Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy Wy faktycznie tak macie, że minuty w abonamencie do Pleja są jakoś droższe?? :shocked: Bo ostatnio przedłużałem abonament swojej żonie i za 59 PLN ma 400 minut do wszystkich bez podziału na Play i reszte. Ja mam z resztą podobny abonament, troszke mniej minut, ale nigdy nie zapłaciłem rachunku wyższego niż powinienem z powodu rozmów do Pleja :mysli:

Owszem, w pre-paidzie stawki do Play są wyższe (nie wiem jak w mixie) ale w abonamencie o czymś takim nie słyszałem. Przynajmniej w Orange.

Tak więc ORANGE RULEZZZZZZZZZZ :naughty: :naughty:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A ja myślę mieć drugi nr w orange albo wrócę za jakiś czas bo jednak większość znajomych jest w tej sieci :decayed:

Opublikowano

Witam

Opublikowano

Czy Wy faktycznie tak macie, że minuty w abonamencie do Pleja są jakoś droższe?? :shocked:

Pierwsze z brzegu porównanie z billingu żony

Orange rozmowa 13:34min - 5,01zł brutto

sieć P4 rozmowa 3:45min - 2,77zł brutto

policzyć łatwo :cool1:

i już chyba żadna z sieci nie liczy "minut" w abonamencie tylko masz kwotę do wykorzystania któą możesz wygadać lub wy-sms-ować (co najbardziej lubi Melchior :naughty:) i jak ją wygadasz to leci już w/g. stawek danego operatora

Opublikowano

Nie wiem jak Wy to liczycie i skad macie te ceny i promocje (nie chwale PLAYa dlatego ze w nim mam numer) mam bo najnormalniej w swiecie liczyc umiem (a przynajmniej tak mi sie wydaje :)) z wyjatkiem plusa w kazdej sieci mialem telefon.

Zaczynalem w IDEA centertel, potem era az pod koniec trwania umowy zerwalem umowe i zaplacilem kare do ery (bardziej mi sie to oplacalo) od dwoch lat jestem w PLAY, teraz mam kumpla od kilku miesiecy ktory ma salon ORANGE na ul. Lea - siedzielismy razem i liczylismy u niego w tym orangowskim systemie i mowil ze prze...dzykity sa ze jakby nie usiadl to nie zrobi ceny/uslug jak w PLAY.

Podobno za 3 miesiace ma sie to zmienic, ale wali mnie to bede myslal wtedy i najwyzej wtedy zmienie siec.

Zeby bylo smieszniej, teraz Play dogadal sie z ORANGE i korzysta z Orange'owskich nadajnikow jak nie dziala na swoich, wiec zasieg jest przynajmniej taki jak w orange.

teraz bede przedłuzał umowe i mam tak:

113,90 zł miesięczny abonament (140,10 z VAT) (na to mam jeszcze 25% przez 6 miesiecy)

1450 maksymalna liczba minut do wszystkich

2 GB pakiet danych

Pakiety społecznościowe za 0zł

oraz STAN DARMOWY - czyli PLAY i STACJONARNE za 0zł - BEZ LIMITU

Poza abonamentem

20 gr minuta połączenia do wszystkich sieci

niech dadza mi gdzies lepsze warunki to przechodze odrazu - nawet do sieci BIEDRONKA[br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 17:32_________________________________________________Fantomas ile Twoja Zona Placi za telefon miesiecznie?? tak OK?

Opublikowano

Fantomas ile Twoja Zona Placi za telefon miesiecznie?? tak OK?

tak średnio 160zł (nie licząc ostatniego który mnie rozwalił :confused4:)

Opublikowano

no to widzisz co następuje powyżej, myśle ze przenosząc numer z orange jest w stanie uzyskac te same warunki co ja wyzej

bo przedluzenie a zerwanie i przeniesienie maja podobne promocje, nawet z lekkim wskazaniem na przeniesienie.

Dostaje telefon np. Galaxy S2 - ktorego sprzedaje za 1400-1600 i ma plus minus na zerwanie umowy.

