BrunoNH Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 powinieneś się cieszyć :gwizdanie: Czasami wolal bym dluzej pospac albo gdzies wyskoczyc a nie jezdzic na zakupy itp. Albo nawet jak jestesmy na jakiejs imprezce to sobie wypic a nie myslec o tym, ze musze wsiasc za kolko... Chcialem jej Seicento zostawic i nawet zasponsorowac prawko, ale ona nie chciala... Moze powinna pozostac przy tych rekawiczkach ze statoila... :gwizdanie: Juz ma tel wiec niech sie cieszy, A4 moze za 20 lat dostanie Itak powinna sie cieszyc, ze jej pozwolilem sobie fotke czasnac w moim wozie
KiniaJ Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 Czasami wolal bym dluzej pospac albo gdzies wyskoczyc a nie jezdzic na zakupy itp. Albo nawet jak jestesmy na jakiejs imprezce to sobie wypic a nie myslec o tym, ze musze wsiasc za kolko... z tym dluzszym spaniem to nie wiem:) zamiast tego byloby " Auto mi nie chce odpalic, kochanie przyjedz", "Auto stanelo mi na drodze, misiu co mam robic, najlepeij przyjedz?" , " idzie zima, trzeba zmienic opony kochanie zrob to" "cos mi swieci na zegarach, moge jechac dalje, najlepiej kochanie przyjedz"
Cuber Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Opublikowano 14 Lutego 2009 Waski dzieki za "podszybie" i coffe szkoda tylko Twojej kratki
BrunoNH Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 Czasami wolal bym dluzej pospac albo gdzies wyskoczyc a nie jezdzic na zakupy itp. Albo nawet jak jestesmy na jakiejs imprezce to sobie wypic a nie myslec o tym, ze musze wsiasc za kolko... z tym dluzszym spaniem to nie wiem:) zamiast tego byloby " Auto mi nie chce odpalic, kochanie przyjedz", "Auto stanelo mi na drodze, misiu co mam robic, najlepeij przyjedz?" , " idzie zima, trzeba zmienic opony kochanie zrob to" "cos mi swieci na zegarach, moge jechac dalje, najlepiej kochanie przyjedz" No pewnie tak bybylo, ale mysle raczej o czyms innym: Kochanie cos mi autko nie chcialo jechac, ledwo dojechalam do domu Palila sie taka czerwona kontrolka z literka "P" i cos sie dymilo z kol :polew:
Cuber Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Opublikowano 14 Lutego 2009 Siema,ale naje*alo sniegu :naughty:
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 Tukan Ty to masz fajnie , 15 min i jesteś na stoku
Perfidny Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 Witam Was Wszystkich razem i każdego z osobna :> jestem lekko podłamany bo jutro śmigam do Zakopanego , więc sprawdziłem sobie na cb warunki na zakopiance a tam tiry po rowach latają więc boję się że to przedsmak tego co mnie jutro czeka , muszę znaleść jakąś alternatywną trasę żeby ominąć Mogilany , zna ktoś jakieś skróty od obwodnicy ?
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 wieliczka - dobczyce-myślenice albi świątniki i wypadasz w głogoczowie zumi
KiniaJ Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 Witam Was Wszystkich razem i każdego z osobna :> jestem lekko podłamany bo jutro śmigam do Zakopanego , więc sprawdziłem sobie na cb warunki na zakopiance a tam tiry po rowach latają więc boję się że to przedsmak tego co mnie jutro czeka , muszę znaleść jakąś alternatywną trasę żeby ominąć Mogilany , zna ktoś jakieś skróty od obwodnicy ? hej robiac objazdy po tych dziurach w taka pogode to zaloz sobie plug:) zakopianke masz chociaz w miare czarna. Omijajac korki najlepiej jechac baardzo rano ok 5-6, albo bardzo pozno, po 22 (ja tak czesto jezdze). Chociaz przy tych opadach nie polecam godzin nocnych, bo za Rabkom przy tych serpentynach masz czesto mgle, pare razy tak trafilam i jechalm wlepiona w srodkowy pas, jak zasypie to mozna liczyc jedynie na gps szerokosci
BrunoNH Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 Perfidny gdzie ten szrot jest za wegrzcami ?? Po prawej czy po lewej i mniej wiecej ile za wegrzcami ?? Jak wracalem z Wawy to toche patrzylem i nic nie znalazlem, ale moze to przez deszcz i to ze za szybko jechalem...
siemian Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 witam :hi: Coś mało dziś naspamowaliście...
Perfidny Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 a kto mówił że za Węgrzcami , jedziesz od Krakowa aleją 29ego na Wawę i pomiędzy dwoma mostami kolejowymi po prawej stronie masz to o co pytasz , Kingo planuję wyruszyć przed 9tą rano , w Zakopcu muszę być przed 12stą więc nie będe miał czasu na korki do Mogilan , pojadę przez Skawinę (szkoda że niamam quatro , ale i tak się cieszę że mam Audi a nie tylno napędowca bo w takich warunkach KJSy na non stopie wielkie dzięki Wszystkim za dobre rady , pozdrawiam i życzę udanego weekendu , apropo komu się nie chce jechać na stoki podhala polecam Paczułtowice , zawsze to jakaś namiastka a znacznie bliżej
Tukan Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 Tukan Ty to masz fajnie , 15 min i jesteś na stoku No niby fajnie,ale nie moge w tym sezonie jeszcze jezdzic.
boseron Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 witam wszystkich, u mnie nie dobrze zapalenie krtani, wogóle nie mówie a w środe jade do Zakopca na narty i musze sie wyleczyć....... mysle ze do Zakopoca to tylko zakopiańską objazdami mozna ale tylko na saniach )
PABLO Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 Już odespałem kolejną nockę także można już spamować a więc Ile km jest z krk do zakopca? Ok 105km Masakra ale biołego dużo na polu
siemian Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 bliziutko. jak nie ma korków to godzinka...[br]Dopisany: 14 Luty 2009, 15:29_________________________________________________tragedia z tym śniegiem[br]Dopisany: 14 Luty 2009, 15:29_________________________________________________Pamiętasz Pablo jakie wczoraj piękne spalanie było?? :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 bliziutko. jak nie ma korków to godzinka... Z Twoją jazdą to pewnie tak
Rekomendowane odpowiedzi