siemian Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 cieszmy się że mieszkamy w Polsce... http://wiadomosci.onet.pl/1928690,69,item.html
jarko Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Witam Mam pytanko do organizatorów Zlotu. Kiedy będzie odświerzenie listy chętnych na zlocik? jaro jak sie tylko pojawi to pewnie to zrobi ok, dzięki Hmmm, chodzi Ci o osoby co jadą - to ja sie tym zajmuje, czy może o wpłaty - tym zajmuje sie TrueOgr. W moim przypadku to w każdej wolnej chwili poprawiam listę jak trzeba, zaś Grzesiek co wieczór jak ma czas sprawdza wpłaty i koloruje
nex Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 mam kompa :evil: :evil: :evil: test wieczorem
Tukan Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 mam kompa :evil: :evil: :evil: test wieczorem Tylko opon nie popal
jarko Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 mam kompa :evil: :evil: :evil: test wieczorem odpala
nex Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 odpala, ale test wieczorem bo teraz sa korki zaraz jade na myjnie bo sraka na srace
Cuber Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Opublikowano 5 Marca 2009 odpala, ale test wieczorem bo teraz sa korki zaraz jade na myjnie bo sraka na srace to gdzie się ustawiamy wieczorem :naughty:
Tukan Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Ja chetnie sie sprawdze w sobote z Nex-em zecz jasna :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Ja chetnie sie sprawdze w sobote z Nex-em zecz jasna :gwizdanie: a co przyjezdzasz na rybitwy?? :polew:
Cuber Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Opublikowano 5 Marca 2009 Rybitwy są dziś chyba nawet jedziemy ? :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Rybitwy są dziś chyba nawet jedziemy ? :gwizdanie: nie, bo mnie nawet golfy objezdzaja...chyba zeby tylko sie tak przejechac
Tukan Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Ja chetnie sie sprawdze w sobote z Nex-em zecz jasna :gwizdanie: a co przyjezdzasz na rybitwy?? :polew: Nie bede poprostu w sobote w krk,chesz byc nastepny
KERCZI Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Ja chetnie sie sprawdze w sobote z Nex-em zecz jasna :gwizdanie: a co przyjezdzasz na rybitwy?? :polew: Nie bede poprostu w sobote w krk,chesz byc nastepny ale jak wygram do zostawiasz mi Twoj Wóz Paździocha?
Tukan Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Ja chetnie sie sprawdze w sobote z Nex-em zecz jasna :gwizdanie: a co przyjezdzasz na rybitwy?? :polew: Nie bede poprostu w sobote w krk,chesz byc nastepny ale jak wygram do zostawiasz mi Twoj Wóz Paździocha? Jestes pewien ze bys go chcial
KERCZI Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Ja chetnie sie sprawdze w sobote z Nex-em zecz jasna :gwizdanie: a co przyjezdzasz na rybitwy?? :polew: Nie bede poprostu w sobote w krk,chesz byc nastepny ale jak wygram do zostawiasz mi Twoj Wóz Paździocha? Jestes pewien ze bys go chcial za free rzecz jasna
siemian Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Kerczi byśmy go przetopili na motorówke. Laminatu by nie zabrakło :> :> :>
Tukan Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Kerczi byśmy go przetopili na motorówke. Laminatu by nie zabrakło :> :> :> Powiedzial co wiedzial :gwizdanie: Tylko byscie sie utopili bo szpachla wazy
Perfidny Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 http://patrz.pl/zdjecia/zgwalcona-przez-dzika
Cuber Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Opublikowano 5 Marca 2009 http://patrz.pl/zdjecia/zgwalcona-przez-dzika :shocked:
Rekomendowane odpowiedzi