Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co mieli powiedzieć na filmie ze będa go gonić :grin:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

odechcialo im sie:P ale mogli by go usrac znow i by mial juz nad stan ptk i po prawku

Opublikowano

Pany jako ze zakupiłem kierownice MF i będe ją obszywał u ragamana skórą pół na pół perforowana i gładka czarna zastanawiam sie nad wyborem nici : kolro czerwono biało czarny ala s-line czy potrójną białą bo to też za***iście wygląda ? albo tylko czerwona ? podoba mi sie tak jak zrobił alvaro

IMG_7677.jpg

---------- Post dopisany at 01:34 ---------- Poprzedni post napisany at 01:33 ----------

IMG_7681.jpg

---------- Post dopisany at 01:35 ---------- Poprzedni post napisany at 01:34 ----------

czy tak jak s-line

IMAG0426.jpg

Opublikowano

boseron dzięki, ale czy nie mogłeś dać go w pierwotnym rozmiarze :decayed:, po prostu plik wrzucić na ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting i podać mi link :), albo na gg przesłać

Opublikowano
odechcialo im sie:P ale mogli by go usrac znow i by mial juz nad stan ptk i po prawku

Za to że szybko ruszył guzik mogą mu zrobić, chyba że video zarejestrowało więcej niż 60 jak już minął znak ograniczenia. Swoją drogą komentarze narratora :facepalm::facepalm::facepalm: Ma chłop dobre auto, możliwe że umie tym jeździć to korzysta, fakt że może trochę przesadził ale to też nie upoważnia do wrzucania wszystkich do jednego worka.

BTW

Orientuje się ktoś w jakich godzinach otwarte jest w Biskupicach?

Opublikowano

Pon - Pt 8:30 - 18:00

Sob 9:00 - 15:00

Biskupice 125

Opublikowano
z tego co słyszałem to Wąski robił program w V-tech, po czym wyjechał i na drodze rozpadła się turbina??

I tego się właśnie obawiam dlatego fajnie żeby przed programem zbadać auto u kogoś kto się na tym zna. Wąski, v-tech coś sprawdzał przed?

Opublikowano

Miałem o tym pisać, ale już nie chciałem zaiskrzać tutaj dyskusji. Wydaje mi się że szanowany tuner najpierw jedzie porobić loga na drogę autem i dopiero widząc co jest pod maską decyduje czy robić program czy też nie. Nie wiem jaka sytuacja była u Wąskiego, czy miał sprawdzane auto czy też nie i nie będę oczerniał V-tech bo mi na tym nie zależy i nic z tego nie mam.

Opublikowano

Poczekamy na wypowiedź Wąskiego, Cubra czy Lennoxa bo ZTCP to oni robili we V-techu. Dzięki Nex za info o Biskupicach i kontakt do TTC :thumbup1:

Opublikowano
tymi kategoriami patrząc to też padła mi turbina niedługo po programie w vtechu....

po kazdym programie turbo dostaje mocniej w dupe niz normalnie....

Boseron nie ma programu i tez juz zmienial turbo.

tak samo i ja regenerowałem turbo 10tys km temu przy 277tys (04.2012) a mam serie AWX bez programu

na dzień dzisiejszy pasuje mi sprawdzić czy w ogóle nadaję się do programu... co człowiek to opinia...

Boseron PW :wink:

Opublikowano

dobry dzień :hi:

Opublikowano
z tego co słyszałem to Wąski robił program w V-tech, po czym wyjechał i na drodze rozpadła się turbina??

I tego się właśnie obawiam dlatego fajnie żeby przed programem zbadać auto u kogoś kto się na tym zna. Wąski, v-tech coś sprawdzał przed?

Wąski nie ma nie ma nic do V-techu .... tylko tyle jak się zachowali :thumbdown: dziwne że taka WIELKA firma nie jest ubezpieczona od wypadków przy pracy.Ale ....

Miałem 160tyś prosto po kupieniu i pojechałem tylko się shamować a wyjechałem na swojej lawecie :kwasny: pan po kilku chwilach w stoickim spokoju oddał mi kluczyki i powiedział że turbo padło.... i ze to pierwszy raz itp... były nerwy k...y telefon do przyjaciela do właściciela itp.

tyle w temacie.Moja noga tam już nie powstanie.Podejście do klienta :thumbdown: prawie jak na Wodnej :naughty: dodam że każde auto miałem u nich kopnięte

---------- Post dopisany at 08:42 ---------- Poprzedni post napisany at 08:40 ----------

tymi kategoriami patrząc to też padła mi turbina niedługo po programie w vtechu....

po kazdym programie turbo dostaje mocniej w dupe niz normalnie....

