Gość PrZeMiAn Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Witam, Ja również odpadam.... Poza Krakowem.
siemian Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 my sobie zrobimy swojego spota w Bielsku Przemian. Dzieki Pozdrawiam, mnie dziś nie będzie. Weekend majowy, musze zaspokajac kobiete Oj Neź coś ze mną nie dobrze, bo na początku przeczytałem że musisz zakopać kobiete... [br]Dopisany: 03 Maj 2009, 09:17_________________________________________________a tak w ogóle to bry wszystkim :hi:
nex Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Witam Ja chetnie bym przyjechal na spota nie wiem czy bedziesz taki chętny jak dowiesz sie o kubełkach [br]Dopisany: 03 Maj 2009, 09:59_________________________________________________ cieniasy..... :gwizdanie: powiedział co wiedział :gwizdanie:
Siwy Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Sorry ale nie czaje o co chodzi z tymi kubelkami??
tx-didi Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 nexa nikt nie czai ..... nawet niunia mu syczy
Cuber Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Opublikowano 3 Maja 2009 NEX kolega Siwy juz był na spocie hehehe No to poczekajmy na reszte jak sie wypowie i w sumie pod Plazą można sie spotkac ok 18stej
Gość TrueOgre Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Witam wszystkich Kamil dzięki za imprezę Co do dzisiejszego spota, to jeszcze nie wiem czy będzie mi się chciało, dam znać :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Opublikowano 3 Maja 2009 Kamil dzięki za imprezę własnie dzieki dzieki
jarko Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Zaraz się zbieram i jadę na Brzegi... plaża,grill, browarek... raczej nie będę się na spota wybierał :gwizdanie: jak ktoś chętny to zapraszam, numer tel. znacie
nex Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 ja teraz po obiedzie, pozniej grill, wódzia i dzionek pieknie leci jarko papuga już czeka w sklepie na Ciebie, prężny samiec, sam go przywiozłem
jarko Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 ja teraz po obiedzie, pozniej grill, wódzia i dzionek pieknie leci jarko papuga już czeka w sklepie na Ciebie, prężny samiec, sam go przywiozłem to jeszcze go dobrze nakarm bo Kasia już zwarta i gotowe niecierpliwie wyptruje jakiegoś zdrowego kawalera A tak poza tym Januszek to dużo zdrówka I jak napisał Karol, wymarzonego dizla w końcu :gwizdanie:
nex Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 dzieki dzieki , ale od traktorów z daleka , no dobra, przynajmniej wtedy klakson niepotrzebny kasia niech szykuje kasie
boseron Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 miło powitać wszystkich w tak pięknym dniu ja dzis pasuje ze spotem no chyba ze wyrobie sie z czasem bo mam harmonogram dnia napięty
Gość TrueOgre Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 to kto wogóle się wybiera na spota ? żeby się nie okazało że 2 auta przyjadą raptem :gwizdanie:
310spartakus Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Ja bym zaliczył w końcu pierwszego spota ale Kercziego ma nie być to lipa z ramek
nex Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Ja bym zaliczył w końcu pierwszego spota ale Kercziego ma nie być to lipa z ramek na spoty nie przyjezdza sie tylko w interesie [br]Dopisany: 03 Maj 2009, 13:42_________________________________________________Boseron ubiegłeś mnie , w kazdym badz razie o tym samym pomyslelismy
Rekomendowane odpowiedzi