D4NTE Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 powitać z wieczorka, ja w końcu po pracy i weekend do środy mam
radimm Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Fantowski dzięki za pomoc miłego wieczoru
fantowski Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Fantowski dzięki za pomoc miłego wieczoru nie za ma co ja już więcej nie pije... wzajemnie miłego Panowie
PABLO Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 powitać z wieczorka, ja w końcu po pracy i weekend do środy mam Takiemu to dobrze
michail55 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 szkoda ze ja pracuje w kazdy czwartek bo bym wpadl na spocika ---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ---------- Pablo tak bys mial zmodzona swoja jak bys mial ten silnik Oferta - Audi A4 - Sprzedaje swoje auto ktore posiadam od 4 lat. Auto strojone u jednego z najlepszych tunerow w PL czyli GTO - w w w.digitun.pl Opier
KERCZI Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Gdyby ktoś poszukiwał: GIGABYTE GA-P35-DS3L + INTEL DUAL CORE E2200 TANIO (2841362506) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. oraz KARTA GRAFICZNA GEFORCE 9500GT 512MB 128bit DDR3 (2841318907) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PABLO Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Pablo tak bys mial zmodzona swoja jak bys mial ten silnik Oferta - Audi A4 - Sprzedaje swoje auto ktore posiadam od 4 lat. Auto strojone u jednego z najlepszych tunerow w PL czyli GTO - w w w.digitun.pl Opier 414KM Taki cichociemny potwór ---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ---------- KERCZI za jakiś czas będę potrzebować dysk twardy bo ten co mam teraz od 2007r to już na wyczerpaniu.
michail55 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 niesamowite, wszystko klute. pomodzil bys no nie
PABLO Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 niesamowite, wszystko klute. pomodzil bys no nie U mnie nie ma co modzić z silnikiem
KERCZI Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 PANOWIE GDYBY KTOŚ POTRZEBOWAŁ TO MAM DO SPRZEDANIA DYSK SIECIOWY SEAGATE 1TB Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2
boseron Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 cześć Panowie miał ktoś kiedyś do czynienia z firmą MONAVIE sprzedajacą specyfiki do picia na zdrowie ? własnie miałem prezentacje , szwagier w to wszedł i mnie namawia, ryzyko jakieś zawsze jest działają na zasadzie piramidy trzeba na wejście wyłożyć 2,5 tys zł później wciągnąć tylko 2 osoby które zrobią to samo i więcej nie trzeba nic robić ma sie samo rozwijać jak osoby przez Ciebie wciągnięte bedą kreatywne.... dlatego pewnie kasa jest wysoka żeby starać sie o te dwie osoby pod sobą tzw MLM , do tego jakies tam profity od kazdej nowej osoby , minus jest taki ze co miesiąc trzeba kupować te butle do picia za min 400 zł - nieźle to sobie wymyślili ale patrzać dalekowzrocznie coś tam można wyciągnąć..... co myślicie ?
PABLO Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 cześć Panowie miał ktoś kiedyś do czynienia z firmą MONAVIE sprzedajacą specyfiki do picia na zdrowie ? własnie miałem prezentacje , szwagier w to wszedł i mnie namawia, ryzyko jakieś zawsze jest działają na zasadzie piramidy trzeba na wejście wyłożyć 2,5 tys zł później wciągnąć tylko 2 osoby które zrobią to samo i więcej nie trzeba nic robić ma sie samo rozwijać jak osoby przez Ciebie wciągnięte bedą kreatywne.... dlatego pewnie kasa jest wysoka żeby starać sie o te dwie osoby pod sobą tzw MLM , do tego jakies tam profity od kazdej nowej osoby , minus jest taki ze co miesiąc trzeba kupować te butle do picia za min 400 zł - nieźle to sobie wymyślili ale patrzać dalekowzrocznie coś tam można wyciągnąć..... co myślicie ? Mój kumpel w tym działa który ma akademie tańca i jutro z nim będę mieć rozmowę w tej sprawie, parę tysiaków na tym zarabia, nie musisz nigdzie jeździć i prosić ludzi ani zakładać działalności, wszystko się odbywa na zasadzie piramidy. Tych napojów nie ma nigdzie w sklepach, kasę dostaje się w dolcach.
boseron Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 to produkty USA ale według mnie moze i one coś tam dają ale sam produkt jest tylko pretekstem do wyłożenia gotówki reszta to piramida zwykła, wkładasz 2,5 klocka więc zależy Ci abyś wciągnął dwie osoby bo zainwestowałeś nie małą kase, podobnie działa fm group tylko ze tam kupujesz starter za 140 zł perfum jak nikogo nie wciągniesz to masz to gdzieś bo to mała kasa a tutaj 2,5 klocka nie chodzi piechotą i kazdemu nastepnemu zalezy zeby sie wykazać, kazdy następny klient pracuje na Ciebie..... sam nie wiem, ponoć mozna dobrą kase zarobić bo jest dobry okres na to w Polsce teraz.
PABLO Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Nic nie słyszałem o 2,5tys że trzeba wyłożyć, jutro z nim pogadam i wszystko będę wiedział co i jak, kitu mi nie wciśnie bo znam go dobrze 25 lat. Twierdzi że po 5-7tys na tych zarabia i jak nie wierzę to pokaże mi przelewy jakie dostaje:decayed: Trzeba mieć dużo chętnych znajomych na taki biznes. ---------- Post dopisany at 00:39 ---------- Poprzedni post napisany at 00:36 ---------- boseron, sam poruszałem ten temat półtora roku temu http://a4-klub.pl/malopolskie-85/spociki-krakowskie-czwartek-godzina-19-30-galeria-kazimierz-parking-niebieski-15697/index2517.html#post2285528 ---------- Post dopisany at 00:42 ---------- Poprzedni post napisany at 00:39 ---------- Wówczas temat został wyśmiany http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/napoj-monavie-193035/
winczako Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 moim zdaniem glupota. dobre to jest jak startuje, ale nie po kilku latach. chyba ze ma sie dobre perspektywy wsrod znajomych na piramidy... Panowie, dokad warto w Krakowie isc na impreze?
michail55 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 niesamowite, wszystko klute. pomodzil bys no nie U mnie nie ma co modzić z silnikiem no ale mowie ze jakbys mial 1.8t u siebie i tyle czasu samochod to tak bys modzil jak gosc!
Rekomendowane odpowiedzi