jarko Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 nie byl na razie potrzebny... :gwizdanie: sciagnelas lawete ? no oby sie nie przydaly:) laweta- mam nadzieje ze jutro, kurde znowu to upokorzenie no chyba laweta to bedzie najlepsze rozwiazanie tego problemu, pytanie tylko czy samochod ma jechac do tego "speca" co robil rozrzad, czy lepiej oddac gdzies do ludzi co sie na tym znaja. A może tam gdzie Kerczi naprawiał [br]Dopisany: 16 Luty 2009, 00:31_________________________________________________ zmykam spać narka
KiniaJ Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 A może tam gdzie Kerczi naprawiał a gdzie Kerczi na naprawiales?
KERCZI Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 w Michalowicach, gosc robil 11lat w autospecialu. Uratowal mi jakies 5000pln ale ja z zalozenia nie polecam nikogo. Namiar moge dac. Jego Rezarnia wyglada jak u wujka staszka w garazu bo dopiero co przeszedl na swoje ale ja bylem zadowolony [br]Dopisany: 16 Luty 2009, 00:37_________________________________________________nie mowilem Siemian??? a moze taka?? poducha mi spasuje ;p;p;p;p http://allegro.pl/item534576521_audi_a4_8k_nowy_model_kierownica_multifunkcja.html
themOn Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 w Michalowicach, gosc robil 11lat w autospecialu. Uratowal mi jakies 5000pln ale ja z zalozenia nie polecam nikogo. Namiar moge dac. Jego Rezarnia wyglada jak u wujka staszka w garazu bo dopiero co przeszedl na swoje ale ja bylem zadowolony Mysle, ze to jest dosc dobra rekomendacja
KiniaJ Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 w Michalowicach, gosc robil 11lat w autospecialu. Uratowal mi jakies 5000pln ale ja z zalozenia nie polecam nikogo. Namiar moge dac. Jego Rezarnia wyglada jak u wujka staszka w garazu bo dopiero co przeszedl na swoje ale ja bylem zadowolony Mysle, ze to jest dosc dobra rekomendacja Kerczi to rzuc namiar na priv na wszelki wypadek, lepiej mie kilka opcji do wyboru :> dzieki
BrunoNH Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Ide spac bo mnie juz glowa rozbolala z tego wszystkiego.... Kinia powodzonka z fura...ja swoj rozrzad robilem na ul. Chorzowskiej, ale jak juz koledzy pisali nie polecam niczego... :gwizdanie: Raz tam autko robilem, wiec to o niczym nie swiadczy :gwizdanie: Mi zrobili OK, ale roznie bywa...
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 właśnie miałem 1,5h kontrole policyjną , jednak policja to ch ...
BrunoNH Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 właśnie miałem 1,5h kontrole policyjną , jednak policja to ch ... Co Ci zrobili ??? Za wolno jechales skoro Cie zlapali...
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 kerczi jakbyś robił ramki to zamawiam 1 szt. jeśli można [br]Dopisany: 16 Luty 2009, 00:56_________________________________________________ właśnie miałem 1,5h kontrole policyjną , jednak policja to ch ... Co Ci zrobili ??? nic
BrunoNH Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 kerczi jakbyś robił ramki to zamawiam 1 szt. jeśli można [br]Dopisany: 16 Luty 2009, 00:56_________________________________________________ właśnie miałem 1,5h kontrole policyjną , jednak policja to ch ... Co Ci zrobili ??? nic E tam... to czego boseronow tak nie lubisz ?? Juz myslalem, ze Ci sie do lamp przyczepili...
KERCZI Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 kerczi jakbyś robił ramki to zamawiam 1 szt. jeśli można a co policjanci zabrali Ci ramki?? Pewnie ze mozna
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 byłbym wdzięczny bo jedna mi pękła [br]Dopisany: 16 Luty 2009, 01:00_________________________________________________bruno ,boseron się nie identyfikuje z nimi
BrunoNH Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 [br]Dopisany: 16 Luty 2009, 01:03_________________________________________________ byłbym wdzięczny bo jedna mi pękła [br]Dopisany: 16 Luty 2009, 01:00_________________________________________________bruno ,boseron się nie identyfikuje z nimi Pewnie kleme przed nimi zaciagnales i chciales im pokazac jak sie Q kreci ??? No teraz to on sie identyfikuje z pacjentami z rydygiera... Nie moze mowic, wiec nawet Nas nie opier.... Trzeniek, musimy pogadac o cenach maszyn i o umowie dla mnie..., ale napewno nie dzisiaj... Ale ten moj bojownik wydziwia jak mu lusterko pokazuje... Co by tylko na zawal nie padl...[br]Dopisany: 16 Luty 2009, 01:04_________________________________________________Wybijam w kimono bo nigdzie kinowego czesia nie moge znalezc
KiniaJ Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Ide spac bo mnie juz glowa rozbolala z tego wszystkiego.... Kinia powodzonka z fura...ja swoj rozrzad robilem na ul. Chorzowskiej, ale jak juz koledzy pisali nie polecam niczego... :gwizdanie: Raz tam autko robilem, wiec to o niczym nie swiadczy :gwizdanie: Mi zrobili OK, ale roznie bywa... BrunoNH to mnie powinna glowa bolec :> ale moja kobieca intuicja mi cos podopwiada ze glowa to mnie rozboli dopiero po diagnozie Trzeniu, 1,5 h kontroli :gwizdanie: toz to policjantki byly
Rekomendowane odpowiedzi