nex Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 sokol nie parkuj tak koło drogi bo Ci furaka przerysują :naughty:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2009, 22:20_________________________________________________jarko jak sie jeździ na 17
ykk Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Jaka pogoda w Krk ze na Nyski sie umawiacie..?
nex Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Jaka pogoda w Krk ze na Nyski sie umawiacie..? nie umiemy przewidywać , obecnie zimno ale bezdeszczowo
biedruch Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 jak będzie pogoda to przyturlam się rowerem bo aktualnie poruszam się takim wrak-autem, że śmierć w oczach, jeżdżę tylko jesli bardzo muszę :>
siemian Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 ja byłem na kiełbaskach ok 21. jutro nei dam rady niestety bo spadam do Bielska... Wiem wiem, bardzo żałujecie... . Biedruch daj jakaś fotke tego Twojego biednego autka...
biedruch Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Biedruch daj jakaś fotke tego Twojego biednego autka... tak tak wrzuce za jakąś godzinkę... p.s. ma ktoś doświadczenie, jakby kupić elementy blachary np maska czy błotniki w kolorze fabrycznym tym co mój, to będzie duża różnica odcieni??? oczywiście mówię o kupnie ori, nie malowane nie szpachlowane np z angola... :gwizdanie:
ykk Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Bedzie ciezko z dobraniem idealnego odcienia elementow..
siemian Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 myśle że może to średnio wyglądać. A po drugie masz chyba kolor który nie występuje zbyt często...
jarko Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 jarko Nie wierze.. no nie mów że komfort na 17'' jest lepszy jak na 15'' :gwizdanie:
ykk Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Nie wiem jak w B5 gorszy na pewno jest, ale nie az tak zeby byla tragedia..
jarko Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 dramatu to może nie ma... niestety radości mniej
Gość TrueOgre Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 dobra mykam na miasto, potem zgasze
jarko Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 dobra mykam na miasto, potem zgasze to teraz Ty gasisz :gwizdanie:
biedruch Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 dla zainteresowanych link do smutnej galerii mojej furki: http://img60.imageshack.us/gal.php?g=imgp0570.jpg dodam, że szyby są całe, chyba od ziemi się nie domknęły... reszta jak na foto
siemian Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 ojojoj.... :kwasny: [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 00:57_________________________________________________prawa strona nawet bez tragedii, ale ogólnie nie za ciekawie...
biedruch Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Wiesz Siemian jesli do roboty tylko blacha, podciągnąć 2 cm słupek tylni lewy + lusterka + chłodnica/przewód + zderzak to trzeba robić... gorzej jak jeb**ta płyta ew duże problemy w mechanice - wtedy chyba nie chcę ani tego robić, ani takim jeździć. Ale niewiele na to wskazuje...
Rekomendowane odpowiedzi