KiniaJ Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 przepraszam Cie Kinga ale dzis telefon zostawiłem w domu i dopiero po 18-tej byłem pod tel. poprawie sie Komisariaty czynne całą dobę dzieki, tak myslalm kurcze no nic jutro bede sie przez korki przebijac
KiniaJ Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 KiniaJ uderzaj na ul. Rozrywki.. czemu tam? myslam zeby zajechac na ul. Zgody, najblizej na Krolewska ale tam wole sie nei pokazywac
boseron Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 KiniaJ uderzaj na ul. Rozrywki.. czemu tam? myslam zeby zajechac na ul. Zgody, najblizej na Krolewska ale tam wole sie nei pokazywac Kinia dostałaś wiadomośc na pw.
jarko Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 jarko chodzilem na wande regularnie jak jeszczejeździł w niej starostin Też chodziłem... Jeszcze Fijałkowski był młody :gwizdanie: jedyny Nasz junior co gdzieś sie pokazał... A pamiętasz takiego gościa jak Dym... na wypożyczeniu z Gdańska był... Kilku się przewinęło :gwizdanie: Ale i tak nawet ze Starostinem ta ekipa mocna nie była KiniaJ uderzaj na ul. Rozrywki.. czemu tam? myslam zeby zajechac na ul. Zgody, najblizej na Krolewska ale tam wole sie nei pokazywac os. Zgody
PABLO Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Bialy Domek Ty mi tam nie wspominaj o białym domku raz tam byłem na spowiedzi, jak ktoś zajebał 30tys zł z banku :decayed:
sokolnh Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 PABLO przyznaj sie od razu a nie.. wiadomo, ze to Pablo myslisz ze za co by kupił tą bransoletę na ręce ?
boseron Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 przypominam ze to nie forum policjne jak ktos chce to moge podać linka do stronki
KiniaJ Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 przypominam ze to nie forum policjne jak ktos chce to moge podać linka do stronki podaj nr tel
ykk Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 przypominam ze to nie forum policjne jak ktos chce to moge podać linka do stronki :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 PABLO przyznaj sie od razu a nie.. wiadomo, ze to Pablo myslisz ze za co by kupił tą bransoletę na ręce ? Już szykuje się nowa bransoleta :gwizdanie: Nie ma jak zmienic walute na zloto..
boseron Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 i cała sala rączki do góry http://www.ewa.bicom.pl/karaoke/discopolo/boys-5.htm [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 00:24_________________________________________________ykk akurat ten kawałek samo zycie.....
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 i cała sala rączki do góry http://www.ewa.bicom.pl/karaoke/discopolo/boys-5.htm [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 00:24_________________________________________________ykk akurat ten kawałek samo zycie..... boseron :shocked:
boseron Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 a tak mi sie chce iść na jakies weselicho pochulać
PABLO Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 i cała sala rączki do góry http://www.ewa.bicom.pl/karaoke/discopolo/boys-5.htm [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 00:24_________________________________________________ykk akurat ten kawałek samo zycie..... boseron :shocked: No co tak się dziwisz, wszystkiego trzeba słuchać po drodze [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 00:39_________________________________________________ a tak mi sie chce iść na jakies weselicho pochulać Ja muszę czekać do lipca
Rekomendowane odpowiedzi