jarko Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 No ale Jarko k.... jak Ty sobie wyobrazasz takie wyjscie do kina ? 15 chłopa z popcornem ? No ja pier***e nie jestesmy forum miłosników kina ...... Daj że już spokój i pozwól nexowi wstawić tego banerka
zlota1977 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 hej :> co tu dzisiaj taki tłok??? :gwizdanie:
nex Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Cuber mogę przedstawić moją propozycję naszego banera? Jesli się zgodził Pablo to okej zgodził się ale wiesz później może się wyprzeć :tongue4: PROPONUJĘ ORYGINALNY BANER FIRMY NEX A ZARAZEM PROMUJĄCY KLUB AUDI A4 ZIMĄ I LATEM
Cuber Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 hej :> co tu dzisiaj taki tłok??? :gwizdanie: zima idzie Nex szału nie robi ten baner ba powiem wiecej że widze w nim Twoje ukryte pragnienia
Gość PrZeMiAn Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Eeee myslalem ze sie postarasz bardziej
jarko Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Nex szału nie robi ten baner ba powiem wiecej że widze w nim Twoje ukryte pragnienia Dokładnie Mógłbyś się bardziej postarać... :gwizdanie:
nex Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 kurfa przepraszam zawiodłem was. Postaram się to za chwilę zmienić :decayed:
Cuber Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 kurfa przepraszam zawiodłem was. Postaram się to za chwilę zmienić :decayed: jeden baner juz wystarczy :gwizdanie: miałes szanse ale niestety drugiej nie dajemy :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 myslałem że będzie coś bardziej kreatywnego a tu zamiast sztuki jakieś rzemiosło wręcz chałtura
nex Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 no ale powiedz sam że nad tym banerem się zastanowisz :decayed:[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 21:11_________________________________________________nawet wydechy mają podobne :polew:
nex Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 dziękuję że doceniłeś moje zdolności artystyczne . Zastanówcie się bo jak się nadaję to mogę go lepiej oprawić no i dajemy na główny
noran Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 hehehe[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 21:29_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi