Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tam nikomu nie wierze, sobie też nie :decayed: przezprny zawsze ubezpieczony i czujny, Gabryś wiesz ilu jest na forum złodzieji samochodowych ba..... nawet sie nie spodziewacie kto obserwuje te nasze furmanki..... dlatego wątki typu Moja A4 ja bym sobie odpuścił a przynajmniej nie pokazywac żadnych tablic na żadnym zdjęciu,

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ja tam nikomu nie wierze, sobie też nie :decayed: przezprny zawsze ubezpieczony i czujny, Gabryś wiesz ilu jest na forum złodzieji samochodowych ba..... nawet sie nie spodziewacie kto obserwuje te nasze furmanki..... dlatego wątki typu Moja A4 ja bym sobie odpuścił a przynajmniej nie pokazywac żadnych tablic na żadnym zdjęciu,

z tym sie zgadzam... dlatego ja ten watek opuscilem

Myslalem tylko, ze na spotach sa "sami swoi", ale jak Karol napisal o tym grillu, to sie mocno zdziwilem:kwasny:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor
, Gabryś wiesz ilu jest na forum złodzieji samochodowych ba..... nawet sie nie spodziewacie kto obserwuje te nasze furmanki..... dlatego wątki typu Moja A4 ja bym sobie odpuścił a przynajmniej nie pokazywac żadnych tablic na żadnym zdjęciu,

Łukaszu i tutaj sie nie zgodzę z Tobą jesli tak by było to kradzieże były by dużo bardziej nasilone to raz , dwa co za problem przyjechać na spota jak to jest ogólnie rozpowszechnione i po spocie jechać za jednym czy drugim ? Tablice zaśłaniać hmmm mozna ale w celu ochrony bardziej danych osobowych i moze auta ale przed złodziejami nie sądze aby to coś pomogło.

Ktoś nowy dziś na spocie będzie ? KFC :)

Co do bokoików w BT to jeszcze parę chwil i będzie wiadomo co kto gdzie za ile i dlaczego :)

Opublikowano
No na letnim podobno ktoś podpierdolil grilla z auta....

ale to była jednorazówka z Tesco :naughty:

Opublikowano
, Gabryś wiesz ilu jest na forum złodzieji samochodowych ba..... nawet sie nie spodziewacie kto obserwuje te nasze furmanki..... dlatego wątki typu Moja A4 ja bym sobie odpuścił a przynajmniej nie pokazywac żadnych tablic na żadnym zdjęciu,

Łukaszu i tutaj sie nie zgodzę z Tobą jesli tak by było to kradzieże były by dużo bardziej nasilone to raz , dwa co za problem przyjechać na spota jak to jest ogólnie rozpowszechnione i po spocie jechać za jednym czy drugim ? Tablice zaśłaniać hmmm mozna ale w celu ochrony bardziej danych osobowych i moze auta ale przed złodziejami nie sądze aby to coś pomogło.

Ktoś nowy dziś na spocie będzie ? KFC :)

Co do bokoików w BT to jeszcze parę chwil i będzie wiadomo co kto gdzie za ile i dlaczego :)

Cuber a są pokoje 5 osobowe? bo mam skład na taki pokój.. :whistling:

Opublikowano

Panowie widze, ze sie pojawil temat pilki nozej...

gracie w jakims turnieju, czy sobie trenujecie? Mozna gdzies przyjsc zagrac?

Ja wracam dopiero w niedziele, wiec przyszly tydzien bylbym chetny pobiegac - jesli oczywiscie moge:decayed:

Opublikowano
  • Autor

sa nawet 6scio osobowe :)

Gabriel my gramy w bizneslidze :)

Opublikowano
3raz w ciągu miesiąca = 18pkt

Zawsze to samo - prędkość

Boseron zrób coś z kolegami

Pod Olkuszem

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Niestety ale bez CB nie wybieraj sie na Olkusz :) lubia tam stac jak i na wlocie do Olkusza i w samym Olkuszu do tego masz aktywny foto na 309.

Opublikowano

dziś na spota wpadnie a1 quattro

Opublikowano

Gabriel my gramy w bizneslidze :)

A poza? nie trenujecie nigdzie?

Opublikowano
sa nawet 6scio osobowe :)

poszło PW :wink:

Niestety ale bez CB nie wybieraj sie na Olkusz :) lubia tam stac jak i na wlocie do Olkusza i w samym Olkuszu do tego masz aktywny foto na 309.

tak tak, 309 i 307 to stała miejscówka

Opublikowano

I będzie rwać asfalt.

Zobaczymy jaka dziś będzie frekwencja :naughty:

Opublikowano

I będzie rwać asfalt.

Zobaczymy jaka dziś będzie frekwencja :naughty:

Gruszka mówił że specjalnie dla Ciebie :wink:

Opublikowano

Miało być R8 V10 GT +

:kwasny:

---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:42 ----------

Transit dzięki wczoraj za odwiedziny i pomoc Fantowskiemu :wink:

Opublikowano
  • Autor

Fantowski pw :)

Opublikowano

Dobry dzień :hi:

Opublikowano
Miało być R8 V10 GT +

:kwasny:

---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:42 ----------

Transit dzięki wczoraj za odwiedziny i pomoc Fantowskiemu :wink:

Transit dziękujemy bardzo :wink:

Opublikowano

Dzisiaj będzie też mój ziomek srebrną A3 2002r, Cuber tam wie który z Nowohuckiej :decayed:

Opublikowano
Nex, wtrące się tutaj na moment odnośnie temperatury diody smd,

Nie jestem elektronikiem z zawodu i osobą która będzie rzucać tu technicznym żargonem ;)

Napisze tez ze wymienilem w domu kilkadziesiąt żarówek na oświetlenie led. Wymienialem tez zasilacze na prąd stały, te które miały zmienny przy 12v

Jeden obwód zostawiłem testowo z zasilaczem impulsowym na prąd zmienny i po 5 minutach temperatura led i płytki była tak duża, że wszystko sie roztopilo, cyna z płytki na których były montowane smd lała sie jak woda :/ a biała płytka zarowki była ze smugami od dymu. Jestem pewien, że jak by była obudowa plastikowa a nie szklana, smd przelecialy by przez nią na wylot ;)

iPad Tapatalk HD

Nie zaczynaj kolego takich tematów, bo tu spec jest jeden! I on wszystko wie i zawsze może :decayed:

BTW :bry:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.