nex Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 to nie wiem kto by mi to mógł zrobić ? znasz kogoś ?---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ---------- pisałem do kolegi nex ale nie odpisał kolego ja takich fuch nie robię za kasę. Po pierwsze nie wiem jak się to robi i nawet nie chce mi się o tym czytać, a po drugie nie mam na to czasu. PABLO coś mamrota
Wąski Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 daleko , a przejechał bym się daleko ---------- Post dopisany at 21:40 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ---------- Witam,czy kolega @Wąski i @Boseron dostali odemnie wiadomość na Priva ? Nie wiem czemu nie zapisuje mi wiadomości w skrzynce wysłane Dlatego nie mam pewności czy te wiadomości poszły i doszły. ma Ci potwierdzić że dostałem wiadomość treści ?? bo nie rozumiem [Boseron Dziękuje, już się odezwałem do kolegi Boseron-a. Pozdrawiam] ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ---------- szukam chętnych do zabawy Oficjalna strona WRAK RACE Silesia |
OGr Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Chłopaki, dzięki wielkie za szybki I skuteczny assistance :-) Mam u Was dlug wdziecznosci I duża flache :-D
Caporeira Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 @Wąski Chodzi o to że Boseron się nie odezwał dlatego nie byłem pewny czy moje wiadomości docierają. Ale z tego co widzę to do Ciebie dotarły, więc pozostaje mi czekać na odpowiedź od kolegi Boserona
fantowski Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 masz zdjęcia passsata ma 17 OZ do sprzedania http://s8.postimage.org/aqw9p6e5t/oz_superturismo_gt_153_t_f_l880_sk3.jpg ile za OZ ?? może na zimę do mnie ?? Chłopaki, dzięki wielkie za szybki I skuteczny assistance :-) Mam u Was dlug wdziecznosci I duża flache :-D co się stało?
PABLO Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Zaraz wrzucę zdjęcie i filmik.. Tym razem aura zaskoczyła Ogra i szybko się zjechaliśmy wyciągnąć kolegę
boseron Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 @WąskiChodzi o to że Boseron się nie odezwał dlatego nie byłem pewny czy moje wiadomości docierają. Ale z tego co widzę to do Ciebie dotarły, więc pozostaje mi czekać na odpowiedź od kolegi Boserona odezwał odezwał dzwoń jak chcesz nawet teraz sam jestem to Ci wytłumacze Pany dzięki za spocika, jestem pod wrażeniem taka pogoda a Tu łądny tabun ludzi sie zjawił bravo oby tak dalej Lenox jedziesz na zlot obowiązkowo bez dwóch zdań Komu zrobić reflektorów mam wprawe już
Radekst Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 ja dopiero dojechalem, dzieki za spota z przygodami radimm, jednak moja koza jest bardziej 'zwiezla' ---------- Post dopisany at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany at 23:23 ---------- Ogr, miales farta ze sie wstrzeliles miedzy ta latarnie a billboard ---------- Post dopisany at 23:26 ---------- Poprzedni post napisany at 23:25 ---------- Pablo, wrzucaj filmik
Dzekson Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Panowie pozdrowienia z Zakopanego Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Radekst Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Radekst kamerzysta dał radę sory za 'd*pa' a komentarz radimma na samym koncu najlepszy
DeXteR_NH Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 dzięki za spota, Panowie! Potem pojechałem pod Tesco na Wielickiej i tam całkiem sporo ludzi się ślizgało, m.in. nowe BMW serii 3, chwilę była Subarka STI, oprócz tego jakaś Corolla, Civic, Bravo i... Agila... Była też B6 3.0 quattro w sedanie. Warunki cud-miód-malina, tylko nie wiem, czy nie przedobrzyłem bo coś mi zaczęło niezbyt przyjemnie pachnieć w aucie i przy parkowaniu zauważyłem na śniegu czarne ślady z prawej strony, tak jakby olej...
lennox Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Lenox jedziesz na zlot obowiązkowo bez dwóch zdań Od dziś pracuję nad tym żeby nie miała żadnych "ale" W nast. tyg sie zdzwonimy co i jak Assistance daje radę
boseron Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Lenox jedziesz na zlot obowiązkowo bez dwóch zdań Od dziś pracuję nad tym żeby nie miała żadnych "ale" W nast. tyg sie zdzwonimy co i jak ja pracowałem od roku a i tak jest foch i sto pytań do..... ten typ tak ma Nam tez sie coś od życia należy a kilka dni rozłąki dobrze zrobi dla związku, można zatęsknić ---------- Post dopisany at 23:56 ---------- Poprzedni post napisany at 23:56 ---------- nie chciała jechać......dwa razy nie pytam o to samo
Rekomendowane odpowiedzi