Mad_MAX Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 w czym ten uklad?? hmm potrzebuje/robie uklad oparty na MAX232 do routera Linksys jako port RS232 no i ten scalak mi sie uj***l okurwieniec jeden i musze czekac znowu do jutra z robieniem
Cuber Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Opublikowano 6 Lutego 2008 Trzeniu dzięki za spocika footbolowego..... co trawka to trawka :gwizdanie: Więc kto jeszcze z kraka sie pisze na spota ?! Kto jedzie to trzeba wziasc płytki cd z muzyką disco polo dla ROB-a On jest fanatykiem tego typu klimatów
Gość rob Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Kto jedzie to trzeba wziasc płytki cd z muzyką disco polo dla ROB-a toś pojechał :doh1:
Gość Murzyn Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Jakbys Cuber Ty nie lubil przypomne jakie miales hiciory na spocie w OP Kazdy lubi DP
Cuber Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Opublikowano 6 Lutego 2008 Jakbys Cuber Ty nie lubil przypomne jakie miales hiciory na spocie w OP Kazdy lubi DP hahah i kto to mówi jak dencował ze mna przy takich kilmatach
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Trzeniu dzięki za spocika footbolowego..... co trawka to trawka :gwizdanie: To ja dziękuję za zaproszenie :th: dobra idę w kimę , 3majcie się
Cuber Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Opublikowano 6 Lutego 2008 dobra Ja tez zmykam do spania bo mi net padł i jade na Orange a to zaciekawe nie jest...
PABLO Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 Pablo bedziesz w KCH na zlocie?? Murzyn na tą chwile trudno mi powiedziec czy dam rade.
sokolnh Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 to nie zmienia faktu ze i tak te 200 kucy sobie poupalam dobra ide spac 3majcie sie 200 kucy da się we znaki jak na stację podjedziesz :polew: zagazowane są sekwencją także lajcik [br]Dopisany: 07 Luty 2008, 07:17 _________________________________________________ Pablo bedziesz w KCH na zlocie?? Pablo musisz jechac, jakiś nowohucianin musi nas reprezentowac poza tym oni robią grilla, a na grillu kurczaki, a jak zjedzą kurczaki to co zostanie ? :gwizdanie: także nawet sie nie wahaj
Gość trueogre Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 wszyscy, ja pierdo..... w 3 dni 40 stron Nie czytam Jak było coś ważnego pisane to poproszę o streszczenie na gg :polew:
Cuber Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Opublikowano 7 Lutego 2008 wszyscy, ja pierdo..... w 3 dni 40 stron Nie czytam Jak było coś ważnego pisane to poproszę o streszczenie na gg :polew: Oj na której tam stronie coś było pisane na Ciebie tyle ze nie pamietam na której wiec niestety musisz przeczytac wszystko
Gość trueogre Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 wszyscy, ja pierdo..... w 3 dni 40 stron Nie czytam Jak było coś ważnego pisane to poproszę o streszczenie na gg :polew: już bym wolał Harrego Pottera poczytać niż wasze wypociny na mój temat :polew: Oj na której tam stronie coś było pisane na Ciebie tyle ze nie pamietam na której wiec niestety musisz przeczytac wszystko już bym wolał Harrego Pottera poczytać niż wasze wypociny na mój temat :polew:
Cuber Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Opublikowano 7 Lutego 2008 e tam opowiadasz z tym harrym czy ta nasza pogoda sie wreszcie zdecyduje bo juz mnie szlak trafia raz ciepło raz zimno raz mgła raz mróz potem leje
Rekomendowane odpowiedzi