Trzastek Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Panowie - bawcie się dobrze w BT. :decayed: Bezpiecznej jazdy życzę.
ruks Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 http://s23.postimg.org/jiynx6cfe/2013_03_22_301.jpgTak jest obecnie na miejscu.. Elegancko
PABLO Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Dzięki, czekamy na orlenie z Fantowskim, Szymeniu i Domjenickiem do 16:30 i jedziemy bo masakra jest na zakopiańskiej.
FANTOMAS Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Spytaj się Fantowskiego czy bedzie jutro na stoku ?
KERCZI Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Będzie Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
FANTOMAS Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Będzie Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2 tiaaa ty to akurat wiesz dobry śpiwór masz bo chyba będziesz spał w aucie na rondku z tego co widzę po tym zdjęciu spod stasindy bo nie widzę cię na letnich pod tą górę będziecie się razem z grusią grzali i ogonkami stykali ---------- Post dopisany at 17:30 ---------- Poprzedni post napisany at 17:28 ---------- Pytam bo jakby się wybierał to może bym się z nim umówił. Zapowiadają na jutro ładną pogodę a skoro takie warunki to może bym się wyrwał z chaupy i zdarł rdzę z kantów bo w tym roku nigdzie na deskach nie byłem niech mi Fantowski wyśle na PW swoją komórkę to jakby co jutro będę do niego dzwonił
KERCZI Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Powiem Wam ze w końcu w BT zobaczyłem RSA Gruszki i nie powiem robi mega robotę... Kosmos Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
gruszka Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Powiem Wam ze w końcu w BT zobaczyłem RSA Gruszki i nie powiem robi mega robotę... Kosmos Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2 przykryłem śniegiem, żeby nie macali
ruks Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Będzie Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2 tiaaa ty to akurat wiesz dobry śpiwór masz bo chyba będziesz spał w aucie na rondku z tego co widzę po tym zdjęciu spod stasindy bo nie widzę cię na letnich pod tą górę będziecie się razem z grusią grzali i ogonkami stykali Wyjechać da radę, gorzej ze zjechaniem
OGr Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Powiem Wam ze w końcu w BT zobaczyłem RSA Gruszki i nie powiem robi mega robotę... Kosmos Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2 przykryłem śniegiem, żeby nie macali a ja sądziłem że oni sobie jaja robili, a Ty faktycznie kupiłeś RS-a ? Gratki ;-) Przyjedź kiedyś nim na spocik ;-)
DeXteR_NH Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Powiem Wam ze w końcu w BT zobaczyłem RSA Gruszki i nie powiem robi mega robotę... Kosmos Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2 przykryłem śniegiem, żeby nie macali a ja sądziłem że oni sobie jaja robili, a Ty faktycznie kupiłeś RS-a ? Gratki ;-) Przyjedź kiedyś nim na spocik ;-) mam nadzieję, że w czwartek się już nim na spocie pojawi
lennox Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 ale miazga Powiem Wam ze w końcu w BT zobaczyłem RSA Gruszki i nie powiem robi mega robotę... Kosmos Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2 szymeniu z esa sie uppierdala, mega furacz ---------- Post dopisany at 08:26 ---------- Poprzedni post napisany at 08:24 ---------- Będzie Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2 tiaaa ty to akurat wiesz dobry śpiwór masz bo chyba będziesz spał w aucie na rondku z tego co widzę po tym zdjęciu spod stasindy bo nie widzę cię na letnich pod tą górę będziecie się razem z grusią grzali i ogonkami stykali ---------- Post dopisany at 17:30 ---------- Poprzedni post napisany at 17:28 ---------- Pytam bo jakby się wybierał to może bym się z nim umówił. Zapowiadają na jutro ładną pogodę a skoro takie warunki to może bym się wyrwał z chaupy i zdarł rdzę z kantów bo w tym roku nigdzie na deskach nie byłem niech mi Fantowski wyśle na PW swoją komórkę to jakby co jutro będę do niego dzwonił jak fantowski pojedzie na deske to stawiam 1l
gruszka Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 ---------- Post dopisany at 09:05 ---------- Poprzedni post napisany at 09:04 ---------- Bo pić to trza umieć
PABLO Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Miażdży ten srebrny (8P) RS4 Gruszki.. Teraz upalaliśmy po Łysej Polanie S6 Szymona, fura marzenie
maciekkrk Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 w której budzie ten eres?? wszystkie rs są grubymi kozakami, gratuluje nabywcy Pozdrawiam BT
Rekomendowane odpowiedzi