Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i Panie również... :>[br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 20:11_________________________________________________hehe dobre

Pozdrawiam :=)

Milo bylo zobaczyc wieksze samochodziki od mojego,

i dzieki za 'mile' powitanie ;)

Elka

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kurcze troche wczoraj przesadziłem , koniec z piciem na długo, nie pamiętam upadku :wallbash: :wallbash: :wallbash:

ale mnie łeb napier...a :wallbash:

na szczęscie z głowa jest wszystko w porządku podobno

przepraszam wszystkich którzy mogli poczuć sie źle.

Nie dramatyzuj :wink4:

Ważne że głowa cała :good:

Opublikowano

Elo nie śpiącym jeszcze :hi::naughty:

PABLO, sokol, jak by ktorys jechal na spota to bym sie zabral bo auto dopiero we wtorek bede mial :wink4:

Chętnie nex ale dziś nie dałem rady bo w pracy siedziałem (zdychałem :decayed:), za tydzień też :wallbash::kwasny:

Cuber i sieman za***iście mi się czytało waszą ustawkę na piwo :D:kox::decayed:

Boseron nie pij tyle :decayed:

:beach:

Opublikowano

a ja sobie :drunk: :drunk: :drunk:

Opublikowano

A ja zaraz idę film oglądnąć bo trzeba się teraz wyleżeć po weekendzie :)[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 00:48_________________________________________________Cześć Cuber :hi:

Jak było wczoraj :?:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 00:51_________________________________________________Dobrej nocki :)

:hi:

Opublikowano

i Panie również... :>[br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 20:11_________________________________________________hehe dobre

Elka

Elcia czy Ty czasem nie pracowalas kiedys w tajemniczym CBB???[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 01:33_________________________________________________DOWCIP:

Do stolika podchodzi kelner : - Szampan? - Nie, szkurwą, ale poszła szrać.[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 01:35_________________________________________________Boseron :good: TIDIDI nie mogl przezyc ze nie skasowal Ci poduszki...[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 01:37_________________________________________________Panowie powiedzcie co sadzicie o feldze 18" 8,5J i ET 20 wychodzily w ogole ORI felgi z takim ET? wiem ze jest temat zalozony osobno ale moze kto tutaj bedzie wiedzial...

Opublikowano

najmniejsze ori ET w a4 to chyba 35 , przynajmniej o mniejszym nie słyszałem :wink4:

Opublikowano

Elka

:wink4:

:hi: wszystkim

Piętny dzień się zaczyna :)

http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,6332684,Trzema_pasami_na_stadion_Wisly.html

Opublikowano

Witam równiez wszystkich :hi:

Opublikowano

wiec what about http://allegro.pl/item570467611_oryginalne_felgi_audi_s_line_18_tanio.html

z takim malym ET?? bo ja jeszcze sie nie spotkalem z 20 :mysli:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 09:20_________________________________________________a w ogole to :hi: wszystkim[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 09:21_________________________________________________DOWCIP:

Od lat kobiety i mężczyźni kłócą się o to, co jest bardziej bolesne: rodzenie czy kopnięcie w jaja. Jak możemy to sprawdzić? Ja już wiem: Jakiś rok po swoim pierwszym dziecku, zwykle, normalna kobieta przyjdzie do kolesia i powie: "Chodź, zrobimy sobie następnego dzidziusia", ale ciężko znaleźć normalnego faceta, który po roku powie: "Ej! Kopnij mnie jeszcze raz w jaja!"[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 09:23_________________________________________________i jeszcze raz:

przychodzi mąż do żony i mówi: -nie podobają mi się w Tobie 3 rzeczy -jakie? -podbródek

Opublikowano

Elka

Elcia czy Ty czasem nie pracowalas kiedys w tajemniczym CBB???[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 01:33_________________________________________________

ehe, pracowalam

czyli sie znamy? :mysli:

Opublikowano

:hi:

Wąski , Ty już nie masz co wklejać? :no:

Opublikowano

Dzien dobry wszystkim posiadaczom 4rech kolek :cool1:

Opublikowano

Witam próbowałem to znaleźć ale nie udało mi się:( chodzi to podział wypowiedzi ile jest na każdą z pozycji czy jak tam zwał statusów na forum:) kto będzie wiedział gdzie jest dzięki za info:)

Opublikowano

Witam

Dostałem kamieniem w szybe i zrobiła się rysa już na 10cm w ciągu jednego dnia powiększyła się o 3cm, można temu zapobiec jeśli tak to gdzie mozna to zrobić w Krakowie, Macie jakiś zakład proszę o namiary.

ad8fa703c0d9e89amed.jpg

Opublikowano

teraz to już tylko chyba wymiana :mysli:

Ja korzystałem zawsze z usług pilkingtona - z tyłu za makro mają serwis :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.