Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prawda nex na tyle sprężyna sama zeskoczy wystarczy ją troche popchnąć , wiem jak to u mnie było robione bo sie przyglądałem, z przodem fakt troche więcej roboty i troche siły trzeba wożyć do tego mcpersona

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nex rezaj rezaj, jak jak kiedyś kupię gwint to przyjadę do Ciebie i podziałamy :decayed:

Opublikowano

2013_03_10_10_50_19.jpg

2013_03_10_10_50_22.jpg

foto zrobione dzisiaj w okolicach ul Herberta :decayed::decayed:, btw :hi:

Opublikowano

Na ulicy Podmokłej widzę że mieli podmokło :grin:

Opublikowano
tu nie trzeba pomocy tylko ściągacze za 40 dyszki z allegro :wink:

chyba że ktos ma i pożyczy :decayed:

ja mam :wink: bułka z masłem ta wymiana :wink:

---------- Post dopisany at 14:33 ---------- Poprzedni post napisany at 14:32 ----------

Nex Fantowski polecił Ci bardzo dobry zakład...

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

całkiem spoko :naughty:

---------- Post dopisany at 14:36 ---------- Poprzedni post napisany at 14:33 ----------

Nex mogłeś kupić same sprężyny i by na to samo wyszło i dużo taniej jak nie chcesz mieć gleby takiej jak Fantowski :wink:

Opublikowano

Tam jest tak zawsze na tym zakręcie jak popada trzeba uważac ,a tak pozatym BTW :hi:

Opublikowano

Wolę mieć cały zestaw założony, bo kto wie co mi kiedy odwali :decayed::decayed:

Opublikowano
Wolę mieć cały zestaw założony, bo kto wie co mi kiedy odwali :decayed::decayed:

kto bogatemu zabroni :decayed:

Opublikowano

To dlaczego dzisiaj o tym mówi i jeszcze Tobie akurat w dzień kiedy ma handlarzyna przyjechać, czemu wcześniej na forum nie napisał??

Dziwne to trochę..

Opublikowano

kto bogatemu zabroni :decayed:

napisze jak kolega fantowski:

A kto zabroni biednemu raz poczuć się bogatym :grin:

boseron, za B7 25tyś?? Toż to jakiś golas? czy dachowane? Dziwna cena, za tyle chyba ciężko B6 kupić :grin:

Opublikowano
Dziwna cena, za tyle chyba ciężko B6 kupić :grin:

Ciężko B6?? Chyba już łatwo i nie serię..

Wszystko idzie w dół i tego nie zmienisz.

Na przystanku politechnika 2 gości z MPK z suszara i mierzą prędkość tramwaju wyjeżdżającego z tunelu... :decayed:

Opublikowano

Wąski, dzięki, już mam ściągacze za 35zł, jutro odbieram, przydadzą się na zarobek u PABLA :grin::grin:

---------- Post dopisany at 16:17 ---------- Poprzedni post napisany at 16:15 ----------

no PABLO, może i racja że ceny idą w dół, ale to wszystko zależy od tego co chcesz kupić, paski też chodzą po 16 a chodzą też po 25 te same roczniki

Opublikowano
Wąski, dzięki, już mam ściągacze za 35zł, jutro odbieram, przydadzą się na zarobek u PABLA :grin::grin:

---------- Post dopisany at 16:17 ---------- Poprzedni post napisany at 16:15 ----------

no PABLO, może i racja że ceny idą w dół, ale to wszystko zależy od tego co chcesz kupić, paski też chodzą po 16 a chodzą też po 25 te same roczniki

Ja Ci kuźwa dam zarobek :takiego:

Za pomoc za czasów w media markt się teraz napocisz :grin:

Opublikowano

godne uwagi mogę się zamienić :decayed: no i nex ma racje troche mało sobie liczy

Opublikowano

Jakbyś auto próbował sprzedać przez pół roku też byś stracił cierpliwość :banghead:

Swoją drogą do mnie wpadły właśnie głośniki bose od miodzia, jest pierd....cie! :D

Opublikowano

Czyli ją jednak rozebrał więc cena adekwatna, też zależy co wyjął..

Opublikowano

heh no to jak rozebrał auto do golasa to po co komu takie nawet za 25 :decayed: