nex Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Panowie chciałem zmienić ramki na klubowe. Powiem tyle że gorszego GÓWNA jeszcze nie widziałem!! Nie dość że jedna pęknięta - mniejsza o to, za to druga dobra, ale nie ma szans tego załozyć, nie można wpasować rejestracji do tej ramki żeby ją zamknać. Wogóle takie gówno że głowa boli. Typ już chyba nie mogł wybrać ramek gorszej jakości. Padaka
jarko Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Aloha Dzięki Misie za nockę Panowie chciałem zmienić ramki na klubowe. Powiem tyle że gorszego GÓWNA jeszcze nie widziałem!! Nie dość że jedna pęknięta - mniejsza o to, za to druga dobra, ale nie ma szans tego załozyć, nie można wpasować rejestracji do tej ramki żeby ją zamknać. Wogóle takie gówno że głowa boli. Typ już chyba nie mogł wybrać ramek gorszej jakości. Padaka gówniane ramki
nex Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 to straszna padaka. KERCZI jak bedziesz robil to mnie rowniez zrob 2 rameczki, i tak jak ozzi pisał mozesz dołożyc nick
jarko Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 nicki to Sobie zróbcie osobno i dajcie zamiast znaczka audi
KERCZI Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 nicki to Sobie zróbcie osobno i dajcie zamiast znaczka audi co to za jakas profanacja?? No nic zbieram sie w strone grodu Kraka, nie minie z 5h i bede w koncu cale 150km do celu...pieprzone slaskie ferie
siemian Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Kerczi ja tez jedną rameczke bym chciał
rtocki Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Panowie chciałem zmienić ramki na klubowe. Powiem tyle że gorszego GÓWNA jeszcze nie widziałem!! Nie dość że jedna pęknięta - mniejsza o to, za to druga dobra, ale nie ma szans tego załozyć, nie można wpasować rejestracji do tej ramki żeby ją zamknać. Wogóle takie gówno że głowa boli. Typ już chyba nie mogł wybrać ramek gorszej jakości. Padaka He, he nigdy żadnych nie używałem, klubowe, nie klubowe, pozłacane itp, wszystkie ramki to anal
KERCZI Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Kerczi ja tez jedną rameczke bym chciał Ty masz forcha ;p lukassport buahahah
Cuber Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Opublikowano 15 Lutego 2009 Kerczi to jak już wyruszasz to pewnie dotrzesz na spota Witaj Ogrowaty ramki jak ramki , na swoje nie narzekam hehehe
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Piotr dzięki za nocny transport no problem
rzeźnik. Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 nie bedzie mnie do wiosny na spotach krk . pozdrawiam ekipe
Cuber Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Opublikowano 15 Lutego 2009 rzeźnik a gdzies Ty był że takie śniegi myśle Panowie ze po spocie mozna sie gdzies wybrac poszaleć na jakimś lotnisku
nex Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 myśle Panowie ze po spocie mozna sie gdzies wybrac poszaleć na jakimś lotnisku w hucie powiadasz?
rzeźnik. Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 odkopany , a byłem w lalikach koło zwardonia , często tam jestem ale tym razem pożałowałem hardcorowy wiatr był
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 rzeźnik - masakra ile odśnieżałeś samochód?
rzeźnik. Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 hyhyhy żona odśnieżała ja jej herbate za to zrobiłem
Cuber Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Opublikowano 15 Lutego 2009 hyhyhy żona odśnieżała ja jej herbate za to zrobiłem to sie ustawiłeś
Rekomendowane odpowiedzi