Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakiej kwocie stanęły naklejki:)? gdzie jest link do auckji:)?

juz było 60 a teraz jest 70 :decayed:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Super dzięki wielkie za pomoc a mam jeszcze jedną sprawę wiem że to nie ten dział ale to pilne bo szykuje mi się trasa a nie mam czasu za bardoz czekać na odpowiedzi z innych działów.. stałem na światłach i nagle na zimnym silniku ale po przejechaniu 2-3 km obroty skoczyły same do 1100-1200 a potem jak dodałem gazu i puściłem pedał powróciły, nastepnie po odpaleniu od razu wskoczyły na 1100 na chwilkę tak jakbym trzymał pedał gazu.. co to może byc...?:([br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 15:03_________________________________________________Mnie chodzi o takie na tył autka klubowe wrzucić na magnes..:) szczerze mówiąc chyba miałem kiepski dzien bo mi się już coś po...:)

Opublikowano

:hi:

Normalnie mnie zaraz trafi... :wallbash: :wallbash:

Wszystko mam do moich lampeczek a gosc z Allegro silniczki mi wyslal do Muszyny (adres zameldowania), a wyraznie mu mowilem przez tel i napisalem mu maila z adresem :wallbash: :wallbash:

Nic tylko sie pochlastac, i kolejne dni na starych lampach...

Opublikowano

:hi:

Normalnie mnie zaraz trafi... :wallbash: :wallbash:

Wszystko mam do moich lampeczek a gosc z Allegro silniczki mi wyslal do Muszyny (adres zameldowania), a wyraznie mu mowilem przez tel i napisalem mu maila z adresem :wallbash: :wallbash:

Nic tylko sie pochlastac, i kolejne dni na starych lampach...

no to niefart, ale na niekompetencje innych nie mamy czasem wpływu.

Opublikowano

Super dzięki wielkie za pomoc a mam jeszcze jedną sprawę wiem że to nie ten dział ale to pilne bo szykuje mi się trasa a nie mam czasu za bardoz czekać na odpowiedzi z innych działów.. stałem na światłach i nagle na zimnym silniku ale po przejechaniu 2-3 km obroty skoczyły same do 1100-1200 a potem jak dodałem gazu i puściłem pedał powróciły, nastepnie po odpaleniu od razu wskoczyły na 1100 na chwilkę tak jakbym trzymał pedał gazu.. co to może byc...?:([br]

nie ma co panikowac,jak jest zimno to tak czasem jest,szczegolnie przy odpalaniu

Opublikowano

Siema :hi:

Opublikowano

panowie jak Wam sie podoba taki felunek ? 17-stki ET35 http://www.agrosjeleniewo.home.pl/galeria/podglad.php?kat=K0604-HS_d&img=Allegro.jpg mam je w bardzo dobrej cenie komplecik :gwizdanie:

oczywiscie jako komplet zimowy :gwizdanie:

Opublikowano

fajne ale zastanawiam sie czy bedzie dobrze na b7 wyglądało :mysli:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 18:02_________________________________________________no w sumie jak zmienisz te dekielki 4racing na :audi: to bedzie to miało jakis sens.

Opublikowano

I muszą być faktycznie w dobrej cenie :mysli:

Opublikowano

I muszą być faktycznie w dobrej cenie :mysli:

Panowie jest to 17-stka z ET35 z zimowymi kapciami cena 1,4 za komplet a wiec chyba w ciemno sie opłaca co ?

Opublikowano

nowe te felgi czy uzywka? cena i tak bardzo dobra :good: ja to sie rozglądam za felami na lato 17 lub 18

Opublikowano

Pewnie że dobra, a jakby co to się zawsze jakiś chętny znajdzie.... Bierz :good:

Z resztą, mnie o zdanie się nie pytaj... Jakoś ostatnio żadne felgi mi się nie podobaja... Tym bardziej że coś muszę kupić...

Opublikowano

jest jeszcze jedna opcja , komplet nowych zimówek 18-stek kupic i założyc na moj felunek .....cena tez super bo 1100 zł :mysli: okazja od pewnego klubowicza :naughty:

Opublikowano

Ja bym kupil 17+opony szkoda niszczyc przekladaniem 18'' a jak bedziesz potrzebowal lans na 18'' na szybko to tylko przełozysz :good: A jak Cie sie odwidzi to sprzedasz fele i kupisz 18 opony :evil:

Opublikowano

Ja bym kupil 17+opony szkoda niszczyc przekladaniem 18'' a jak bedziesz potrzebowal lans na 18'' na szybko to tylko przełozysz :good: A jak Cie sie odwidzi to sprzedasz fele i kupisz 18 opony :evil:

o lol :decayed:

Opublikowano

Dobrze gada :good: Polać mu :gwizdanie:

Opublikowano

siemka w końcu w domku :cool1: herbatka i siadam czytać te wasze wypociny :decayed:

Opublikowano

Cuber , te fele spoko... jak dla mnie o niebo lepsze niż te co zapodałeś ostatnio :good: