jarko Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 a może by tak jakaś zwykła sala gimnastyczna w jakiejś szkole [br]Dopisany: 12 Luty 2008, 18:11 _________________________________________________ to robimy zrzute i budujemy własnego balona chociaż ta opcja brzmi ciekawiej Jesli chodzi o hale w szkole to mogę sie zapytać była by na Dywizjonu 303 lub u mnie na 2 Pułku Lotniczego. Nie wiem za bardzo jakiego kalibru są to sale, ale przydałaby się coś większego, żeby było gdzie pobiegać. Wiem że duża sala jest w elektryku na szkolnym, w htsie na złotej jesieni no i jeszcze przecież mamy awf. A bronowianka ? Wiecie coś na ten temat ?
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 no Panowie więcej życia do cholery... póki co to tylko ja , sokol , jarko , cuber i adi obdzwaniamy i szukamy jakiejś sali a co z resztą? ludzie troszkę inwencji... przecież mieszkacie w pobliżu jakichś szkół , klubów sportowych.. tak trudno wykonać tel w najbliższe miejsce? numery telefonów znajdziecie w necie...
jarko Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 no o tej porze to trochę ciężko gdziekolwiek dzwonić
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 no o tej porze to trochę ciężko gdziekolwiek dzwonić o jakiej porze? przecież nie napisałem żeby teraz dzwonili...
rtocki Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 No to ja zostaje prezesem,najpiew musicie mi kupic S5,potem zaczniemy budowe Sokol wybierasz sie do Zatoru??? No co ty S5 to byle prezesunio czy inny "Fryzjer", poważny prezes to R8 A zresztą mówisz i masz: http://www.matchbox.com/showcase/product.aspx?product_number=K7487&category_id=7538§ion= Myślę że członkowie klubu się złożą
jarko Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 no o tej porze to trochę ciężko gdziekolwiek dzwonić o jakiej porze? przecież nie napisałem żeby teraz dzwonili... i może właśnie dlatego są tacy niemrawi... Zobaczymy jutro, teraz to sobie możemy tylko pogdybać co i na jakiej sali. Pomysły jakieś tam przecież są.
PABLO Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 W tygodniu podbije na hale do szkoły u mnie na osiedlu i sie zapytam jakie koszta i terminy, halka moze nie taka duza jak w zielonkach ale spokojnie można pograć. Jest jeszcze hala na dywizjonu 303 zaraz za pasem tam tez chłopaki grają i jest tam większa hala takze dowiem sie i dam znać.
themOn Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Spróbuje jutro zadzwonic do ZS w Bibicach, maja chyba dosc dużą hale, tylko czy ją wynajmują?
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 pablo :th: marek teraz wszyscy wynajmują :th:
themOn Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 pablo :th: marek teraz wszyscy wynajmują :th: no to oby mieli jakiś sensowny termin na wynajem
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 marek pamiętaj: pon, wto,czw od 19:30:23
jarko Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 pablo :th: marek teraz wszyscy wynajmują :th: no to oby mieli jakiś sensowny termin na wynajem no ta hala całkiem fajna, chyba jakoś nie dawno ją wybudowali.
jarko Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 hala to ostateczność, a póki co to nie ma nic....
jarko Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 spoko skoro hala w ostateczności też moze być to jutro jeszcze zorientuje się na Piastowskiej... a może w między czasie coś z trawką się zwolni
PABLO Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 spoko skoro hala w ostateczności też moze być to jutro jeszcze zorientuje się na Piastowskiej... a może w między czasie coś z trawką się zwolni Pozyjemy zobaczymy
PABLO Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 O rzesz w morde swistaka, MASAKRA [br]Dopisany: 12 Luty 2008, 22:54 _________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=h8GRi4Ne8Bk&NR=1 Do takich wypadków tak własnie dochodzi
Rekomendowane odpowiedzi