nex Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 Ile km jest z krk do zakopca? Ok 105km PABLO chyba około 120 od nas do centrum
PABLO Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 Pamiętasz Pablo jakie wczoraj piękne spalanie było?? :gwizdanie: No w małym szoku byłem jak się przekonałem ze 2.0 BLB można zejść poniżej 5L
BrunoNH Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 boseron wracaj do zdrowia, dobrze ze przynajmniej pisac mozesz to Cie bedziemy podtrzymywac na duchu... :gwizdanie: PABLO tutaj to jeszcze nic, dzwonilem przed chwila do matki do Muszyny i tam to juz ponad metr sniegu i caly czas sypie
PABLO Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 PABLO tutaj to jeszcze nic, dzwonilem przed chwila do matki do Muszyny i tam to juz ponad metr sniegu i caly czas sypie Dokładnie, teraz lookałem na pas startowy u mnie i masakra, warunki prze za***iste :kox: [br]Dopisany: 14 Luty 2009, 18:08_________________________________________________Dobra panowie, miłego imprezowania dzisiaj
ozi_wells Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 PABLO tutaj to jeszcze nic, dzwonilem przed chwila do matki do Muszyny i tam to juz ponad metr sniegu i caly czas sypie Dokładnie, teraz lookałem na pas startowy u mnie i masakra, warunki prze za***iste :kox: no to co Pablo nic tylko jezdzic i krzywic kolejną belke
PABLO Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 PABLO tutaj to jeszcze nic, dzwonilem przed chwila do matki do Muszyny i tam to juz ponad metr sniegu i caly czas sypie Dokładnie, teraz lookałem na pas startowy u mnie i masakra, warunki prze za***iste :kox: no to co Pablo nic tylko jezdzic i krzywic kolejną belke Wypluj te słowa
rtocki Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 Themon wieśmniaku nie drażnij kierowców :polew: bo się bałem siedziac z prawej strony Eee no co Ty, jechałem parę razy z Themonatorem i było spoko (no fakt wtedy jeszcze był zbudowany z ludzkiej tkanki, więc może się zmienił )
jarko Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 Themon wieśmniaku nie drażnij kierowców :polew: bo się bałem siedziac z prawej strony Eee no co Ty, jechałem parę razy z Themonatorem i było spoko (no fakt wtedy jeszcze był zbudowany z ludzkiej tkanki, więc może się zmienił ) Brał ostatnio jakieś leki... To już nie ten sam Dejmon :gwizdanie:
themOn Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 Themon wieśmniaku nie drażnij kierowców :polew: bo się bałem siedziac z prawej strony Eee no co Ty, jechałem parę razy z Themonatorem i było spoko (no fakt wtedy jeszcze był zbudowany z ludzkiej tkanki, więc może się zmienił ) Brał ostatnio jakieś leki... To już nie ten sam Dejmon :gwizdanie: leki to ja Ci dzisiaj zaaplikuje
Cuber Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Opublikowano 14 Lutego 2009 leki to ja Ci dzisiaj zaaplikuje :polew:
Wąski Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 wąski i co? no co co oddaj mi kratkę [br]Dopisany: 14 Luty 2009, 18:58_________________________________________________ Waski dzieki za "podszybie" i coffe szkoda tylko Twojej kratki zapraszam częściej
Wąski Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 Themon czopki beda?? Kerczi Cuber ma dla Ciebie przesyłkę za 80 zł
Rekomendowane odpowiedzi