Boseron nie ma programu i tez już zmienial turbo.

tak samo i ja regenerowałem turbo 10tys km temu przy 277tys (04.2012) a mam serie AWX bez programu

na dzień dzisiejszy pasuje mi sprawdzić czy w ogóle nadaję się do programu... co człowiek to opinia...

Boseron PW :wink:

a ja już trzy :naughty:

Opublikowano

Panowie ma ktoś na zbyciu stalówki 16'?? :whistling:

Opublikowano
  • Autor
Poczekamy na wypowiedź Wąskiego, Cubra czy Lennoxa bo ZTCP to oni robili we V-techu. Dzięki Nex za info o Biskupicach i kontakt do TTC :thumbup1:

To tak, kiedyś był dynoday w Vtechu A4-klubu , Ja jeszcze Swoją B5-tką bylem hmmm zrobionych przez dwa dni zostało z 15-18 aut ( na dwie hamownie ) do dziś nie słyszałem aby komus coś było nie halo , wręcz przeciwnie! Moje wszystkie Audice miały i mają program pisany przez Tomka Pirowskiego oprócz jednej małej wtopy która została poprawiona wszysto jest w nalezytym porządku .

Co ciekawe mój smieszny program w B7 250 km i ok 530 NM ( lajtowy później został dopracowany na 278 km i 565 NM) objechał na zlocie to samo auto ( B7 3.0 TDI z programem na 280 km , te same koła, wyposazenie itd itp ) pisany przez słynnego tunera z PL :wink: ahhh jakie było zdziwko na mecie wszystkich :grin: były nawet filmiki na forum ale taki jeden z krakowa wykasowal odchodząc od Nas z klubu.

Reasumując róbcie programy gdzie chcecie i u kogo chcecie ! Tylko błagam nie piszcie pierdół i kłamstw na jakiekolwiek tematy jeśli czegoś nie wiecie w 100 %

---------- Post dopisany at 09:36 ---------- Poprzedni post napisany at 09:33 ----------

Jak nie wiesz czegoś w 100 % to nie pisz !!!!!! :facepalm: I bynajmniej nie chodzi mi o Twoją forme pytającą!

Opublikowano

piszecie mi że niewiarygodnie dużo koni i mało nM, więc poprzeglądałem na forum wykresy B6 AVF w dziale tuning i zdarza się że mają po 174 kucy po programie gdzie na serii było >140, może po prostu miałem ponad 140 przed ? Druga sprawa co do tego że niby mało nM.

Porównajcie sobie te 2 wykresy AVF. Mój i satiegokrk, 176.7KM@353nM vs 164.1KM@378nM. Wolelibyście ten 2 wykres? Wykresy były nakładane na siebie na hamowni i moje niutki w całym zakresie obrotów bija na głowę. Co z tego że przy 2tyś obr masz strzał na 380nm jak później leci wszystko ostrzej w dół?? moje 353nM na zakresie od 3 do 4-4.5tyś obr są na dużo wyższym poziomie niż 380 satiego, więc którym autem będzie się lepiej wyprzedzało??

poro.jpg

Cuber, ja nic nie mam do V-Tech, po prostu wolałem zrobić program w TTC. Nie wiem czy wiesz ale Daniel Poznański i Tomer Pirowski to koledzy ze studiów :wink:

Opublikowano
  • Autor

Nex nie chciałem tego pisać odnośnie ich znajomości aby nie było zbędnych dyskusji, ale mogę napisac tyle ze Daniel często bywał w Vtechu i "podpatrywał" co robi Tomek :whistling: nawet tam pracował :wink:

Opublikowano

Panowie, chcę nabyć felgi aluminiowe 16" najlepiej z oponami letnimi, ale opony to nie priorytet.

Może ktoś ma na zbyciu ? :)

Opublikowano

nie twierdzę że nie, nie twierdzę też że Tomek Pirowski nie wie co robi, tylko czy to on zawsze robi programy?? być może nie i może dlatego później ludzie narzekają jak pracownik z małymi umiejętnościami coś skopie.

Opublikowano

:hi::hi: Wszystkim, dawno nie widzanym.

Panowie ma ktoś na zbyciu stalówki 16'?? :whistling:

Ja mam, ori Audi w ładnym stanie. Jak cos to pw.

Opublikowano
:bry:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.