Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sie ożenisz, zrozumiesz :grin:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

heheheheh tez pewnie bym kupił bieżnikowane :grin:

Opublikowano

Sie szarpnąłem, miała dwa komplety - lato i zima :grin:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

Czyli generalnie lepiej używki?

Opublikowano

Panowie jakie lampki led do oświetlenia tablicy w B6 polecacie??

Kiedyś zakupiłem ORI, ale świeciły jakoś tak lipnie (żółtawo) Lampka oświetlenia tablicy LED Audi oryginalna (2987651911) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tydzień temu Kerczi i FANTOMAS rezali na spocie takie lampki, ale nie przyjżałem się jakie lampki zakładali.

Potrzebuje jakieś lampki, które nie będą wymagały żadnych przeróbek.

Opublikowano

Lapki ORI z A5 CABRIO pasuja do nas...

Opublikowano
Lapki ORI z A5 CABRIO pasuja do nas...

Ile za takie wołają w ASO?? Na alledrogo takich nie znalazłem

Opublikowano

w ASO 67zł sztuka - musisz pamiętać zeby kupic prawą i lewą...

---------- Post dopisany at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ----------

p.s. uważaj na tablice rejestracyjną a dokładniej śruby - jakbyś miał problem z modem to dzwon do Fantomasa :polew:

Opublikowano
w ASO 67zł sztuka - musisz pamiętać zeby kupic prawą i lewą...

---------- Post dopisany at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ----------

p.s. uważaj na tablice rejestracyjną a dokładniej śruby - jakbyś miał problem z modem to dzwon do Fantomasa :polew:

Przerabiałem taki mod w A3. Nie ma to jak ledowe oświetlenie miejsca po tablicy - najnowszy trend :polew:

Jeśłi chodzi o te lampki to miałeś na myśli takie:

LAMPKA REJESTRACJI LED AUDI A3 A4 A5 A6 4G0943021 (2985025903) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

czy takie:

Oryginalna nowa lampka LED AUDI A3 A4 B6 A6 A8 Q7 (2989193080) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

??

Opublikowano

Dante do siebie montował i kupował w ASO ale z tego co mówił to płacił coś 46 zł/sztuka u Bełta ..... Dante wypowiedz sie i jakiś nr katalogowy moze podaj lub od którego modelu czy to te same co Kerczi mówi od A5 Cabrio ?

Opublikowano
Dante do siebie montował i kupował w ASO ale z tego co mówił to płacił coś 46 zł/sztuka u Bełta ..... Dante wypowiedz sie i jakiś nr katalogowy moze podaj lub od którego modelu czy to te same co Kerczi mówi od A5 Cabrio ?

on ponoć wykręcił z b7 Kercziego :grin:

Opublikowano

DeXteR_NH lepiej używki, w golfie skusiłem się na bieżniki bo były 30zł droższe od używanych i po jednym sezonie obiecałem sobie, że już nigdy więcej bieżników nie kupie - na suchym strasznie piszczą, na mokrym hamowanie to jedna wielka porażka. Brat też kiedyś kupił bieżniki do mazdy 323f (innej firmy niż moje) i było dokładnie to samo co u mnie.

Opublikowano

BTW na wielki post zrobiłem sobie postanowienie - zero wejść na A4-klub.pl :shock3:

W moją B6 wsadziłem w styczniu 4,5 tys. PLN, a wszystko za sprawą tego forum. Chyba trzeba będzie pójść na odwyk :kwasny:

Opublikowano

Panowie właśnie przed momentem podjechałem pod blok i nie mogłem uwierzyć.... jakiś sąsiad sprawił sobie to.....

d357705fa3c341acgen.jpg

be7e8bacce889a11gen.jpg RS4 B7 :slina:

i juz nie mam najlepszego auta pod blokiem :kwasny:

---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:41 ----------

:wink:

Opublikowano
BTW na wielki post zrobiłem sobie postanowienie - zero wejść na A4-klub.pl :shock3:

W moją B6 wsadziłem w styczniu 4,5 tys. PLN, a wszystko za sprawą tego forum. Chyba trzeba będzie pójść na odwyk :kwasny:

moja żona powiedziała że wyje... laptopa przez okno bo non stop forum

Opublikowano

nie martw sie Boseron, ten RS jest bity...wiec dalej masz najlepsze...

p.s. zna ktos komis:

F.U.H ANDRZEJ PARYŁAJawornik koło Myślenic

32-400 Myślenice

Polska

Opublikowano
Panowie właśnie przed momentem podjechałem pod blok i nie mogłem uwierzyć.... jakiś sąsiad sprawił sobie to.....

http://images45.fotosik.pl/1704/d357705fa3c341acgen.jpg

http://images34.fotosik.pl/543/be7e8bacce889a11gen.jpg RS4 B7 :slina:

---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:41 ----------

Boseron, ale to auto z Kielc wiec goście pewnie przyjechali w poszukiwaniu RNS-E z innych Audi.

---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ----------

Moja kobieta się na mnie dziś wkur...a o samochód i teraz przynajmniej w ciszy mogę sobie posiedzieć na forum. A wszystko poszło o to, że nie chcę wpuścić do samochodu psa :naughty:

Opublikowano

http://images45.fotosik.pl/1704/d357705fa3c341acgen.jpg

http://images34.fotosik.pl/543/be7e8bacce889a11gen.jpg RS4 B7 :slina:

Boseron, ale to auto z Kielc wiec goście pewnie przyjechali w poszukiwaniu RNS-E z innych Audi.

---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ----------

Moja kobieta się na mnie dziś wkur...a o samochód i teraz przynajmniej w ciszy mogę sobie posiedzieć na forum. A wszystko poszło o to, że nie chcę wpuścić do samochodu psa :naughty:

ja mam ten sam problem tyle że mój siedzi na macie grzecznie w bagażniku

Opublikowano

Kerczi ja wiem ze na kreske bym go zrobił :decayed:

Krumak zaglądałem do środka on juz mam RNS , a czego on nie ma...... :slina:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.