Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile km jest z krk do zakopca?

Ok 105km

PABLO chyba około 120 od nas do centrum :cool1:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pamiętasz Pablo jakie wczoraj piękne spalanie było?? :gwizdanie:

No w małym szoku byłem jak się przekonałem ze 2.0 BLB można zejść poniżej 5L :kox:

Opublikowano

boseron wracaj do zdrowia, dobrze ze przynajmniej pisac mozesz to Cie bedziemy podtrzymywac na duchu... :gwizdanie:

PABLO tutaj to jeszcze nic, dzwonilem przed chwila do matki do Muszyny i tam to juz ponad metr sniegu i caly czas sypie :wallbash:

Opublikowano

PABLO tutaj to jeszcze nic, dzwonilem przed chwila do matki do Muszyny i tam to juz ponad metr sniegu i caly czas sypie :wallbash:

Dokładnie, teraz lookałem na pas startowy u mnie i masakra, warunki prze za***iste :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 14 Luty 2009, 18:08_________________________________________________Dobra panowie, miłego imprezowania dzisiaj :)

:hi:

Opublikowano

Dokładnie, teraz lookałem na pas startowy u mnie i masakra, warunki prze za***iste :kox: :kox: :kox:

no to co Pablo nic tylko jezdzic i krzywic kolejną belke :wink4:

Opublikowano

Dokładnie, teraz lookałem na pas startowy u mnie i masakra, warunki prze za***iste :kox: :kox: :kox:

no to co Pablo nic tylko jezdzic i krzywic kolejną belke :wink4:

Wypluj te słowa :wink4::tongue4:

Opublikowano

Pablo, jedziesz na rynek dzisiaj :?:

Opublikowano

Themon wieśmniaku nie drażnij kierowców :polew: :polew: :polew: bo się bałem siedziac z prawej strony :naughty:

Eee no co Ty, jechałem parę razy z Themonatorem i było spoko (no fakt wtedy jeszcze był zbudowany z ludzkiej tkanki, więc może się zmienił :mysli: )

Opublikowano

Themon wieśmniaku nie drażnij kierowców :polew: :polew: :polew: bo się bałem siedziac z prawej strony :naughty:

Eee no co Ty, jechałem parę razy z Themonatorem i było spoko (no fakt wtedy jeszcze był zbudowany z ludzkiej tkanki, więc może się zmienił :mysli: )

Brał ostatnio jakieś leki... To już nie ten sam Dejmon :gwizdanie:

Opublikowano

Jarko Ty sie zbieraj :naughty:

Opublikowano

Jarko Ty sie zbieraj :naughty:

zbieram się :naughty:

Opublikowano
:good:
Opublikowano

CHYBA W SOBIE OD DWOCH TYGODNI ;P

Opublikowano

Brał ostatnio jakieś leki... To już nie ten sam Dejmon :gwizdanie:

leki to ja Ci dzisiaj zaaplikuje :)

Opublikowano

leki to ja Ci dzisiaj zaaplikuje

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wąski i co? :cool1:

no co co :evil: oddaj mi kratkę :evil:[br]Dopisany: 14 Luty 2009, 18:58_________________________________________________

Waski dzieki za "podszybie" i coffe :naughty: szkoda tylko Twojej kratki :tongue4:

zapraszam częściej :cool1:

Opublikowano

Themon czopki beda?? :)

Opublikowano

zapraszam częściej :cool1:

:naughty: :naughty:

Opublikowano

Themon czopki beda?? :)

Kerczi Cuber ma dla Ciebie przesyłkę za 80 zł