Wielkość kary umownej jest zalezna od wielkosci abonamentu i ilosci miesiecy pozostalych do zakonczenia umowy. Zadzwon do orange i zapytaj ich jaka bylaby kara gdybys teraz zerwal umowe, Oni Ci policzą.[br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 17:42_________________________________________________ja przy abonamencie 90zł netto zapłaciłem za 5 misiescy wczesniej zerwaną umowe cos kolo 280zł jak dobrze pamietam

Opublikowano

Dostaje telefon np. Galaxy S2 - ktorego sprzedaje za 1400-1600 i ma plus minus na zerwanie umowy.

no właśnie o takim patencie myślałem bo w podobny sposób zrobiła jej koleżanka miała identyczny problem tyle że jeszcze jednym powodem było to że tam gdzie mieszka orange w domu tracił zasięg a plej jej śmiga :blink: a to ją najbardziej wkurzało że musi stercześ koło okna żeby nie targało połączenia.

Żona ma teraz N8 i jest do niej przyzwyczajona. Nie jest gadżeciarką więc nie potrzebuje mieć jakiegoś topu a w końcu mogła by nawijać aż ucho spuchnie nie martwiąc się co przyjdzie w pomarańczowej kopercie :wink4: będę musiał o tym poważniej pomyśleć i przeliczyć czy czekać jeszcze rok czy ich olać już teraz.[br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 17:49_________________________________________________

ja przy abonamencie 90zł netto zapłaciłem za 5 misiescy wczesniej zerwaną umowe cos kolo 280zł jak dobrze pamietam

:blink: to ona ma 99zł/netto i chyba do lutego albo marca przyszłego roku ale to i tak by było OK bo liczyłem na jakiś min. kafel "w plecki"

Opublikowano

no właśnie o takim patencie myślałem bo w podobny sposób zrobiła jej koleżanka miała identyczny problem tyle że jeszcze jednym powodem było to że tam gdzie mieszka orange w domu tracił zasięg a plej jej śmiga :blink: a to ją najbardziej wkurzało że musi stercześ koło okna żeby nie targało połączenia.

Żona ma teraz N8 i jest do niej przyzwyczajona. Nie jest gadżeciarką więc nie potrzebuje mieć jakiegoś topu a w końcu mogła by nawijać aż ucho spuchnie nie martwiąc się co przyjdzie w pomarańczowej kopercie :wink4: będę musiał o tym poważniej pomyśleć i przeliczyć czy czekać jeszcze rok czy ich olać już teraz.[br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 17:49_________________________________________________

ja przy abonamencie 90zł netto zapłaciłem za 5 misiescy wczesniej zerwaną umowe cos kolo 280zł jak dobrze pamietam

:blink: to ona ma 99zł/netto i chyba do lutego albo marca przyszłego roku ale to i tak by było OK bo liczyłem na jakiś min. kafel "w plecki"

sorry 90 brutto miałem / never mind - zadzwon do ORANGE i sie podpytaj chyba ze musisz za to zapłacic 1zł (tzn. z połączenie z infolinią) :polew:

Opublikowano

..za to zapłacic 1zł (tzn. z połączenie z infolinią) ...

1zł ;( to wolę sie przejść

:polew: :polew: :polew:

a te rachunki to też podawałem netto

Opublikowano

Pancie bede chcial kupic tv 50cali - wybor padl na SAMSUNGA - teraz prosba o opinie/podpowiedz

co kupic?

PLAZME?

LCD?

LED?

ktore modele?

do czego bedzie służył??

PLAYSTATION

TV Z UPC

INTERNET (IPLA, TVNPLAYER ITP.)

Opublikowano

Pancie bede chcial kupic tv 50cali - wybor padl na SAMSUNGA - teraz prosba o opinie/podpowiedz

co kupic?

PLAZME?

LCD?

LED?

ktore modele?

do czego bedzie służył??

PLAYSTATION

TV Z UPC

Tylko led najmniej prądu ciągnie i najlepszy odbiór :good:
Opublikowano

Kerczi ja mam Samsunga 46 cali LCD i drugi LED 32 i jezeli kasa nie jest problemem to brałbym Leda, zużywa najmniej prądu z tych trzech i jakośc obrazu jest zadowalająca :good:

p.s.

Panowie !

