mczekaj5 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Koledzy a będzie dostępny WAG może ?? bo mam taki problemik mały i może się uda zdiagnozować te błędy..;>[br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 17:55_________________________________________________Dzieki już przeglądam:)
KiniaJ Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 warunki: 0,7 litra wyborej i kubełek kfc od osoby czas trwania: zalezny od głowy pijącego wyglad spotkania: galeria zdjec ze spotów krakowskich to tak z grubsza hej, mnie zwlaszcza zastanawia ten punkt z 0,7 l wybornej:) bo w takim razie albo przyjezdzacie z szoferami albo tramwajami? to jak? :>
mczekaj5 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 już się robi:) trzeba przyznać że fajnie wygląda:)
Gość TrueOgre Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Jarko nie zapomnij mi jutro polarka przywieść
Cuber Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 hohoho widze że nowi przybędą co do VAG-a hmmm moze ktos będzie miał :gwizdanie: Sokol , weźmiesz ? ps. Jarko odpal GG
stojann Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 warunki: 0,7 litra wyborej i kubełek kfc od osoby czas trwania: zalezny od głowy pijącego wyglad spotkania: galeria zdjec ze spotów krakowskich to tak z grubsza hej, mnie zwlaszcza zastanawia ten punkt z 0,7 l wybornej:) bo w takim razie albo przyjezdzacie z szoferami albo tramwajami? to jak? :> achh te dziewczyny ,zawsze sie martwia
mczekaj5 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Taka już Ich rola koledzy Cieszę się zatem ze spotkania;)
Cuber Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Taka już Ich rola koledzy Cieszę się zatem ze spotkania;) tylko nie zapomnij o 0,7 Wyborowej Kolor niebieski parkingu przed-ostatnie piętro jak jest zjazd z dachu :gwizdanie:
Wihajster Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 tylko nie zapomnij o 0,7 Wyborowej gdzie wejde to ty o gorzołce piszesz :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 gdzie wejde to ty o gorzołce piszesz Ty lepiej trenuj przed zlotem w Bukowinie
mczekaj5 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Myślę, że tyle super autek napewno będzie dobrze widocznie. Szkoda ze nie mam garażu bo myjnia na takim mrozie to dość ryzykowna zabawa chyba..
nex Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 tu ludzie myja auta tylko na wiosne tak ze sie nie przejmuj
tomaszu Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 hej, mnie zwlaszcza zastanawia ten punkt z 0,7 l wybornej:) bo w takim razie albo przyjezdzacie z szoferami albo tramwajami? to jak? :> KiniaJ, ja na Twoim miejscu bym się mocno zastanawiał czy jechać na spota w Krakowie. Przecież oni nie tylko 0,7 chcą... :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 no tak jeszcze ogórki i Pepsi na przepitke
nex Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 hej, mnie zwlaszcza zastanawia ten punkt z 0,7 l wybornej:) bo w takim razie albo przyjezdzacie z szoferami albo tramwajami? to jak? :> KiniaJ, ja na Twoim miejscu bym się mocno zastanawiał czy jechać na spota w Krakowie. Przecież oni nie tylko 0,7 chcą... :gwizdanie: przyszedł jakis oszust i szarga opinią Krakowa
Cuber Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Nex no przecież on tylko chciał kolezance przypomniec ze jeszcze ogórki i Pepsi musi byc do tej 0,7 mki
sokolnh Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 hohoho widze że nowi przybędą co do VAG-a hmmm moze ktos będzie miał :gwizdanie: Sokol , weźmiesz ? ps. Jarko odpal GG nie, nie wezme jade jutro do Wrocławia :gwizdanie:
mczekaj5 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Hehe powiem Wam koledzy że Kinga to na serio fajna dziewczyna zresztą jutro ocenicie;) z tego co widzę wszystkie autka na zdjęciach sa bardzo czyste a moje niestety po trasie to totalny brudas ale sądzę że da się wytrzymać jakoś ..no zresztą zobaczymy jaka będzie pogoda;)
Cuber Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Hehe powiem Wam koledzy że Kinga to na serio fajna dziewczyna zresztą jutro ocenicie;) z tego co widzę wszystkie autka na zdjęciach sa bardzo czyste a moje niestety po trasie to totalny brudas ale sądzę że da się wytrzymać jakoś ..no zresztą zobaczymy jaka będzie pogoda;) a Wy z Kingą macie takie same Audiki czy to jedna i ta sama ? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi