pdk Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) 18 godzin temu, Transitpower napisał: Ja robiłem dokładnie tą czynność w S-LINE SERWIS i zapłaciłem 300 złotych. Z usługi byłem bardzo zadowolony. Jakbyś się zdecydował, to podaję numer: Jacek 505 020 220 Dzwonilem, 450, troche podrozalo za taka cene to nie wiem czy jest sens tylko czyscic... Ktos jeszcze ma namiary na jakiegos magika? Edytowane 30 Stycznia 2017 przez pdk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Panowie nie wiecie kto w krk w bixenonax skrętnych zregeneruje lub wymieni silniczek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Boski bedziesz na spocie dzisiaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Boski bedziesz na spocie dzisiaj ? Będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 OK Bunia juz na zimowym kapciu [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Jaka Bunia ? Bunie byś kochał a tej chcesz się pozbyć ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Jaka Bunia ? Bunie byś kochał a tej chcesz się pozbyć ;P Wiesz ze ja niewierny jestem .... kocham tylko żonę Jak mi Gabriel ogarnie błąd świateł to zostaje [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Nie ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Gabriel prosi żeby ktoś zabrał kompa o ile Boserona auto ma być naprawione, a chyba każdemu z nas zależy żeby ta bunia została w jego posiadaniu, prawda ? Uprzejmie proszę o mobilizację w takiej chwili. Z poważaniem. Shadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Panowie dziękuje za spota , miło słyszeć pochlebne opinie na temat samochodu [emoji4] chyba zostanie ze mną na dluzej , Gabriel dzieki za poświęcony czas A tak wyglada na lecie 19 [emoji4] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Cuber... Już wiem skąd ten smog w Krakowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Ogarneliscie te lampy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Niestety nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Niestety nie. Było słuchać wujka CubraNiestety nie. Było słuchać wujka Cubra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Pany jest jakas opcja zeby przez AMI odpalić obraz ? Czy tylko muzyka ? MMI 2g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Pozdrawiam grono miłośników Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Ino muzyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 A ma ktoś kabelek ami->usb na sprzedaż ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi