Gość TrueOgre Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 też się zdziwiłem na hamowni, człowiek żyje w przekonaniu że ma 163 a tu ledwo 154 wychodzi tak to jest jak się jeździ parchem na benzynę :gwizdanie: parchnąc to ci mogę na pizzę jak będę miał katar, a olej to się do frytek używa :gwizdanie:
themOn Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 themon jak ręka? śruby wyciągnięte? nie , dalej siedzi w łapie, już się do niej przyzwyczaiłem i nawet trochu polubiłem , no to kupuj tiptronica i zostaw te śruby dla ścisłości to nazywają to gwoździem :
KERCZI Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 na zlocie wyborówka ???? :naughty: bo jak nikt kolorowej nie chce?? Są jacyś chętni na kolorową... A inni pewnie nie pogardzą jak polejesz :gwizdanie: Wyborowa jest dobra, ale na zwykłej sobotniej imprezie... Na zlocie troszku poważniej, tylko finka i za to Ci Jarko trza polac jutro [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 21:36_________________________________________________co jest najlepszego u murzyna? -biale dlonie i stopy
jarko Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 na zlocie wyborówka ???? :naughty: bo jak nikt kolorowej nie chce?? Są jacyś chętni na kolorową... A inni pewnie nie pogardzą jak polejesz :gwizdanie: Wyborowa jest dobra, ale na zwykłej sobotniej imprezie... Na zlocie troszku poważniej, tylko finka e tam pie.... , kazda wóda jest dobra po kilku drinach Hehe, mogłem sie tego spodziewać i za to Ci Jarko trza polac jutro
nex Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 musze sie pochwalic zeby nie było :decayed: sokol i jego pyrkacz na kresce i rolce leży hehehe :evil: sokol ulzylo mi
KERCZI Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 No to zdrowko Pany[br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 22:22_________________________________________________Nex ile teraz masz Kucy?
nex Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 a zdrowko, tez strzele browarka. sokol twoje zdrowie [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 22:23_________________________________________________ Nex ile teraz masz Kucy? nie mam pojecia, dopiero jak odwiedze hamownie to bede mial porownanie.
Cuber Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Opublikowano 5 Marca 2009 musze sie pochwalic zeby nie było :decayed: sokol i jego pyrkacz na kresce i rolce leży hehehe :evil: sokol ulzylo mi No to graty NEX
sokolnh Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 juz nie przesadzaj, że lezy to że na starcie tylko odchodzisz to nic, załozymy letnie i druga proba i lepiej popracaj nad czyms innym "maślanym"
KERCZI Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 a ile w serii miales? [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 22:25_________________________________________________Sokol wraz z letnimi zalozy Q :polew:
nex Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 155[br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 22:26_________________________________________________no dobra sokol odpowietrzysz mi te hamulce no juz powiedz
sokolnh Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 eee po co odpowietrzać, przyzwycziłeś sie juz przeciez [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 22:29_________________________________________________btw Małopolskie (Moderator: ykk) ?
Cuber Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Opublikowano 5 Marca 2009 Małopolskie (Moderator: ykk) ? :naughty: Musi miec władze na Tarnowem :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Nex gratuluję , już się z Tobą nie ścigam :gwizdanie:
nex Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Trzeniu . Cuber kiedys stawiał kontener wódki jak Cie wyjebe z kreski
Rekomendowane odpowiedzi