Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Cuber

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10897

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

może coś Cię nauczy Pingwinie to małe zdarzenie... biorąc pod uwagę, że niedaleko na Twojej trajektorii lotu stał słupek milusi...

idę spać misie pysie... kolorowych snoof :notworthy:

siemian.. widze że nie wyciagnąłeś żadnych wniosków w wypadku na bora. żal i jeszcze sie tym chwalisz że leciałeś 150 :wallbash:

witajcie moi Drodzy.......

jak tam po Świętach bo ja dopiero dotarłem do domu po2 dniowej nieobecności i czuje ze mam 2 kg wiecej w pasie.....

Ozi dzieki za przypadkowe spotkanie :wink4:

Siemanko Krakusy :hi:

Właśnie wróciłem do domku :)

No i mam fajny prezencik w aucie z podróży :cool1:

śliczna gleba na tyle :gwizdanie:

szkoda że tylko na prawym tyle :disgust:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2009, 23:09_________________________________________________

siemian.. widze że nie wyciagnąłeś żadnych wniosków w wypadku na bora. żal i jeszcze sie tym chwalisz że leciałeś 150 :wallbash:

Oj dokładnie :wallbash:

Siemian, całe szczęście żeś cały, ale muszę to napisać: jak u wielu ludzi auto doinwestowane, felga wypas ale te opony to kufa do kosiarki bym nie założył, zwłaszcza preferując szybki styl jazdy, i nie piszcie, że na wysokim dobrym bieżniku byłoby to samo, piach piachem ale nie wszystkie naraz były na piachu i ta reszta (gdyby była dobra) mogłaby przytrzymać na torze jazdy. Trochę moralizatorstwa ale chyba masz nauczkę.

opony??

Przejedz sie z Nim raz a zobaczysz ze nawet prosto ze sklepu DUNLOP MAXX nie pomoga...mam nadzieje Siemian ze nie uszkodzisz nikogo ani siebie nim naleje Ci sie rozumu do glowy...a jak bedzie dynoday w V-TECHu to sie zlozymy na DownGrade dla Ciebie :naughty:

ha, ha w BuLB-ach to Wy myślcie o zestawach naprawczych a nie Dynoday-ach :polew:

a co Ty masz do tych BLB??

Jakas trauma z nimi zwiazana??

Nie jest to moze jakis najszczesliwszy silnik, ale ja tam (odpukac w puste nie malowane) nie mam problemow, kilkoro moich znajomych ma i tez nie narzeka wiec chyba mocno rozdmuchana jest wiadomosc o rzekomych wadach owego silnika...