Rozmowy telefoniczne wpływaja negatywnie na nasz układ nerwowy! dlatego siec Orange ma jakiś pozytywny sens,

przy wysokich stawkach za połączenia rozmawiasz mnie co za tym idzie ----> jestes zdrowszy :decayed:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 18:28_________________________________________________

ale to masz chyba zwykły abonament bo ja mam to samo ale z All Inclusive (internet bez ograniczeń) i płacę 75zł

tak Fanti mam abonament bez internetu bo wydawało mi sie ze nie bedzie mi potrzebny teraz troche żałuje bo u kumpla na Galaxy s+ śmiga az miło bez zawieszania :good:

Opublikowano

co kupic?

PLAZME?

LCD?

LED?

ktore modele?

do czego bedzie służył??

PLAYSTATION

TV Z UPC

Bądź we Czwartek na spocie to Ci wszystko powiem co i jak bo nie chce mi się na całą stronę pisać :decayed:

Są podobne tematy w dziale multimedia.

Opublikowano

:hi: Witam panowie... mam nadzieje ze w końcu się zobaczymy w czwartek w Krakowie a ja was zapraszam do Skomielnej do 2 lutego może niektórzy byli i widzieli ale mamy taki hmm jeden z najbardziej oświetlonych domów w Polsce... było kiedyś i tym w TV co rak w gazetach piszą ale jakoś ładnych zdjęć nie ma na internecie żeby pokazać... znalazłem tylko filmik... warto przyjechać i zobaczyć z cala rodzinka bo pięknie to wygląda z daleka a z bliska powala masa ruchomych figurek itp itd

filmy są z 2009 a teraz jest masa nowych rzeczy

Opublikowano

Pablo rozwaliłeś mnie teraz juz totalnie :polew: Ty nie masz czasem przed nazwiskiem expert od wszystkiego :mysli:

Opublikowano

:embarrassed:

W tym sklepie Nie dla idiotów przez 3 lata trochę się nauczyłem :decayed: ale pamiętam że z fakturą dla Cubra mi nie wyszło :mysli: :mysli: :mysli::polew::decayed:

Opublikowano

Czy Wy faktycznie tak macie, że minuty w abonamencie do Pleja są jakoś droższe?? :shocked: Bo ostatnio przedłużałem abonament swojej żonie i za 59 PLN ma 400 minut do wszystkich bez podziału na Play i reszte. Ja mam z resztą podobny abonament, troszke mniej minut, ale nigdy nie zapłaciłem rachunku wyższego niż powinienem z powodu rozmów do Pleja :mysli:

Owszem, w pre-paidzie stawki do Play są wyższe (nie wiem jak w mixie) ale w abonamencie o czymś takim nie słyszałem. Przynajmniej w Orange.

Tak więc ORANGE RULEZZZZZZZZZZ :naughty: :naughty:

Mariusz ja wiem że teraz orange nie przysyła bilingów, ale już bez przesady. Nie dzwonisz dużo do play i nie jesteś tego świadomy ile Cie za minutę golą. U mnie spora część znajomych się przeniosła i nagle zaczęło mi darmówek brakować a rachunki wzrosły średnio o 100zł :blink: Tego nie mogłem pojąć, dlaczego mnie tak mój operator strzygł z kasy bo ktoś ma numer w play :wallbash: Po 12 latach podziękowałem :)

KERCZI TYLKO PLAZMA , nie słuchaj pseudo fachowców z marketów :decayed:

Opublikowano

Dlaczego akurat na Samsunga :mysli: :?: Przecież Samsung ma kiepskie głośniki, kiepski kontrast i jasność (no chyba że wysokie modele ale ich cena to też wysoka półka). IMHO najlepszym wyborem byłby telewizor SONY Bravia. Ale to tak jak z operatorami - jeden woli Pleja, inny Plusa a jeszcze inny Orange :gwizdanie:

Opublikowano

KERCZI TYLKO PLAZMA , nie słuchaj pseudo fachowców z marketów :decayed:

Tak jest jarko :good: Oni tylko wciskają shity które zalegają im pół roku lub więcej i chcą sprzedać tzw. "Pułkowniki" :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.