Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to Fantomku do zobaczenia

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Ja się pytam czy ktoś kontroluje tą nową ankietę tak aby miała jakiś sens ? bo jak widzę za piątkiem jest już 9 osób z czego tylko jedna oficjalnie podaje się że jest Krakowa a reszta to cała Polska lub no name zaraz się okaże że piątek wygra i znowu przez takich jajcarzy będziemy się spotykać w zacnym gronie :facepalm:

spoko oko Piatkowe głosy nie bedą brane pod uwagę ze względu własnie na tych głosujących :whistling:

Opublikowano

no zgadza sie, wzor RS4. Na lato mam oryginalne takie 18'' i na zime tez kiedys taki wzor mialem tylko 16'', pozniej Siara je przejal bo ja zmienilem heble na S4 i 16 cali byly juz za male. Tylko te 16'' sa nieoryginalne (ale ja im nic zarzucic nie moglem).

U mnie latają do dziś i jest spoko.

Opublikowano
Ja się pytam czy ktoś kontroluje tą nową ankietę tak aby miała jakiś sens ? bo jak widzę za piątkiem jest już 9 osób z czego tylko jedna oficjalnie podaje się że jest Krakowa a reszta to cała Polska lub no name zaraz się okaże że piątek wygra i znowu przez takich jajcarzy będziemy się spotykać w zacnym gronie :facepalm:

spoko oko Piatkowe głosy nie bedą brane pod uwagę ze względu własnie na tych głosujących :whistling:

Audi A4 Klub Polska - News

Skoro ankieta jest widoczna na stronie głównej, to nie dziwne że se ludzie klikajom dla jaj...

Aktualnie widoczna jest inna ankieta. A to że niedzielnym popołudniem/wieczorem nikt nie pisze oznacza, że nikt nie ma czasu na spota...

Opublikowano

dzieki za spota :decayed:

Opublikowano

również dziękuje za spota - w sumie to zielonego pojęcia nie mam co mnie powstrzymuje przed wymianą manetki :)

Opublikowano

Podziękował za spocika:wink:

Frekwencja dopisała:wink:

Opublikowano

no zgadza sie, wzor RS4. Na lato mam oryginalne takie 18'' i na zime tez kiedys taki wzor mialem tylko 16'', pozniej Siara je przejal bo ja zmienilem heble na S4 i 16 cali byly juz za male. Tylko te 16'' sa nieoryginalne (ale ja im nic zarzucic nie moglem).

U mnie latają do dziś i jest spoko.

Producenta i model poproszę :decayed:

Opublikowano

Podziękował za spota :hi:

Opublikowano
nie, cofnij się dużo wcześniej, Cubrowi i bodajże boseronowi nie pasowało bo w tym dniu bodajże grają w piłkę

Nex jeżeli o mnie chodzi to nie ma większego znaczenia w który dzień będą odbywały się spoty jest mi to obojętne

BTW dzień dobry

Opublikowano

Panowie, czy ktoś otworzył myjnie w Zabierzowie koło Krakowa... widuje często granatowe Audi A4 B6 kombi na czarnych felgach...

Opublikowano
Panowie, czy ktoś otworzył myjnie w Zabierzowie koło Krakowa... widuje często granatowe Audi A4 B6 kombi na czarnych felgach...

tak, jest ono nam tu dobrze znane :wink: skorzystaj z myjni to dowiesz się kto to :decayed:

Opublikowano

No i prosiaki przed chwilą pojechały do Kutna :/ Szkoda ich

Opublikowano

no ale w tym aucie to tylko fele są kozackie :naughty:

Opublikowano

dziękuję serdecznie, skoro polecacie z pewnością zaglądnę!:))

Opublikowano

:-)

Opublikowano
:thumbup1:
Opublikowano

Dodam że taki jeden różowy który najczęściej rano tutaj się udziela :decayed:

:siema:

Opublikowano
  • Autor

Siemka Panowie :hi:

Opublikowano

Powitać :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.