Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wąski bo ją jadę

no to jedz :naughty:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemka all :hi:

Opublikowano

:hi:

W końcu poniedziałek!! Cały tydzień pracy przed nami! Huraa :kox:

Opublikowano

siemka :hi:

Mam pytanie robił ktoś może kiedyś adaptacje xenonów vagiem, bo czeka mnie taka operacja i totalnie nie wiem co i jak, przyczyną problemów z adaptacją jest:

imag0099cd.jpg

Gość jadący z przeciwka najechał na kamień i trafił prosto w moją lampę :facepalm:

Opublikowano

dzień do:bry: ale pogoda...

norbi3000 nie za dobrze Ci się tydzień zaczął :kwasny:

Opublikowano

norbi pech jak skurw.. :kwasny:

Transit dzięki za odwiedziny, mam nadzieje że spodobał Ci się mój nowy allroad :decayed::naughty:

:siema: wszystkim.

Opublikowano

Mam pytanie robił ktoś może kiedyś adaptacje xenonów vagiem, bo czeka mnie taka operacja i totalnie nie wiem co i jak, przyczyną problemów z adaptacją jest:

http://imageshack.us/a/img32/5140/imag0099cd.jpg

Gość jadący z przeciwka najechał na kamień i trafił prosto w moją lampę :facepalm:

ja robiłem w swojej B7 i C6 a co ci kaman ?

ustawiasz na płaskim ustawiasz światła wchodzisz w moduł xenów potem w adaptację (nie pamiętam kanału ) potem "on" po kilku sekundach powinno się wyświetlić ADP. OK

Opublikowano

norbi3000 lekki peszek widze :kwasny: a jak moja kiera??? :naughty:

Panowie co tu taki spokój???

Opublikowano

ja robiłem w swojej B7 i C6 a co ci kaman ?

ustawiasz na płaskim ustawiasz światła wchodzisz w moduł xenów potem w adaptację (nie pamiętam kanału ) potem "on" po kilku sekundach powinno się wyświetlić ADP. OK

a bo po ponownym odpaleniu samochodu wyskoczył mi komunikat adaptive light defective i z tego co sie orientuje to musze wymienic lampe i zrobic adaptacje i bedzie ok

Opublikowano

Siema Pancie :hi:

Opublikowano
Siema Pancie :hi:

w domu już :whistling:

---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ----------

mam takie szkło z tego co pamiętam tylko problem z przełożeniem bo jest na twardym sylikonie

Opublikowano

dobry.....

---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ----------

Norbi kiedy sie pojawisz na spocie bo jeszcze nie widziałem Twojej nowej furmanki :naughty: a jest co oglądać

Opublikowano

Pancie powiem Wam ze zainstalowalem dzisiaj windowsa 8 i generalnie gdyby nie inny START I OKIENKA to kopia windowsa 7 - nie wiem czy sie cieszyc czy plakac...

Opublikowano

Ciesz sie w końcu masz Windowsa 8 :naughty: idziesz z duchem czasu postępu cywilizacji a to powód do dumy :wink:

Opublikowano

Już dawno można było za free ściągnąć Win 8

Na testy oczywiście.

Opublikowano

no dokładnie tego sciagnelem...darmowego...testowego. U nas premiera dopiero 26 pazdziernika. Ciekawe ile beda kosztowaly nowe okienka.

Opublikowano

:hi:MIŁEGO DNIA

Opublikowano

:hi:i jak Roberto? jest lans??

Opublikowano
:hi: