jarko Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 No mam nadzieje ze nowe VIP-y Krakowskie postawią :gwizdanie: damy radę jak zwykle
siemian Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 boseron warunki narciarsie bajka. Jutro ostatni dzień jazdy, ale może i dobrze bo już mnie wszystko boli. Przez cały tydzień była super pogoda, słoneczko i temp. koło -1. W niedzele postaram się dotrzeć na spota ale nie obiecuje bo dopiero w sobote w nocy wracam do Bielska. Zastanawiam się nad zmianą kól na letnie ale to będzie zależne od pogody i od tego czy wejdą (tam mam et45 i boje się że po zmianie hamulców na 321 będzie trzeba dodać dystans- a tak btw. ile kosztują dystanse i gdzie je kupić?) Pozdrawiam.
Cuber Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Opublikowano 26 Marca 2009 Siemian letnie to sobie może jeszcze daruj na jakies 2 tygodnie :gwizdanie:
boseron Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 No mam nadzieje ze nowe VIP-y Krakowskie postawią :gwizdanie: damy radę Ty nie wątpie
Gość TrueOgre Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 dobra wszyscy znikneli to i ja uciekam, do jutra Panowie
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 dobra wszyscy znikneli to i ja uciekam, do jutra Panowie
boseron Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 dobra wszyscy znikneli to i ja uciekam, do jutra Panowie
KERCZI Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Graty Pany. Letnie out jeszcze do polowy kwietnia :/ Boseron pogadaj jutro z Mloda co by Cie na jedno puscila... ;p
boseron Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Graty Pany. Letnie out jeszcze do polowy kwietnia :/ Boseron pogadaj jutro z Mloda co by Cie na jedno puscila... ;p pogadam , Kerczi bedziesz miał więcej mapówek to mozesz mi przywieść tez na spota i jezeli ktos ma do tych normalnych lampek tez bo za cholere nie wiem gdzie je kupić
jarko Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Graty Pany. Letnie out jeszcze do polowy kwietnia :/ Boseron pogadaj jutro z Mloda co by Cie na jedno puscila... ;p pogadam , Kerczi bedziesz miał więcej mapówek to mozesz mi przywieść tez na spota i jezeli ktos ma do tych normalnych lampek tez bo za cholere nie wiem gdzie je kupić
Wąski Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Siemian letnie to sobie może jeszcze daruj na jakies 2 tygodnie :gwizdanie: co tu się ku..... dzieje już moderuje moderatora [br]Dopisany: 27 Marzec 2009, 08:21_________________________________________________ same VIPy...nie ma komu ch*ju powiedziec jeden normalny chłop [br]Dopisany: 27 Marzec 2009, 08:22_________________________________________________ Ogruś Gartulacje lizus a było nie.....
siemian Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 witajcie Pany. Spadam na nartki. Jak tak mówicie to sobie jeszcze odpuszcze letnie na jakiś czas...
Nosfer Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Ależ się posmyraliście po napletkach przez ostatnie dwie strony :gwizdanie: Dołączam się z Gratulacjami Bez rewelacji jest ten SINY kolor ale jeszcze nie takie totalne dno.. T.Ogr -- o prezencie pamiętam, tylko wyobraź sobie, że nie jest to podane na tacy.. Z resztą co za prezent.. Raczej ciekawy upominek od kolegi z innego regionu Ps. Tak na marginesie to będę dzisiaj w Krakowie.. Pozwijajcie dla mnie fotoradary i włączcie zielone światła..
Wąski Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Ależ się posmyraliście po napletkach przez ostatnie dwie strony :gwizdanie: Dołączam się z Gratulacjami Bez rewelacji jest ten SINY kolor ale jeszcze nie takie totalne dno.. T.Ogr -- o prezencie pamiętam, tylko wyobraź sobie, że nie jest to podane na tacy.. Z resztą co za prezent.. Raczej ciekawy upominek od kolegi z innego regionu Ps. Tak na marginesie to będę dzisiaj w Krakowie.. Pozwijajcie dla mnie fotoradary i włączcie zielone światła.. zapraszam na kawę
Nosfer Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 zapraszam na kawę Dzięki ! Będę u Was dopiero około 23-24.00, jadę dzisiaj do Livigno na dechę :drool: Zgarniam z Kraka resztę ekipy Może w drodze powrotnej..
Gość TrueOgre Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Nosfer - http://antyradary.phi.pl/mapa_fotoradarow/fotoradary_krakow/ podarek nie podarek zawsze cieszy
Suli Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Tylko cuś lekko nieaktualna ta mapa :polew: Nie ma już drogi 777 - w tym przebiegu idzie DK 79, na IV Obwodnicy Autostradowej brak całego odcinka od węzła Zakopiańska do węzła Wielicka :laghing2: No i II obwodnicy też coś brakuje , że o III nie wspomnę
Rekomendowane odpowiedzi