stojann Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 chlopaki noga z gazu na armii krajowej ,wlasnie ustrzelil mnie fotoradar na pierwszej skrzynce jadac od ikei w strone centrum
nex Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 chlopaki noga z gazu na armii krajowej ,wlasnie ustrzelil mnie fotoradar na pierwszej skrzynce jadac od ikei w strone centrum tam od lat działa fotoradar. Ja też już tam zapłaciłem
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 co tu ostatnio taka cisza? Gdzieś indziej się krakowskie życie przeniosło? Cuber , kiedy pępkówka?
stojann Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 chlopaki noga z gazu na armii krajowej ,wlasnie ustrzelil mnie fotoradar na pierwszej skrzynce jadac od ikei w strone centrum tam od lat działa fotoradar. Ja też już tam zapłaciłem ile buliles ? ja jechalem kolo 80 tam...
KERCZI Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Jak ma na imię? S-line? hahaha wlasnie mowilem ze Cuber zrobil zajebistego MODa Siemian moze sie ukryc z jego modami i innymi pakietami
nex Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 chlopaki noga z gazu na armii krajowej ,wlasnie ustrzelil mnie fotoradar na pierwszej skrzynce jadac od ikei w strone centrum tam od lat działa fotoradar. Ja też już tam zapłaciłem ile buliles ? ja jechalem kolo 80 tam... 200zł. Na 50k,/h miałem 83 bodajże. Zgłoś się na wezwanie to będzie 200 a nie 300
david_n Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 A czego sie spodziewales? przeca taryfikator mamy...
stojann Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 to bardziej o pore wiadomosci chodzi, juz o tym zapomnialem, wchodze a tu przypominajka
Rekomendowane odpowiedzi