Wstawać nie spać jakie wstawać... w środku nocy :gwizdanie:
boseron Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 czy Was tez tak napier...... głowa to co zrobił mój kolega w nocy pod wiaduktem na stella sawickiego....... szkoda ze nie nagrałem filmiku....... kaskader
Wąski Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 czy Was tez tak napier...... głowa to co zrobił mój kolega w nocy pod wiaduktem na stella sawickiego....... szkoda ze nie nagrałem filmiku....... kaskader widziałem ślady dziś
nex Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 siema, w końcu prąd, bo już odwykłem od neta
Rekomendowane odpowiedzi