nex Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Hehe powiem Wam koledzy że Kinga to na serio fajna dziewczyna zresztą jutro ocenicie;) z tego co widzę wszystkie autka na zdjęciach sa bardzo czyste a moje niestety po trasie to totalny brudas ale sądzę że da się wytrzymać jakoś ..no zresztą zobaczymy jaka będzie pogoda;) a Wy z Kingą macie takie same Audiki czy to jedna i ta sama ? :gwizdanie: to malzenstwo :polew:
mczekaj5 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 hehe no szczerze mówiąc różnią się tylko kolorem i 2 miesiącami produkcji (czerwiec i wrzesień) ale Nex nie ma racji:) współpracujemy ze sobą ale na płaszczyźnie tylko zawodowej:) a co małżeństw nie chcecie;P??
Cuber Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 malzenstwa rozbijamy to Nasza specialność
mczekaj5 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Rozumiem, że urokiem osobistym:) tak jak powiedziałem kumplujemy się i wspólpracujemy:) a akurat tak wyszło że A4 stało się naszymi ulubionymi autkami;)
Wihajster Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 malzenstwa rozbijamy to Nasza specialność kto by pomyślał....
tomaszu Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 przyszedł jakis oszust i szarga opinią Krakowa Oj tam zaraz szarga. Ja tylko uświadamiam koleżankę...
Cuber Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Rozumiem, że urokiem osobistym:) tak jak powiedziałem kumplujemy się i wspólpracujemy:) a akurat tak wyszło że A4 stało się naszymi ulubionymi autkami;) w takim razie dozobaczenia jutro [br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 19:00_________________________________________________ kto by pomyślał.... hmmmm no Ty też uważaj
Wihajster Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Rozumiem, że urokiem osobistym:) tak jak powiedziałem kumplujemy się i wspólpracujemy:) a akurat tak wyszło że A4 stało się naszymi ulubionymi autkami;) w takim razie dozobaczenia jutro [br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 19:00_________________________________________________ kto by pomyślał.... hmmmm no Ty też uważaj o ile wiem bedziesz na smyczy swojej luby wiec jestes kompletnie nie grozny
KiniaJ Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 hej, mnie zwlaszcza zastanawia ten punkt z 0,7 l wybornej:) bo w takim razie albo przyjezdzacie z szoferami albo tramwajami? to jak? :> KiniaJ, ja na Twoim miejscu bym się mocno zastanawiał czy jechać na spota w Krakowie. Przecież oni nie tylko 0,7 chcą... :gwizdanie: przyszedł jakis oszust i szarga opinią Krakowa tomaszust, dziekuje za troske, ale zaryzykuje:) nex, szarga nie szarga jutro sie okażę[br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 19:05_________________________________________________ malzenstwa rozbijamy to Nasza specialność to dobrze wiedziec jakbym sie chciala rozwodzic
Cuber Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 o ile wiem bedziesz na smyczy swojej luby wiec jestes kompletnie nie grozny hmmm odrazu musiales sie wypeplać :wallbash: ps. przecie Ja kawaler do wzięcia
tomaszu Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 tomaszust, dziekuje za troske, ale zaryzykuje:) nex, szarga nie szarga jutro sie okażę Myślę, że jak na A4-klub przystało wszyscy ciepło Cię przywitają. Nie zapominaj też o spotach radomskich jak tylko będziesz w Radomiu...
Cuber Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Myślę, że jak na A4-klub przystało wszyscy ciepło Cię przywitają. Jak zawsze
tomaszu Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Myślę, że jak na A4-klub przystało wszyscy ciepło Cię przywitają. Jak zawsze Dodam jeszcze, że nie ręczę za krakowski team...
Cuber Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Dodam jeszcze, że nie ręczę za krakowski team... a cos sugerujesz :polew:
tomaszu Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 a cos sugerujesz :polew: A skąd przyszło Ci do głowy to, że coś sugeruję..?
KiniaJ Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Myślę, że jak na A4-klub przystało wszyscy ciepło Cię przywitają. Nie zapominaj też o spotach radomskich jak tylko będziesz w Radomiu... no nie zapomnę, zglosze sie wcześniej:)
Cuber Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 a cos sugerujesz :polew: A skąd przyszło Ci do głowy to, że coś sugeruję..? nic nic :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi