Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ją będę

Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2

ooo to fajnie, bo my sie chyba jeszcze nie znamy :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Daniel od Audi 80 też powinien być.

Opublikowano

no to na spota Panowie co?:wink:

Opublikowano

fantowski przyjedź po mnie :decayed:

Opublikowano

żartujesz sobie chyba :whistling::tongue4:

Opublikowano

No przyjedź po niego masz prawie po drodze :decayed:

Opublikowano

spóźnie się toszkę :glupek2:

Opublikowano

A mnie nie będzie :suicide_anim:

Opublikowano

żartujesz sobie chyba :whistling::tongue4:

:rant::rant:

Opublikowano

Transol przyjeżdzaj i nie marudz , nawet ją będę

Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Transol?? To kojarzy mi się z ruchem palikota :decayed:

Opublikowano

Panowie... Co o tym aucie sądzicie?? Tylko szczerze...

Jeep Grand Cherokee Overland 2.7 CRD NAVI XENON (2696809086) - motoAllegro

---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:20 ----------

I jeszcze jedno pytanie... Czy zna się ktoś na gazowych piecykach łazienkowych?? Bo mój stary Junkers padł i muszę pilnie kupić coś nowego.

Czy takie coś będzie dobre??

VAILLANT MAG 11-0 XI Z MONTAŻEM W KRAKOWIE (2694032402) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A może takie będzie lepsze??

Piecyk Łazienkowy JUNKERS WRDP 11-2B MONTAŻ Gazowy (2688802989) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Albo takie:

JUNKERS WRDP 11-2G PIECYK TERMA GAZOWA KRAKÓW (2686217792) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ten ostatni oferuje zapłon za pomocą Generatora Hydrodynamicznego :shock3:

Miał ktoś styczność z czymś takim?? Lepsze to od zapłonu na baterie?? A może tradycyjny płomień dyżurny będzie najlepszym rozwiązaniem :mysli:

Dajcie znać jeśli ktoś będzie potrafił pomóc :hi:

Opublikowano

Panowie dziękuję bardzo za spocika :wink: Kerczi bardzo ładne wozidło :decayed: Ty sie upierasz że nie, ale my wiemy że i tak będziesz rezać :kox:

Opublikowano
:hi: OGR pochwal się felgami :wink: poka zdjęcie boku auta

Nie mam fajnych zdjęć ale coś tam się znajdzie:

audi_a4_b5_rh_19_kopiec_01.jpg

audi_a4_b5_rh_19_kopiec_02.jpg

audi_a4_b5_rh_19_kopiec_03.jpg

audi_a4_b5_rh_19_kopiec_04.jpg

Tylko jedna tylna opona mi się rozpiździła i muszę kupić nowe. Miałęm tam 235/35 i miały być tylko na chwilę do czasu znalezienia węższej, ale niestety nic nie ma w 215/35. Jak była jedna para to kupiłem. Poza tym to fotki jak jeszcze nie było gwintu, tylko 1BE, więc koza jest niezła ;-) Może przez zimę coś znajdę ;-)

Opublikowano

dzięki za spocika i za meczyk :)

Kerczi bardzo dobry zakup , ładne to to jest :thumbup1: i w ładnym stanie naprawde. odejście tez dobre powąchałem spaliny pod Decathlonem :kwasny:

Pany mam skompletowany tylny zderzak z parktroniciem kompletny z czujnikami wiązką modułem, głośniczkiem czy ktoś rezał juz coś takiego bo będe chciał załozyć tylko jeszcze ten drugi zderzak idzie do malowania bo jest w innym kolorze , ktoś pomoże ?

Opublikowano
Panowie... Co o tym aucie sądzicie?? Tylko szczerze...

Jeep Grand Cherokee Overland 2.7 CRD NAVI XENON (2696809086) - motoAllegro

---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:20 ----------

I jeszcze jedno pytanie... Czy zna się ktoś na gazowych piecykach łazienkowych?? Bo mój stary Junkers padł i muszę pilnie kupić coś nowego.

Czy takie coś będzie dobre??

VAILLANT MAG 11-0 XI Z MONTAŻEM W KRAKOWIE (2694032402) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A może takie będzie lepsze??

Piecyk Łazienkowy JUNKERS WRDP 11-2B MONTAŻ Gazowy (2688802989) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Albo takie:

JUNKERS WRDP 11-2G PIECYK TERMA GAZOWA KRAKÓW (2686217792) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ten ostatni oferuje zapłon za pomocą Generatora Hydrodynamicznego :shock3:

Miał ktoś styczność z czymś takim?? Lepsze to od zapłonu na baterie?? A może tradycyjny płomień dyżurny będzie najlepszym rozwiązaniem :mysli:

Dajcie znać jeśli ktoś będzie potrafił pomóc :hi:

:hi: wieczorową porą,Pablo Boseron podziekował za chwilę pogawędki na klasykach postaram się za tydzien pojawić.Co do Jeepa to fajnie auto u mnie w rodzinie ma wujek identycznego tylko z innym kolororem i innym wnetrzem,ale trochę sobie nim pojeździłem i powiem że fajne auto .Silnik 2,7 masz z mercedesa w miarę żwawe z normalnym apetytem na paliwo jak na automata i na diesla.Co do spalania każdy ma inną nogę ale można spokojnie przy normalnej jeździe zejść poniżej 10l,ja ogólnie polecam

Opublikowano

Transit nie gadaj ze chcesz zamienić Audi na Jeepa ..... a ktoś tu sie ze mnie śmiał jak pokazywałem takiego tylko nowszego :wink: według mnie autko do spokojnej jazdy bardzo wygodne i komfortowe ale problem z parkowaniem w mieście reszta na plus.też mi chodzi po głowie jakiś Suv. Generalnie to choruje na A6 combi

Opublikowano
:nose:
Opublikowano
:nose:

Gościu gdzieś Ty był jak Cie nie było :shock3: kope lat Jarko.....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.