Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jak Ci zhamowali? taka moc że zjachał z rolek i wdupcyli sie w ściane?? :chytry:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a jak Ci zhamowali? taka moc że zjachał z rolek i wdupcyli sie w ściane?? :chytry:

za 5mi oddali kluczyki bo się turbina ukręciła

Opublikowano

Robert, masz dla mnie dalej odłożone D1S ? sztuk 2 ? jutro bym podjechal na zakup i wymianke :naughty:

Opublikowano

Robert, masz dla mnie dalej odłożone D1S ? sztuk 2 ? jutro bym podjechal na zakup i wymianke :naughty:

Tak mam - a wymiana podjedz coś wymyślimy -jeszcze tego nie robiłem -ale Ty masz wprawę :naughty:

Opublikowano

Cuber, jak tam? Zlokalizowałeś "Myszoskoczka"?

Opublikowano

Cuber, jak tam? Zlokalizowałeś "Myszoskoczka"?

pisałem wcześniej o tym ...... :gwizdanie:

szyba mi przeciekała czołowa a co za tym idzie mokra podłoga i sie zakisiła ...... podobno :wink4:

Tak mam - a wymiana podjedz coś wymyślimy -jeszcze tego nie robiłem -ale Ty masz wprawę :naughty:

hehhe liczylem na Ciebie no ale spoko myśle ze damy rade co dwie glowy to nie jedna :decayed:

Opublikowano

Wszyscy jeszcze zapracowani :?: :naughty:

Opublikowano

Ja juz mam wolne :) Ide myc auto bo jutro moze go juz nie byc u mnie w garazu :)

Opublikowano

Ja juz mam wolne :) Ide myc auto bo jutro moze go juz nie byc u mnie w garazu :)

Powodzenia :!: :good:

Opublikowano

a ja dalej siedze Vtechu :confused4: od 8 rano robią program do laguny :wallbash:

Opublikowano

[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 13:26_________________________________________________http://www.joemonster.org/filmy/17251/Reklama_Audi_Quattro :kox: :kox: :kox:

mega:D

jak dla mnie reklama bardziej allroada niż quattro :tongue4:

Opublikowano

a ja dalej siedze Vtechu :confused4: od 8 rano robią program do laguny :wallbash:

Aha no to super...

Opublikowano

V-Tech i wszystko jasne... :naughty:

Opublikowano

no masakra, właśnie auto wyjechało , ciekawe jak będzie jechać :gwizdanie:

ale u mnie sie uwineli szybciej :wink4: może renówki poprostu są niekompatybilne :gwizdanie:

Opublikowano

może pan z renówki miał znajomości to się przyłożyli, a Tobie wgrali program z lodówki albo zmywarki :polew:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 18:43_________________________________________________

no masakra, właśnie auto wyjechało , ciekawe jak będzie jechać :gwizdanie:

ale u mnie sie uwineli szybciej :wink4: może renówki poprostu są niekompatybilne :gwizdanie:

a co robiłeś? program czy tylko hamowałeś?