Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witojcie;

dostanę w Kraku pompę wody do mojego auta z metalowym wirnikiem?

do 1.8T firma HEPU robi pompy z metalowym wirnikiem

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

potwierdzam odnośnie części... zamawiałem wszystkie filtry i olej u dzik`a... jakąś godzinę temu doszedł termostat zamówiony w poniedziałek - jak dla mnie obsługa na prawdę super.

Opublikowano

Panowie czy wymieniał z Was ktoś sprysk ksenonu w B6. Mam niewielką nieszczelność na sprysku od strony kierowcy i wqrwia mnie to, że mi spod zderzaka coś kapie :facepalm:

Opublikowano
Panowie czy wymieniał z Was ktoś sprysk ksenonu w B6. Mam niewielką nieszczelność na sprysku od strony kierowcy i wqrwia mnie to, że mi spod zderzaka coś kapie :facepalm:

Wymieniałem pompkę sprysków. wyjmij lampe, będzie jakiś dostęp.

Opublikowano

A jak odkręcić sprysk?

Opublikowano
Peknieta tez :/ wie ktoś jak z odszkodowaniem z zikit'u?

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4

Chyba trzeba mieć notatkę ze zdarzenia od policji, w którym miejscu na opolskiej ten krater? :kwasny:

---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ----------

A jak odkręcić sprysk?

Tego nie wiem, nie wyjmowałem.

---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ----------

Siemano, chłopaki macie tu kogoś z Czorsztyna ? Jadę tam w czwartek i chciałem o parę rzeczy zapytać :-)

Może nie z Czorsztyna ale moje okolice :wink:

Co potrzebujesz wal na PW

Są tam jakieś bary/kluby gdzie można zjeść i ew. potańczyć ? szukałem w necie ale nic ciekawego nie znalazłem :-) Znasz jakieś ciekawe miejsca tam ? Chcę wleźć na Trzy Korony wiesz może gdzie jechać żeby dotrzeć do szlaku turystycznego jak najbliżej góry ? Do tego pewnie zamek w niedzicy :-) To co chcemy zwiedzić to już w miarę ugadane, teraz tylko co z jakimiś lokalami w tym Czorsztynie :grin:

Na 3 korony żółty szlak z Krościenka z pod kościoła na przełęcz Szopka, później niebieski. Kup sobie mapę Compass'a, tutaj jej podgląd Pieniny | Pieniny, Podhale, Spisz (Compass) | Mapy online - e-gory.pl - górska strona internetu - góry turystyka górska trekking - wyprawy relacje mapy online zdjęcia pogoda

Opublikowano

Daj znać to zrobimy jakiegoś spota w Krościenku :wink:

Opublikowano
:kawa: tiaa.....
Opublikowano

Kerczi 2.7 bo jest bardziej oszczędne jezeli chodzi o paliwo i myslałem o tej bo ma Q

AUDI A6 AVANT V6 2.7 TDI QUATTRO SKÓRA NAVI MMI ! (3356779395) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

troche przebieg powala ale 2.7 i w Q co prawda do opłat czyli trzeba doliczyć około 20 % pytanie czy warta ? nie ukrywam ze chodzi mi po głowie B8... narazie szukam.... a moze pasek albo jeszcze coś innego zobaczymy co sie trafi dobrego

---------- Post dopisany at 00:35 ---------- Poprzedni post napisany at 00:35 ----------

dlatego pytałem ile wiecej spala Q os ośki w tej konfiguracji ? 2 litry ?

Opublikowano

Oj Boseron, ale kombinujesz. Chyba sam nie wiesz tak naprawdę czego szukasz. :-) sprzedajesz b7 bo za małe po czym zastanawiasz się nad b8. Podrzucasz 2.7 bo oszczedniejsze a oglądasz silnik 3.2 w benzynie :-) tak nigdy nie kupisz auta :-) 2.7 ma taki sam apetyt jak 3.0, te same opłaty i te same mankamenty. To praktycznie identyczny silnik. Nawet nie wiem czy przy Twojej jeździe to 3.0 nie spali mniej. A przebieg? W tym roczniku w dieslu w tym przedziale nie kupisz mniejszego przebiegu. No! To mówiłem ja. KERCZI :-)

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

No faktycznie nie wiem czego chce :-) a tak w ogóle to dzień dobry

Opublikowano

To sprzedam Ci mazde 6. Diesel niezawodne, full opcja, duża, oszczędna, mały przebieg. 2008rok.jest u mnie w aukcji

---------- Post dopisany at 08:19 ---------- Poprzedni post napisany at 08:18 ----------

P. S. A Bose w niej miazdzy Bose w audi

Opublikowano
Oj Boseron, ale kombinujesz. Chyba sam nie wiesz tak naprawdę czego szukasz. :-) sprzedajesz b7 bo za małe po czym zastanawiasz się nad b8. Podrzucasz 2.7 bo oszczedniejsze a oglądasz silnik 3.2 w benzynie :-) tak nigdy nie kupisz auta :-) 2.7 ma taki sam apetyt jak 3.0, te same opłaty i te same mankamenty. To praktycznie identyczny silnik. Nawet nie wiem czy przy Twojej jeździe to 3.0 nie spali mniej. A przebieg? W tym roczniku w dieslu w tym przedziale nie kupisz mniejszego przebiegu. No! To mówiłem ja. KERCZI :-)

Ten typ tak ma, wiem co sam tak mam ;-) Aktualnie szukam felg i sam się na siebie wk**wiam hehe ;-)

---------- Post dopisany at 08:22 ---------- Poprzedni post napisany at 08:20 ----------

Panowie, kiedyś miałem pytać: Potrzebuję pożyczyć jakieś wypasione audi na jeden dzień ;-) Nigdzie nie potrzebuję jeździć, tylko podjechać pod firmę ostatniego dnia pracy i po pracy odjechać ;-)

Opublikowano
Dzien dobry juz w koncu z domku :)

Boseron a dlaczego 3.0 nie wchodzi w gre? Bo jakoś nie rozumiem dlaczego o pytasz o 2.7 a 3.0 nie wchodzi w gre skoro to te same silniki...

Audiczka dostaje własnie nowe napinacze i sprzegło przy okazji :)

http://pics.tinypic.pl/i/00410/5x5y6h39n76c.jpg

w końcu :wink:

---------- Post dopisany at 08:41 ---------- Poprzedni post napisany at 08:40 ----------

+10 :wink:

---------- Post dopisany at 08:42 ---------- Poprzedni post napisany at 08:41 ----------

Panowie, kiedyś miałem pytać: Potrzebuję pożyczyć jakieś wypasione audi na jeden dzień ;-) Nigdzie nie potrzebuję jeździć, tylko podjechać pod firmę ostatniego dnia pracy i po pracy odjechać ;-)

gdybym miał wypasione to pożyczyłbym Ci :wink:

btw dzień dobry wszystkim :wink::hi:

Opublikowano

Przecież masz wypasione ;-)

Opublikowano

Przecież masz wypasione ;-)

:co:

Opublikowano

:hi:

Panowie, używał ktoś wahaczy firmy Moog? :whistling: Myślę co tu kupić, Lem też niestety tani jest a chyba pasuje zrobić cał niż bawić się w wymianę pojedynczych wahaczy, jak sądzicie?

Opublikowano

Dobry dzień :hi:

Pancie mogę prosić o sprawdzenie nr vin do vw polo z 2003r? WVWZZZ9NZ3D177061

Będę wdzięczny :wink:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

W takie upały nic nie wchodzi lepiej jak zimne piwko ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.